PDA

Volledige versie bekijken : windows xp pro cd-key ???



t200308
12 juni 2006, 20:41
heb juist een nieuwe computer en ik instaleer men windows xp er op en dan als hij er op staat vraagt hij om windows te activeren dit doe ik tot ik bij de productie code kom dan typ ik die in en dan komt er dat deze al te veel is geactiveert ?? kan iemand me helpen

Kakarot
12 juni 2006, 20:42
Foontje na microsoft doen en nen nieuwe key aanvragen hé!

TimeFtw
12 juni 2006, 20:42
Bel eens naar de helpdesk, ze zullen je daar wel met plezier helpen ;-)

t200308
12 juni 2006, 20:54
oke weet iemand die nr ???? :D

i386dx
12 juni 2006, 21:11
Die zal wel op je scherm komen zeker?

t200308
12 juni 2006, 21:32
lol heb er heen gebelt maar ze willen geen nieuwe code geven omdat we met 2 computers hier thuis zijn en ze zei dat elke computer een aparte windows moest hebbe ?? wat moet ik nu doen want we hebben al heel lang deze xp al gebruikt voor 2 computers en nu gaan die mensen zeggen dat dat niet gaat :@

Wundagore
12 juni 2006, 21:40
als gij een windows koopt dan is dat een OEM versie
dat wil zeggen bijgelevert met de hardware en bevat 1 licentie
die licentie geeft u het recht om windows xp op 1 pc te installeren

als je het legaal wilt houden moet je een tweede windows versie bijkopen

t200308
12 juni 2006, 21:43
maar ik gebruik hem al heel lang op 2 pc's en btw we hebben die xp appart gekocht niet bij een pc ?

Wundagore
12 juni 2006, 21:50
telkens als jij activeert verstuur jij je cd key door naar microsoft.
zij weten ook wel dat personen die formateren dat opnieuw moeten ingeven
maar na een aantal keer accepteren ze dat niet meer.
als jij belt dan accepteren ze dat normaal wel, maar omdat jij dat op 2 pc's gebruikt wordt dat niet geaccepteerd

Exit
12 juni 2006, 21:51
tja, 2de pc = 2de windows.

t200308
12 juni 2006, 21:53
lol is linux niet gratis ?? :D
heb echt geen zin om een windows te koopen hebben dit al een heele tijd op 2 pc en nu werkt het niet meer ? dom dom
maar ja zal wel linux overschakelen dan zeker

t200308
12 juni 2006, 22:06
hoe schakel ik over van windows naar linux ???

Wundagore
12 juni 2006, 22:27
eerst moet je een linux distributie kiezen
ik raad persoonlijk Kubuntu aan
zeer gebruiksvriendelijk en een mooi grafisch jasje
nu ik waarschuw dit is heel anders
linux is een pak ingewikkelder dan windows

ga naar www.kubuntu.com en download daar de linux installer
brand deze op cd en dan is het installeren en de instructies volgen

ivm met de installatie gebruik je andere pc om instructies op te zoeken op internet
dat is niet simpel de eerste keer

t200308
12 juni 2006, 22:46
heb al een heel deel er over opgezocht en de meeste zeggen dat het wel even wennen is maar dat er veel voordelen uit komen na een poos :)

Zelete
12 juni 2006, 22:49
De professional moet je niet activeren, toch?

t200308
12 juni 2006, 23:25
huem ^o) jawel :D ze vraagen het hier toch :D

Moloch
13 juni 2006, 00:44
als ge ne fervente gamer zijt zouk toch bij windoos blijven ;) linux ondersteunt zeer weinig games fyi

Vladimirvlad
13 juni 2006, 10:14
Das raar... Ik herinner me nie dat ik de laatste tijd dat ik windows geherinstalleerd heb, moest activeren... Maar had wel een nieuwe CD geschreven met SP2 erin gebakken dan... Misschien ligt het daaraan ?

Moloch
13 juni 2006, 12:00
als ge corp keys gebruikt hoeft ge zelf niet te activeren (vlk), maja

TiZon
13 juni 2006, 13:25
corp keys bestaan niet, corp cd's wel ;)

(kijkt naar mijn cd) ;)

nTFs
13 juni 2006, 16:56
Niks boven ne corporate.
Geen gezeik met keys.

[EZ]
13 juni 2006, 16:59
En als ge u internet kabel uittrekt, dan kan Windows diene key toch nie verzende!? :unsure:

Want 'k moe ier ook is formatere binnekort en 'k zou nie graag 't zelfde probleem hebbe (want der is ier maar 1ne PC thuis)

?therapy?
13 juni 2006, 17:06
']En als ge u internet kabel uittrekt, dan kan Windows diene key toch nie verzende!? :unsure:

Want 'k moe ier ook is formatere binnekort en 'k zou nie graag 't zelfde probleem hebbe (want der is ier maar 1ne PC thuis)
Dan moet ge naar zo'n nummer bellen en die geeft u dan die activatie code

Featherfoot
13 juni 2006, 18:18
']En als ge u internet kabel uittrekt, dan kan Windows diene key toch nie verzende!? :unsure:

Want 'k moe ier ook is formatere binnekort en 'k zou nie graag 't zelfde probleem hebbe (want der is ier maar 1ne PC thuis)

Over da van die 2de pc hier. Volgens mij is da onzin.

Vorig jaar rond deze tijd alle 3 de pc's hierthuis geformateerd op 2 dagen. Natuurlijk met dezelfde key windows geïnstalleerd. Heb dan ook 2 keer moeten bellen. Ik zei gewoon dat ik de pc moest formateren en voila. Krijgt dan zo ne nieuwe key.

Gewoon proberen, da bellen lukt altijd.

Garmir
13 juni 2006, 18:21
Gewoon niks zeggen over die tweede pc als je belt, en ze geven je een key ;) Een leugentje voor bestwil :unsure:

zeg gewoon elijk hier boven dat je weer moest formateren

[EZ]
13 juni 2006, 18:48
Ok, I'll remember ;) :p