PDA

Volledige versie bekijken : Norton Goback fout



scareface_niko
29 juni 2006, 10:23
bij de pc van vriendin heb ik onlangs een fout bij norton goback. een dialoogvesnter geeft weer dat de pc opnieuw is opgestart omdat deze onstabiel was. dit was veroorzaakt door hardwareprobleem of toepassing in de computer. nu kan ik alleen nog de pc rebooten maar dan geeft hij trug die fout.

enkele opmerkingen: PC is van de aldi, is al 3x binnengedaan voor RMA maar telkens had het een fout. ALLES is al vervangen!! dus ik ben radeloos......

any help plz

thnx

Niko

TiZon
29 juni 2006, 12:35
Ksnap niet goed welke fout je krijgt, kan je daar eens een foto of zo van trekken?

Start hij daarna verder op?
Reboot hij?

Grtz,
Tizon

scareface_niko
29 juni 2006, 19:39
foto niet beschikbaar maar hij boot nie verder en ook geen reboot. Heb geprobeerd voor windows cd. maar vooraleer ik dus een partitie kan verwijderen komt er een foutmelding 0x0000007E (heeft iets te maken met geheugendump)

TiZon
29 juni 2006, 20:58
wanneer komt die fout?

scareface_niko
29 juli 2006, 20:16
tussen het booten van xp en het welkomsscherm

Exit
29 juli 2006, 20:51
zet hem eens in fabrieksinstell terug (zodat die norton weg is en dat die niet de oorzaak is.)