PDA

Volledige versie bekijken : TK: MSI K8N Neo4 Platinum met Zalman NB heatsink



Jeroen!
2 mei 2006, 23:49
MSI K8N Neo4 Platinum

Enige tijd geleden een Zalman NB opgezet, wegens originele fannetje veel te lawaaierig. Ik heb ook enkele stekels verwijderd om mijn 6600GT te kunnen plaatsen, geeft echter geen hitteproblemen, meer stekels verwijderen kan ook. Originele fannetje op aanvraag meegeleverd, maar niet meer monteerbaar.

Aangekocht op 29/03/2005, voor 138,5€, momenteel niet meer te koop (de Neo4 FI lijkt erop, maar heeft geloof ik minder features).

Alle info: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637

Minimumprijs: 60€, enkel afhaling(of levering mits niet te ver + vergoeding), door de Zalman NB past dit mobo nl niet meer in de originele doos.

Ook op lotverkopen (http://www.lotverkopen.be/viewtopic.php?p=38552#38552), en Tones. (http://www.tones.be/forum/viewtopic.php?p=414161#414161)

Jeroen!
2 mei 2006, 23:52
bod 60€ afgehaald op tones.

Jeroen!
3 mei 2006, 19:21
'k ga alvast een meeneemprijs van 85€ instellen, om jullie wat aan te moedigen.

Jeroen!
4 mei 2006, 00:19
http://img517.imageshack.us/img517/6122/hpim00506cr.th.jpg (http://img517.imageshack.us/my.php?image=hpim00506cr.jpg)
http://img504.imageshack.us/img504/5088/hpim00519pk.th.jpg (http://img504.imageshack.us/my.php?image=hpim00519pk.jpg)
http://img525.imageshack.us/img525/7694/hpim00529dg.th.jpg (http://img525.imageshack.us/my.php?image=hpim00529dg.jpg)

'k hoop dat het een beetje duidelijk is, anders neem ik morgen nog wel een detail van de NB-sink.

Jeroen!
5 mei 2006, 12:59
bod 60€ op Tones ingetrokken... :s

Teknyske
5 mei 2006, 13:11
Heb ik het goed voor dat dit bordje:
- geen SLI ondersteunt
- geen onboard SbLive heeft maar de gewone AC97-Audio
- wel 2 ethernet controllers heeft en een extra SATA-controller.

Ik bied 60 eurokes, bordje moet wel in regio Vilvoorde of Leuven zien te geraken.
Eventueel toch verzending mogelijk ?
Wat zou de extra kost hiervoor zijn ?

Teknyske

Jeroen!
5 mei 2006, 13:40
idd.

Ik werk op de luchthaven van Zaventem, dus ik kan dat wel tot bij u brengen (als dat niet de andere kant van Vilvoorde is ofzo).

Kenshi
5 mei 2006, 13:58
Is der nog factuur bij ?
Overclock results ?
Heb wel interesse, maar kheb gisteren net een bod geplaatst op een Neo4-FI dus tzal te zien zijn hoe dat afloopt.

Teknyske
5 mei 2006, 15:30
idd.

Ik werk op de luchthaven van Zaventem, dus ik kan dat wel tot bij u brengen (als dat niet de andere kant van Vilvoorde is ofzo).

OK.
Wil dan wel 65 eurokes geven als tegemoetkoming.

Waarom verkoop je dit bordje feitelijk ?

Teknyske

Jeroen!
5 mei 2006, 15:46
'k heb een Asrock 939SLI-esataII gekocht.

Jeroen!
5 mei 2006, 17:42
Is der nog factuur bij ?
Overclock results ?
Heb wel interesse, maar kheb gisteren net een bod geplaatst op een Neo4-FI dus tzal te zien zijn hoe dat afloopt.

kopie van factuur is mogelijk, aangezien de rest van mijn pc daarop staat.

Ik zat vast op 229Mhz, door een coldbug op dit bordje met mijn 3200+ Winchester.

Teknyske
8 mei 2006, 09:42
kopie van factuur is mogelijk, aangezien de rest van mijn pc daarop staat.

Ik zat vast op 229Mhz, door een coldbug op dit bordje met mijn 3200+ Winchester.

'Coldbug' => Wat voor CPU-koeling gebruik je dan wel ?

Die FSB-overclock van 229 MHz, was dat met gelijktijdige reductie van de RAM-speed of had je de RAM-speed laten staan op de normale waarde (200 MHz = DDR400 neem ik aan) ?

Mvg,
Teknyske

smason
8 mei 2006, 10:07
Dat is geen coldbug, dat is de beruchte (check de MSI fora maar eens) 219 HTT bug met een MSI K8N nForce4 en een CBBID Winchester. Je kan vanuit de BIOS op geen enkele manier boven de 219 HTT booten (ja oké jij hebt het op 229FSB, dat zal wel aan jou liggen :p). Met clockgen vanuit windows gaat dat wel, dus het is een BIOS related issue. Probably iets met de 'vernieuwde' geheugencontroller bij de CBBID Winchester. Overigens hebben Venices dit probleem ook vanaf een bepaalde BIOS revisie, dus een oudere BIOS is beter.

Ik heb ook een MSI K8N SLI Platinum, eerst een CBBID Winchester met bovenstaande bug, nu met een X2 4200+ en ik heb geen problemen meer met overclocken.

Nu moet ik wel zeggen dat buiten bovenstaande bug dit moederbord écht wel super is..

Jeroen!
8 mei 2006, 10:14
ging echt tot 229mhz, en idd geen echte coldbug, maar dunno hoe ik het anders moet noemen.

Jeroen!
10 mei 2006, 10:46
Zondag sluit ik af, tenzij de meeneemprijs eerder word geboden.

Jeroen!
14 mei 2006, 14:48
bod 65€ op Tones.

Teknyske
14 mei 2006, 16:54
Ik had op VR 5 mei toch al 65 euro geboden, is het niet ?

Bon, 70 euro wil ik ook nog wel geven !

"Zondag sluit ik af" => wanneer is dat dan juist ?

Teknyske

Jeroen!
14 mei 2006, 21:04
U had 65€ geboden incl levering. Deze is 65excl.
Uw bod van 70 genoteerd, ik laat een 2-tal uur vrij voor overbieders.

Jeroen!
15 mei 2006, 09:09
Verkocht aan Teknyske voor 70€.
PM mij voor verdere afhandeling.