PDA

Volledige versie bekijken : Connectie problemen



magnusjb1
20 september 2006, 17:23
Ik heb vooral problemen met msn.
Om de zoveel tijd (binnen een paar min.) sluit msn af (en daarna weer op omdat ik op automatisch inloggen sta)
Nou zei m'n broer dat het miss. kwam omdat m'n wireless verbinden heel ff kort wegvalt elke keer.
is er een goede manier om dat te testen?

TiZon
20 september 2006, 17:51
ping eens naar een andere pc (stuk of 1000x)

dit kan je doen door naar start te gaan, naar uitvoeren, hier typ je:
cmd

daar typ je:
ping ANDEREPCNAAM -n 1000
dan op "Enter" drukken.
natuurlijk verander je "ANDEREPCNAAM" door de pc waar je naar pingt.

ShPonGle
20 september 2006, 19:35
of in de event viewer kijken

start --> uitvoeren --> 'eventvwr' typen + enter
dan kijken bij 'systeem' of er niks staat van problemen met/een wegvallende verbinding

magnusjb1
20 september 2006, 19:46
er zijn de heletijd 2 meoldingen bij "toepassingen":
MsnMsgr (1716) De database-engine 5.01.2600.2780 is gestart.

MsnMsgr (1716) \\.\C:\Documents and Settings\"Eigen Naam"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\"E-Mail\SharingMetadata\Working\database_B4E0_5D9D_E0 5D_6720\dfsr.db: De database-engine heeft een nieuwe sessie (0) gestart.

magnusjb1
20 september 2006, 19:53
ik hbe gepingt naar m'n router (192.168.1.1) en dan geeft het elke keer als tijd 1 ms, heel soms 2ms nog minder vaak 3ms, maar heel soms geeft hij rond de 20 ms aan, kan het daar iets mee te maken hebben?

magnusjb1
20 september 2006, 19:56
kan het ook komen doordat ik bijvoorbeeld al m'n verbindings mogelijkheden gebruik omdat ik aan het downloaden ben?

magnusjb1
20 september 2006, 22:39
niemand die weet waar dit probleem door komt?

Garrincha
21 september 2006, 12:41
Wireless niks dan problemen

kabeltje kabeltje aan de wand das nog beste van het land :rofl:

khad ook eerst van dieje wireless troep en ik heb het van miserie terug naar de winkel gedaan en ingeruild voor kabels et voila alles opgelost. :niceone:

magnusjb1
29 september 2006, 15:45
allemaal leuk en aardig, maar daar schiet ik niets mee op, is er een goede manier om te testen?

magnusjb1
29 september 2006, 18:38
iemand die weet hoe ik dit kan testen?

magnusjb1
30 september 2006, 15:37
niemand?

magnusjb1
30 september 2006, 17:04
hoort dat slotje daar te zitten:
http://img297.imageshack.us/my.php?image=naamloosdg3.jpg

TiZon
30 september 2006, 17:40
das teken dat u firewall aanstaat.

magnusjb1
1 oktober 2006, 01:18
ik heb het probleem al opgelost, kwam door mcafee firewall, die nu uitgezet en nou werkt alles

morfer
1 oktober 2006, 03:16
fierwalls en virus scanners das pas enen grote pot nat..

als ge een slimme computer gebruiker bent dan weet je dat je niet lukraak op ja moet gaan klikken overal :p

ik heb er al 2 jaar geen ;) pc is veel sneller + no shit