PDA

Volledige versie bekijken : Azerty en Qwertie



CAPS
12 augustus 2006, 14:09
Hallo

Net in firefox kreeg ik allerhande popups, ik typ verder op Messener en zo gaat goe, dan in firefox staat het qwerty HUH
Srry voor de korte uitleg ,,

Mvg

Exit
12 augustus 2006, 14:54
onderaan op start balk staat een blauw icoontje of een help icoontje? zet daar uw tobo terug op azerty en wis alles behalve belgisch (punt)

anders via configscherm - toetsenbord

CAPS
12 augustus 2006, 15:32
Alles wat je zei had ik al gedaan.. maar nu opeens is het inorde :s?