PDA

Volledige versie bekijken : WMP speelt geen mp3 af



serial
7 november 2006, 00:02
Zit met hetvolgende probleem:
sedert een paar dagen speelt WMP geen mp3 bestanden meer af.
Als ik een mp3 bestand wil openen dan krijg ik de volgende melding in WMP10:
http://img293.imageshack.us/my.php?image=wmpug9.jpg

Heb al WMP 11 geinstalleerd en ook dit helpt niet.
Alle mogelijke codec packs geinstalleerd maar ook dit heeft geen effect.
Net ook systeemherstel gedaan tot de datum waar alles wel werkte, opnieuw geen effect...

Met winamp en andere players kan ik bijvoorbeeld wel MP3's afspelen...

PooTaH
7 november 2006, 16:22
Alle mogelijke codec packs geinstalleerd

deze laten sporen na... zoek eens een registry cleaner, kuis uw pc eens op en installeer daarna K-Lite Codec pack, gebruik dit al een tijdje en voorlopig nog niets tegengekomen die niet werkt. Hopelijk lukt dit! :)

serial
8 november 2006, 04:04
net allemaal gedaan en nog steeds niks dat verbeterd is :(
kzal denk ik een externe cd drive kopen en WinXp opnieuw installeren (cd drive van notebook werkt niet meer)

HitenMitsurugi
8 november 2006, 13:29
Ja nee, geen enkele codec pack gaat helpen

open het bestand eens in media player classic (eerst naar view -> options -> internal filters en alles van mpeg audio uitvinken) en ga dan naar filters om te zien welke gebruikt wordt

alsook, werken avis met mp3 audio nog in wmp?

serial
11 november 2006, 14:51
avis met MPEG audio werken nog in wmp
heb daar die MPEG audio filters uitgezet in MPC

hoe kan ik zien welke filters er gebruikt worden voor het mp3 bestand dat ik afspeel?

serial
22 november 2006, 03:33
iemand?