PDA

Volledige versie bekijken : ProxySwitch



protnie
2 juli 2006, 09:56
Ik heb ProxySwitch (https://addons.mozilla.org/firefox/2648/) gedowload voor in Mozilla Firefox maar al de proxy's die ik heb gebruikt werken niet want als ik dan naar een site ga dan kan hij die niet laden.

Weet er iemand werkende proxy's?

Moloch
2 juli 2006, 10:48
http://www.publicproxyservers.com/page1.html
http://www.proxy4free.com/page1.html

protnie
2 juli 2006, 11:09
Ik heb er opnieuw veel geprobeerd maar ik denk dat ik iets verkeerd doe ofzo :s

Ik heb al alles gevolgd en zet dus de proxy zoals het in het voorbeeld staat maar toch kan ik niet connecten naar een site :s

Exit
2 juli 2006, 14:33
ping de server eens
poort ook ingevuld?

protnie
2 juli 2006, 14:56
Ik heb gewoon dit staan

[MM3-WebAssistant
http=127.0.0.1:8080
ftp=127.0.0.1:8080
ssl=127.0.0.1:8080
]
[Test
http=70.72.50.197
ftp=70.72.50.197
ssl=70.72.50.197
]


de eerst is degene die er stond en die "Test" is er 1 die ik gemaakt heb

Exit
2 juli 2006, 15:07
doe die eerst weg! want die koppelt alles naar uw pc, niet naar de proxy of internet toe.

+ uw test heeft geen nr na dubbelpunt de poort!!!! is belangrijk dat die er staat! anders werkt proxy server niet.

dus eerder zoiets

[Test
http=70.72.50.197:8080
ftp=70.72.50.197:8080
ssl=70.72.50.197:8080
]

of

[Test
http=70.72.50.197:80
ftp=70.72.50.197:80
ssl=70.72.50.197:80
]

protnie
2 juli 2006, 15:11
Ok, nu heb ik dit gedaan:

[Test
http=209.174.87.5:8080
ftp=209.174.87.5:8080
ssl=209.174.87.5:8080
]

maar nog werkt het niet...


wel bedankt om te helpen!

protnie
4 juli 2006, 18:56
Niemand die mij verder help?