PDA

Volledige versie bekijken : [TK]amd FX 57



RpR
27 april 2006, 11:01
Ik heb een amd FX 57 te koop.

Nieuwprijs op tones is: € 1120,00
dus gelieve geen belachelijke boden te doen.
Kzou het liefst ruilen voor een fx55 + opleg of cash.

Reden van verkoop:
- overkill als je maar met een geforce 6800 zit.

Specificaties:
- Series Athlon 64
- Model ADAFX57BNBOX
- CPU Socket Type:Socket 939
- Tech Spec Core: San Diego
- Naam: Athlon 64 FX57
- Operating Frequency: 2.8GHz
- FSB: 1GHz L1 Cache 64KB+64KB L2 Cache 1MB Process Type 90 nm Hyper-Transport Support Yes
- 64 bit Support: ja
- Rest: Multimedia Instruction MMX, SSE, SSE2, SSE3, 3DNOW! Professional Voltage 1.35-1.4V Cooling Device Heatsink and Fan Warranty Manufacturer Warranty 3-year warranty

sarnath
27 april 2006, 11:40
met cache bedoel je wrs cash :p ? Geen interesse in ruil + opleg met een 3500+ van in mijn sig?

RpR
27 april 2006, 12:13
met cache bedoel je wrs cash :p ? Geen interesse in ruil + opleg met een 3500+ van in mijn sig?
idd edited en doe een bod hé.

CoLdBuRn
27 april 2006, 16:07
tot wanneer nog garantie, waar aangekocht grtz

Cranox
27 april 2006, 17:32
Welke code staat op cpu ?

-=blowsion=-
27 april 2006, 19:14
ruil met 4000+ en opleg mogelijk?

RpR
28 april 2006, 00:08
kzal alles nakijken en posten.
En doe maar een voorstel.

Witte
28 april 2006, 01:08
Er zijn hier twee nadere voor 500€ verkocht, dus dat zou mss mooie richtprijs zijn.

RpR
28 april 2006, 08:35
Persoonlijk vind ik 500€ te laag das nog niet de helft van de prijs. Nen FX nieuw kost maar 500€. En vant weekend kijk ik alles na.

thorgal0319
28 april 2006, 08:44
Ik vind 500 toch een mooie prijs hoor ;)

Trouwens : bij bytes at work kost een fx57 exact 854 eurotjes. Bovendien staat Conroe voor de deur en zijn de mensen al iets voorzichtiger :)

On topic : zin in ruil met Opteron 148 of 4400+ ?

Beestje007
28 april 2006, 11:10
mss ruilen tegen Opteron 165 (processor is gemaakt voor te overclocke)

RpR
28 april 2006, 11:10
Kzal u eerlijk zijn ik heb hem 1050 betaald en dan hou ik liever de overkill dan de helft erop verlies te maken want dan koop ik mij liever nog een geforce bij voor de prijs da ik verlies zou maken...

CoLdBuRn
28 april 2006, 11:26
:offtopic: dan denk ik dat je een geforce kan bijkopen want veel meer dan 500 ga je zeker niet krijgen

thorgal0319
28 april 2006, 11:38
:offtopic: dan denk ik dat je een geforce kan bijkopen want veel meer dan 500 ga je zeker niet krijgen

²nf that :)

Trouwens : uw redenering klopt niet helemaal : als je niet ruilt dan krijg je ook geen opleg hé, met theoretisch geld kan je ook geen gfx kopen ;)

RpR
28 april 2006, 11:46
²nf that :)

Trouwens : uw redenering klopt niet helemaal : als je niet ruilt dan krijg je ook geen opleg hé, met theoretisch geld kan je ook geen gfx kopen ;)
Neen maar als ik hem voor 500€ wegdoe dan kan ik mij in de winkel nen nieuwe FX 55 gaan kopen maar ook niets meer.

Tegen wanneer ik dit eerst had gedaan dan had ik nen FX55 + geforce 7900GTX gehad.
Dus waarom extra verlies maken als ik mij nu dan beter gewoon nog eens 500€ uitgeef. En heb je link naar belgische winkel die hem goedkoper dan 1000€ wegdoet?

thorgal0319
28 april 2006, 11:56
www.bytesatwork.be
www.crazycamel.be
www.komplett.be
www.codima.be
...

RpR
1 mei 2006, 10:05
Ik ga hem dan maar houden.
Mag een slotje op.

n0sTRa
1 mei 2006, 13:36
AMD Athlon FX-57 S939
Prijs: € 865.00


AMD Athlon FX-60 2.6GHz 2MB Toledo S939
Prijs: € 1,085.00

Gamer
1 mei 2006, 14:28
mijne is wel verkocht aan €700 :)

€ 500 is te weinig voor zo een cpu, geen appels met peren vergelijken aub.

hystrix
1 mei 2006, 15:58
maar gij had een beest