PDA

Volledige versie bekijken : 2X512 DDR2 Sodimm PC5300 (667mhz) Samsung.



Gamer
22 augustus 2006, 12:46
Ideaal voor upgrade van je laptop.
Geen valueram !!!
paar maand oud, weg wegens upgrade.
Werken perfect in Dell, HP,...

bieden vanaf € 35/St.
meeneemprijs: € 45/St.

Gamer
22 augustus 2006, 19:56
shop.

Gamer
23 augustus 2006, 14:58
shot 2...

Gamer
11 september 2006, 00:04
final up.
meeneemprijs €70 exclusief.

piotke
11 september 2006, 00:32
paar maand oud, weg wegens upgrade.
Werken perfect in Dell, HP,...

Enig idee of die ook in apple werken ? Macbook.

Gamer
11 september 2006, 08:18
jazeker.

brechtvm
11 september 2006, 09:25
ik zie overal 5400 staan...
jij hebt 5300?
maar snelheid is hetzelfde ? 667

kun je dat even verklaren aub :$

Plato
11 september 2006, 11:31
Ik heb een laptop (toshiba a100-250) en vraag me af of deze ram er ook in zal werken. Nu zit er 2x256MB DDR2 533 in.
Zelf weet ik heel weinig over sodims, als jij weet dat het zal werken dan €60 :)

RaDa
11 september 2006, 11:33
ik zie overal 5400 staan...
jij hebt 5300?
maar snelheid is hetzelfde ? 667

kun je dat even verklaren aub :$

heb da al op mac forum ook eens gezegd

Sommige fabrikanten geven 5400 andere 5300

exact is het 5336 (667 * 8)

Gamer
11 september 2006, 16:22
Ik heb een laptop (toshiba a100-250) en vraag me af of deze ram er ook in zal werken. Nu zit er 2x256MB DDR2 533 in.
Zelf weet ik heel weinig over sodims, als jij weet dat het zal werken dan €60 :)

Dat werkt ja, enkel aan 533.

Brecht, Google en Rada zijn UW beste vriend.... ;)

Gothrek
11 september 2006, 16:46
heb je enig idee of deze werken in een ASUS laptop?
edit, google bracht niet zoveel op
tis een A6vc btw

brechtvm
11 september 2006, 16:48
Dat werkt ja, enkel aan 533.
Brecht, Google en Rada zijn UW beste vriend.... ;)
als google geen uitkomst bied,
dan lijkt het me logisch dat ik het vraag...
maarja...kzal mn ram gaan kopen bij jaha.be.. daar zijn ze klantvriendelijker..

@Gothrek : hangt er vanaf welke sodims gebruikt worden hé... maar normaal gezien ist geen probleem als die DDR II gebruikt...
(ram gaat op 99% van de laptops..wlan cars daarentégen moeten soms 'verified' zijn :()

Gamer
11 september 2006, 17:06
heb je enig idee of deze werken in een ASUS laptop?
edit, google bracht niet zoveel op
tis een A6vc btw

Daar dit DDRII is en Dell deze in al zijn laptops gebruikt zou dit moeten werken.


als google geen uitkomst bied,
dan lijkt het me logisch dat ik het vraag...
maarja...kzal mn ram gaan kopen bij jaha.be.. daar zijn ze klantvriendelijker..


Brecht, reported voor de zoveelste maal...

RSSD
11 september 2006, 17:15
Daar dit DDRII is en Dell deze in al zijn laptops gebruikt zou dit moeten werken.



Brecht, reported voor de zoveelste maal...

???
Hij mag dat toch vragen of niet ?
Ik zie hier niks verkeerds aan hoor...

Gamer
11 september 2006, 18:07
tja, zich onthouden uit threads met goederen waar hij geen interesse in heeft zou al veel helpen.
ik en vele anderen zijn het kotsbeu....

brechtvm
11 september 2006, 19:15
tja, zich onthouden uit threads met goederen waar hij geen interesse in heeft zou al veel helpen.
ik en vele anderen zijn het kotsbeu....
u weet dat ik geen interesse heb ? sterk!
ik had wel interesse, anders had ik die post wel achterwege gelaten...
maar vrees dat het daar nu voor te laat is..
enfin, hierbij stopt mn inbreng in deze thread (aangezien ik nu inderdaad geen interesse meer heb)

Gamer
13 september 2006, 08:10
goed zo.

€ 60 genoteerd.
exclusief verzending dan wel.

Plato
15 september 2006, 22:48
Het lijkt me stilaan wel tijd worden om af te sluiten, vind je niet?