PDA

Volledige versie bekijken : Lot: P2 -P3 - Case - Server - Sdr - Hd - cdr - mobo - Psu



Huggy Bear
3 november 2006, 20:20
Het volgende mag graag snel weg:

Cpu:
P2 233 slot1
P2 350 slot1
P3 600 s370
Celeron 600 s370

Mobo
Asus p3c2000 Slot1
Tranced tsasl3 socket 370

Hd:
4gb seagate
10gb maxtor ata66

psu:
235watt atx psu

ram:
2*128mb sdram
1*256mb sdram

cdrom:
36x
32x

case:
2*atx case

compaq:
Prolinea pentium pro server
compaq deskpro case met p2 400
compaq presario case met k6-300

netwerk:
2*10mbit realtek

graka:
2* agp
2* pci

other:
simpel pci geluidskaartje
slot 1 to s370 kaart maar pin op socket voor koeler op te hangen is afgebroken

liefst in 1 geheel voor een niet al te hoge prijs.
levering kan, maar liefst afhaling

alles weg voor 100?

kiss1
3 november 2006, 21:39
ram:
2*128mb sdram
1*256mb sdram


20€ incl. ?

successor
4 november 2006, 15:49
Asus p3c2000 Slot1
Tranced tsasl3 socket 370

P3 600 s370
Celeron 600 s370

10GB HDDtje

als mobo tuatalins ondersteunt €30incl voor alles

ibliss
4 november 2006, 15:53
20 euro incl voor al die sdram lattekes

Huggy Bear
4 november 2006, 16:37
ibliss: er is al iemand met 20 incl.
successor: ik zoek het even op

server is voor doby

ibliss
4 november 2006, 17:40
oei, sch*&t ff ni gezien.. 22 incl dan

kiss1
4 november 2006, 18:10
25€ incl.

Huggy Bear
4 november 2006, 19:47
Asus p3c2000 Slot1
Tranced tsasl3 socket 370

P3 600 s370
Celeron 600 s370

10GB HDDtje

als mobo tuatalins ondersteunt €30incl voor alles

Geen id of de ts asl3 tualatins ondersteunt.

bLaZeR
4 november 2006, 21:18
die pci graka's geef es specs ervan? :)

Huggy Bear
4 november 2006, 21:45
die pci graka's geef es specs ervan? :)
Is niets speciaals. S3 vid kaartjes met 2-4 mb.

successor
5 november 2006, 13:26
doe er dan een AGP kaartje bij en ik zen content, goe ?

dan word het dus : Asus p3c2000 Slot1
Tranced tsasl3 socket 370

P3 600 s370
Celeron 600 s370

10GB HDDtje

een AGP videokaartje
€30incl voor alles

weske
5 november 2006, 13:47
€27,5 incl voor de ram latjes

weske
5 november 2006, 14:09
die ATX cases kan ik ook wel gebruiken, stuur je die op? hoeveel kost dat?

Hitiepoeh
5 november 2006, 14:53
k woon ook in sint-gillis-waas, dus easy om af te halen =:)
hebt ge foto's van die 2 atx cases?

indien da wel iets ofwa is ben k geïnteresseerd in:
2 atx cases
1 pci videokaartje
die 2 cdroms
256sd ram

how much $ ? :)

Huggy Bear
5 november 2006, 21:39
successor: 33.70 en het is in orde
weske: bod voor ram is in orde

die cases zijn het imo niet waard om verstuurd te worden..

Hitiepoeh: dat ram verkoop ik liever in 1 keer.
Ik zal eens een foto'tje trekken van die cases als je nog interesse hebt zonder dat ram.

successor
5 november 2006, 21:45
doe er dan da Asus bord en die celeron vanaf :


Tranced tsasl3 socket 370
P3 600 s370
10GB HDDtje
een AGP videokaartje

€25 incl

Hitiepoeh
5 november 2006, 22:04
nog interesse zonder ram :)

Huggy Bear
6 november 2006, 20:21
successor: in orde
Hitiepoeh: info volgt straks

//edit:

pic1 (http://home.scarlet.be/~maguni69/tekoop/pics/case1.JPG)
pic2 (http://home.scarlet.be/~maguni69/tekoop/pics/case2.JPG)

zoals je kan zien heb ik blijkbaar ook nog een 54x drive en een diskette.
De ene case mist duidelijk de knoptjes, maar daar moetek nog eens voor.
Je bod?

Huggy Bear
7 november 2006, 16:43
successor: ik stuur je straks een PM
Hitiepoeh: ?

Hitiepoeh
7 november 2006, 17:23
doordat k hier bij nader inzien maar 1 werkend moederbord niemeer heb liggen
wil k alleen nog: rechtse case met 54x drive, diskette en pci videokaartje

15€ ?

successor
7 november 2006, 20:21
staks zoals in daarnet een PM sturen ? anyway als jij het niet doet , dan doe ik het wel ...

Huggy Bear
7 november 2006, 21:06
Hitiepoeh: owkay, PM komt
successor: jouw PM is er al

FedNotes
9 november 2006, 08:39
is die seagate 4gb nog te koop?

Huggy Bear
10 november 2006, 19:29
is die seagate 4gb nog te koop?

Jawel, die is er nog.

FedNotes
10 november 2006, 20:30
10 euro incl. voor die seagate 4gb?

Huggy Bear
10 november 2006, 21:53
10 euro incl. voor die seagate 4gb?

deal!

FedNotes
10 november 2006, 22:04
you got pm

successor
15 november 2006, 19:42
heb net de caps op het moederbord vervangen want ze stonden om het op zn minst te zeggen nogal bol ....

verder alles goed aangehad en alles werkt nu