PDA

Volledige versie bekijken : Probleempje met batch file



Pure_evil
2 november 2006, 12:56
Hallo

Ik ben een batch file aan het maken om 3 server op hetzelfde moment op te starten, probleem is gewoon dat er in het pad naar die server een spatie staat en dus men batch maar tot die spatie leest, die file niet kan vinden en dan maar een error ophoest.

Kan ik iets in de plaats van die spatie zetten zodat ie het wel doet?
Veel zin om die hele sql aan te passen ed heb ik niet dus heb ik wat gezocht maar ik vind niet direct een oplossing voor men probleem.

Thx

Yank
2 november 2006, 13:22
pad tussen "" zetten?

Pure_evil
2 november 2006, 16:33
idd :)

thx

Pure_evil
2 november 2006, 17:02
Nog enig idee hoe ik een exe weer kan stoppen ook daarmee?

TiZon
2 november 2006, 17:21
Google eens naar kill.exe (dat zat voreger bij Win98 dat kan je dan gebruiken om prog's af te sluite ;)

ShPonGle
3 november 2006, 11:37
taskkill /IM programmanaam.exe