PDA

Volledige versie bekijken : TK: monitors & gameboy advance



Jo-King
7 mei 2006, 14:25
volgende te koop omdat het in mijn weg staat:
http://users.telenet.be/jo-king/sale/4.jpg


14" monitor (oud)
http://users.telenet.be/jo-king/sale/14.jpg

15" monitor (oud)
http://users.telenet.be/jo-king/sale/15.jpg

17" monitor (+ 5 jaar oud, LG)
http://users.telenet.be/jo-king/sale/17.jpg

21" monitor (oud - rgb aansluiting - geen dos-boot, dus enkel voor de freaks)
http://users.telenet.be/jo-king/sale/21.jpg

normaal werken de schermen nog wel... maar ze staan al een tijdje stil. take it like it is! 'k vind het zonde om naar't stort te brengen.


gameboy advance (new!) ooit eens gewonnen, nog nooit open gedaan, behalve voor deze foto nu :)
http://users.telenet.be/jo-king/sale/gba.jpg
geen idee hoeveel mijn richtprijs is, bied maar wat tegen elkaar op.


dit alles staat ook op andere forums...

af te halen in st-job in't goor of antwerpen-city.

Jo-king.

--jeanke--
7 mei 2006, 16:15
wat is uw vraagprijs voor de 17 inch
Kan perfect komen halen aangezien ik ook van sint job ben

Jo-King
7 mei 2006, 18:27
17"... pff.. 20€ ?

D-1337
7 mei 2006, 18:31
prijs voor de GBA ?

Jo-King
7 mei 2006, 21:22
prijs voor de GBA ?


op ebay zie ik hem nieuw staan (zelfde tribal versie) voor 75€
mss wat veel, maar toch, doe een goei bod & ik zie wel ;)

Waterboyke
7 mei 2006, 22:58
Dien 21" zit daar nen kabel bij zoda ge da gewoon op nen dagdagelijksen pc kunt aansluiten ?? Hebt ge ne foto van den achterkant (aansluiting) en kabel ??
En wa bedoeld ge met 'geen dos-boot' juist ??
Ik heb mss dus intresse in dien 21", wil eerst iets meer info..
Als ik dien 21" neem dan zou ik dien 17" der ook ineens bijpakken voor mijne collega als ik der toch moet zijn hé ! ;)

--jeanke--
8 mei 2006, 17:47
Wanneer gaat ge nu beëindigen, want ik moet dat wel weten.

Jo-King
8 mei 2006, 18:25
17" verkocht aan jeanke. vermits hij toch in't zelfde dorp woont ;)


21" is met RGB-VGA kabel (home-tweaked, zodat hij 2m lang is, ipv 1.5m)
't is een scherm waar je in windows een progje moet draaien, om hem juist te fine-tunen. dan heb je schitterend beeld.
maar om dat progje te kunnen starten & finetunen heb je eerst een tweede scherm nodig. nadien kan je dat automatisch laten opstarten & werkt het goed.

idd.. ik ben daar te lui voor, daarom moet dat buiten :)
laat het bieden beginnen met een symbolische euro :)