PDA

Volledige versie bekijken : AMD 3700+ San Diego 3Ghz Prime stabiel op lucht



Avalon
4 april 2006, 17:36
Ik verkoop mijn cpu om over te schakelen naar een X2
Doet 3Ghz prime stabiel gedurende meer dan 24u op 1.5V
Gaat makkelijk naar 3.15Ghz op hoger voltage.
Dit allemaal op lucht, subzero niet geprobeerd


screen:
KLIK (http://diederikdk.googlepages.com/3gprime.PNG/3gprime-full.png)

Starten bij 150 euro, ik sluit af eind deze week.
Af te halen in Leuven.

PsYmon
4 april 2006, 17:39
Interesse in ruil met een 4200+ X2?
Met opleg van jouw kant natuurlijk

Avalon
4 april 2006, 17:42
Zeker interesse maar heb net een X2 gekocht dus sorry :)

xtension
4 april 2006, 18:29
Spijtig, leuke proc maar teveel voor m'n budget!

LaZze
4 april 2006, 20:12
Kom je soms in Oost of West-Vlaanderen?
Is deze boxed en waar+wanneer aangekocht + factuurke eventueel...

greetz

Twinspark
5 april 2006, 01:44
bod van € 130

Avalon
5 april 2006, 10:28
Kom je soms in Oost of West-Vlaanderen?
Is deze boxed en waar+wanneer aangekocht + factuurke eventueel...

greetz
nee, kom daar niet, maar wil het wil opsturen op uw kosten.
CPU is een tray versie zonder koeler en handpicked. Factuur krijgt ge erbij.
CPU is bijna een maand oud.

piotke
5 april 2006, 13:19
150 euro

LaZze
5 april 2006, 13:36
155 EUR
Wanneer is de afsluit ongeveer?

thorgal0319
5 april 2006, 13:44
Welke stepping plz ?

piotke
5 april 2006, 13:59
160 eur

Kingskawn
5 april 2006, 14:28
ik bied 165euro

Avalon
5 april 2006, 14:47
ik post vanavond meer details, stepping, benchmark scores, meer screenies enzo.

blackfeather
5 april 2006, 14:54
Geen interesse in deelse ruil met clawhammer 3200+ s754 1MB cache?, doet stabiel op lucht zonder hoger voltage 3400+ ofte 2200MHz

Avalon
5 april 2006, 17:50
Dit is een S939 cpu, dus met een S754 cpu ben ik niet veel

blackfeather
5 april 2006, 19:56
Dit is een S939 cpu, dus met een S754 cpu ben ik niet veel

Oh maar ik heb er nog een DFI Lanparty UT bij ook hoor, dat is het probleem niet ;)

Avalon
6 april 2006, 09:52
update:
bewijs van meer dan 24u prime stabiel:
Screenie 1 (http://diederikdk.googlepages.com/3ghprime27u2.PNG)
Screenie 2 (http://diederikdk.googlepages.com/3ghprime27u.PNG)

pifastje:
Screenie 3 (http://diederikdk.googlepages.com/crop.JPG)

stepping:
0549MPMW
batch 0042

Ik sluit af vrijdag om 21u.

Meeneemprijs is 200 euro

DeNB3rt
6 april 2006, 19:49
komje naar OCC in Temse?

Troman
6 april 2006, 19:52
update:
bewijs van meer dan 24u prime stabiel:
Screenie 1 (http://diederikdk.googlepages.com/3ghprime27u2.PNG)
Screenie 2 (http://diederikdk.googlepages.com/3ghprime27u.PNG)

pifastje:
Screenie 3 (http://diederikdk.googlepages.com/crop.JPG)

stepping:
0549MPMW
batch 0042

Ik sluit af vrijdag om 21u.

Meeneemprijs is 200 euro
ik ruik een cpu met coldbug ,handpicked of niet :)
de letters voor de week en jaar wil ik wel eens weten, cab2ye,cabne etc..

Avalon
6 april 2006, 21:52
komje naar OCC in Temse?
helaas niet

Avalon
6 april 2006, 21:54
ik ruik een cpu met coldbug ,handpicked of niet :)
de letters voor de week en jaar wil ik wel eens weten, cab2ye,cabne etc..
KAB2E
coldbug waarschijnlijk aanwezig ja, ik ken niet veel cpus met 1MB cache die geen coldbug hebben

Avalon
6 april 2006, 21:59
nog wat recordjes voor een 3700+ op lucht
pifast:
Screenie 3 (http://diederikdk.googlepages.com/snap0009.jpg)
superpi:
Screenie 4 (http://diederikdk.googlepages.com/snap0010.jpg)

Avalon
7 april 2006, 10:32
komaan mannekes, om 21u loopt dat hier af dus hurry up :)

RocKer
7 april 2006, 14:02
Intresse om te ruilen mss:).

Te ruil
Setje Xeon LV D1 1.6ghz x2,dus 2 setjes 1.6ghz eventueel met mobo.
Met die 2 setje zit 1 set ES chips.
XP2500+ barton draait hier @ 2.4ghz
XP1800+ draait 11x200 easy

Avalon
7 april 2006, 15:25
Nee helaas geen interesse. Toch bedankt ;)

yakmodder
8 april 2006, 19:43
Nog tekoop?

nop
8 april 2006, 22:55
of topic

een vraagje

ik heb een amd 2.6 athlon
kan ik met het zelfde mobo een X2 gebruiken?

hystrix
8 april 2006, 23:00
neen !

Delangen
9 april 2006, 13:17
Is hij nu al de deur uit?

yakmodder
9 april 2006, 14:11
Wil ik ook wel weten :P

Avalon
10 april 2006, 12:23
Wil ik ook wel weten :P
Nee hij is nog niet de deur uit, Kingskawn had het hoogste bod maar heeft zich via PM teruggetrokken toen de deadline al verstreken was.
De levering van mijne X2 heeft een week vertraging dus ik laat dat hier nog een week openstaan.

yakmodder
10 april 2006, 12:27
Ik wacht nog af voor ik een bod plaats, ben wel geinteresseerd

piotke
10 april 2006, 12:33
Dus ik heb terug het hooogste bod met 160...

yakmodder
10 april 2006, 13:18
Hoelaat en op welke dag precies loop dit af?

Kingskawn
10 april 2006, 15:19
Ik heb het bod gewonnen mensen

Ik was nog geïnteresseerd in een ander bod maar op een ander forum en heb gezegd dat ik me terugtrok. Ik had niet gezien dat ik op het verkeerde forum zat (in dit geval telenet) dus vandaar dat er misschien enige verwarring was tussen Avalon en mij.

Mijn excuses hiervoor maar de post kan gesloten worden met akkoord van Avalon.

yakmodder
10 april 2006, 15:31
Gedverdekke, ik kon nog meer bieden, pff -.-

Avalon
11 april 2006, 12:03
Sorry voor de verwarring, maar Kingskawn neemt de cpu dus toch.
Topic mag dicht.

Kingskawn
20 april 2006, 15:51
Avaloooooon waar ben je...heb betaald maar nog niets ontvangen...waarschijnlijk op skireis of zo :D

wolverien
20 april 2006, 16:07
ik bied 200€ morgen af te halen! pm mij