PDA

Volledige versie bekijken : vensters die switchen?



blazingsvbiker
1 mei 2006, 09:47
Hallo

heb een vraagje alsk op games.telenet frontpage kom en dan klik links boven op forums dan gaat mijn computer automatisch het venster gebruiken van de frontpage om die te veranderen in de interface van de forums in tegenstelling tot vroeger , wanneer je klikte op formus op de frontpage maakte mijn computer een tweede venster aan met interface van de forums (naast de venster van de frontpage eerder aangeklikt, dus had ik twee vensters

tszelfde gebeurt alsk in topic ben en bv een link aanklik van een foto, dan gaat em het bestaande venster van die topic gebruiken om die link in weer tegeven (heb dan geen mogelijkheid om op vorige te druken dus kan ik enkel afsluiten en kom ik ipv op mijn topic terug op mijn bureaublad !

iemand die daar iets over weet alle hulp is welkom

Havoc
1 mei 2006, 11:03
De lay-out van de site is zodanig dat het forum in een nieuw venster opent en dat alle externe links (niet-telenet.games) eveneens in een nieuw venster openen. Het probleem ligt dus iig niet bij ons.

Heb je dit bij andere sites ook?

Bizzie
1 mei 2006, 13:16
Het lijkt misschien dom, maar:

Als je Firefox gebruikt kan het zijn dat nieuwe vensters in een nieuwe tab geopend worden. Misschien moet je daar eens op letten? Want dan heb je maar 1 venster (dus als je dat sluit zit je ook op bureaublad) maar wel verschillende tabs (en dus ook websites) in dat venster.

denkimi
1 mei 2006, 15:08
in firefox
extra->opties->geavanceerd->navigeren met tabbladen

daar kunt ge kiezen

blazingsvbiker
1 mei 2006, 19:16
weet dat fout ergens bij ùij zit ik gebruik inetrnet explorer

L°rre
4 mei 2006, 11:12
Ik denk dat die fout echt wel BIJ u zit. Bij firefox en IE geen enkel probleem.