PDA

Volledige versie bekijken : [TK] Dual Xeon 3.6Ghz SL72c 2Mb



Roy_v_L
1 mei 2006, 20:04
Het betreft enkel deze cpus ;-)

verdere uitleg? geen factuur aanwezig, verkregen via andere forumganger... het betreft hier een overstock van een server bedrijf...

lemme know if intrested and place your bid :-)

ik heb het recht van de verkoop af te zien en alsook het recht om een bod te negeren bij ongewenst gedrag...

loopt ook op tones

Hungry®
1 mei 2006, 20:54
ben je zeker dat het SL72C is? Ik vind een ander type cpu, HIER (http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL72C&ProcFam=528&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL).

Roy_v_L
1 mei 2006, 20:58
idd, het is een Z ipv 2 :-)

my mistake :-) (kan een mod the thread titel aanpassen?)

Roy_v_L
2 mei 2006, 20:07
*bump*

Hungry®
2 mei 2006, 20:33
Roy, die cpu s kosten nieuw een pak duiten, om enig bod te overwegen zou het toch wel handig zijn om een richtprijs te kennen, kwestie van te bekijken of het budget een bod wel toelaat.

Roy_v_L
2 mei 2006, 21:50
ik had ongeveer de helft van de nieuwprijs in gedachten... 650-750€ voor beide cpus

EDIT: of een deftig bod, heb het geld nodig...

Hungry®
3 mei 2006, 01:03
Jo, dat ik wat aan het uitzien ben naar Xeons zal wel duidelijk zijn, maar deze kategorie ligt me echt te hoog. Suk6 met de verkoop. :niceone:

Roy_v_L
3 mei 2006, 12:51
ok, spijtig :) de prijs is toch echter niet te hoog, nieuwprijs is +-1500€ voor beide en nu aan de helft!!!!

gerthethert
3 mei 2006, 13:26
ik heb ook wel interesse, maar zonder enige garantie vind ik de prijs ook wel prijzig :)

Roy_v_L
3 mei 2006, 16:26
u krijgt zowieso garantie van mij dat ze werken, ale, via mij :-) ik vind 650-750 zeker niet te veel voor iets wat nog dubbel zoveel waard is he, het zijn de high end xeons 64bits, 2mb cache, 800mhz fsb... en het zijn er twee @ 3.6ghz... 650 = minimum >> 750 = meeneem

het is een overstock uit een serverbedrijf dus daardoor heb ik geen factuur...
had ik het geld dan maakte ik mezelf een server hiervan maar heb helaas het geld nodig voor mijn rijbewijs :(

Roy_v_L
3 mei 2006, 22:26
*b*u*m*p*

Roy_v_L
6 mei 2006, 15:23
ok, ze vliegen gewoon weg bij een DEFTIG bod :-)

Roy_v_L
7 mei 2006, 01:17
bump again

Roy_v_L
8 mei 2006, 22:03
UPDATE:
wegens lak aan intresse heb ik besloten de cpus weg te doen voor een minimum prijs van 500€ en een meeneemprijs van 650€

wie het eerst bied heeft chance wetende dat deze cpus nog steeds 750€ KOSTEN!!!!

Asshen
9 mei 2006, 13:58
Die zijn toevallig ook niet nog eens dual core ?

K.

Roy_v_L
9 mei 2006, 14:28
nope... wel ht ondersteund... 4 logische cpus waarvan 2 fysische... 2mb cache en 800mhz... 1500€ nieuwprijs ;)

Asshen
9 mei 2006, 14:39
Nieuwprijs is nu ondertussen 1414, maar da's close :p

Roy_v_L
10 mei 2006, 11:12
het is toch nog een mooie prijs he? :)

XerberuZ
10 mei 2006, 11:36
ga een bod plaatsen van 500 € afgehaald maar dit zal ten vroegste het einde van de maand kunnen

Roy_v_L
10 mei 2006, 17:31
genoteerd... tijd is echter geen probleem, als ik van je op aan kan :)

Roy_v_L
13 mei 2006, 23:32
*bump*

tot hiertoe dus het bod door xerberuz en deze cpus zijn dus ook voor hem mocht er niemand anders meer bieden...!!!

Roy_v_L
16 mei 2006, 00:54
hierbij verklaar ik deze verkocht aan xerberuz :)

Roy_v_L
22 mei 2006, 20:53
xerberuz... kan je aub op mijn pm reageren? :)

XerberuZ
23 mei 2006, 08:37
done :doh:

Hungry®
26 mei 2006, 23:48
genoteerd... tijd is echter geen probleem, als ik van je op aan kan :)
indien deal met xerberuz niet doorgaat, pm me aub. We geraken er wel uit.
Thx.

Roy_v_L
30 mei 2006, 23:17
xerberuz komt ze normaliter een dezer dagen halen?

in ieder geval, moest hij ze komen halen, ik kan er altijd aan meer geraken... maar natuurlijk dan moet ik wel zeker zijn, ik heb deze nu liggen en ik haal er enkel bij als deze weg zijn en ik die nieuwe ineens kwijt kan, khebbet geld nodig voor men rijbewijs dus :)

bzguy
31 mei 2006, 00:33
xerberuz komt ze normaliter een dezer dagen halen?

in ieder geval, moest hij ze komen halen, ik kan er altijd aan meer geraken... maar natuurlijk dan moet ik wel zeker zijn, ik heb deze nu liggen en ik haal er enkel bij als deze weg zijn en ik die nieuwe ineens kwijt kan, khebbet geld nodig voor men rijbewijs dus :)

hier wel interesse, welk mobo (linkske van Belgische shop ?) past daarbij ?

Zou voor een upgrade zijn ... ;)

Roy_v_L
5 juni 2006, 15:41
elk mobo met fsb 800mhz en emt64 (64bits) en socket 604 past daarbij

die varieren allemaal in prijs die mobos :)

(sorry voor late reply maar mijn pc ligt plat op de moment)