PDA

Volledige versie bekijken : amd 64 3700+ sd



cherouke
3 april 2006, 16:23
Ik verkoop dus een amd 64 3700+ san diego (boxed) wegens aankoop amd 146 opteron.
Nog meer dan 2 jaar garantie op.

stepping
ada 3700 aa5bn
cabge 0516tpaw
1240918d50772

Draait hier 24/24 op 2750 mhz h²o cooled.

Meeneemprijs 200 euro

cherouke
4 april 2006, 21:41
eerste up

PsYmon
4 april 2006, 23:21
Minimumprijs?

cherouke
4 april 2006, 23:23
175 euro

brechtvm
4 april 2006, 23:32
ff offtopic :
Cherouke heeft mn "Opteron 146" gekocht...
Kwil hem nogmaals bedanken omdat hij het vertrouwen heeft in mij...
en bij deze dus ook een free upke voor Cherouke !
ps : uw cpu wordt morgen normaal gezien geleverd :p
(excuseert u mij voor deze offtopic ;))

cherouke
6 april 2006, 10:47
Minimumprijs?

Kan ook geruild worden.

blackfeather
6 april 2006, 13:07
Ik heb hier een s754 3200+ clawhammer dus met 1MB cache met bijhorend lanparty ut dfi bord

En nog 2 Maxtor SATAI DM10 garantie tot 2007 en nog een zalman voeding 400W en 300W ZM400B-APS

En nen hoop tweedehands pckes type PII en PIII met veel onderdelen ;)

cherouke
6 april 2006, 13:17
Ik heb hier een s754 3200+ clawhammer dus met 1MB cache met bijhorend lanparty ut dfi bord

En nog 2 Maxtor SATAI DM10 garantie tot 2007 en nog een zalman voeding 400W en 300W ZM400B-APS

En nen hoop tweedehands pckes type PII en PIII met veel onderdelen ;)

Mja, niet echt interesse.

RocKer
6 april 2006, 14:58
Te ruil
Setje Xeon LV D1 1.6ghz x2,dus 2 setjes 1.6ghz eventueel met mobo.
Met die 2 setje Xeon's zit 1 set ES chips.
XP2500+ barton draait hier @ 2.4ghz
XP1800+ draait 11x200 easy

Zit hier iets bij dat je kan gebruiken:).

cherouke
6 april 2006, 15:15
Zit hier iets bij dat je kan gebruiken:).

Nee bedankt.

cherouke
8 april 2006, 15:23
nog een upke

crazy777
8 april 2006, 16:02
zou je willen ruilen tegen een a64 3500+ en wd 200 gb ata 8 mb ?

cherouke
8 april 2006, 18:29
zou je willen ruilen tegen een a64 3500+ en wd 200 gb ata 8 mb ?

welke 3500 ist? ne venice? anders wil ik wel ruilen.
Boxed? Nog garantie op hd?

yakmodder
8 april 2006, 18:33
Ik heb hier ook nog een a64 3000+ venice boxed liggen, doet 2.5ghz prime stable 24/24 mits opleg?

cherouke
8 april 2006, 18:54
Ik heb hier ook nog een a64 3000+ venice boxed liggen, doet 2.5ghz prime stable 24/24 mits opleg?

te zien wat opleg is

yakmodder
8 april 2006, 19:13
zeg maar wat ;)

cherouke
8 april 2006, 19:27
zeg maar wat ;)

Mja, niet echt een idee, feitelijk prefereer ik cash, zou die 3000 gewoon doorverkopen. Doe een bod zou ik zeggen.

Jaymeister
8 april 2006, 19:37
Zin om hiermee te ruilen? met oplage van mijn kant

http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=407442

cherouke
8 april 2006, 19:39
Zin om hiermee te ruilen? met oplage van mijn kant

http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=407442

Ist een venice? Hoeveel opleg geef je? Boxed?

Jaymeister
8 april 2006, 19:44
is gene venice, is een newcastle.
is ook niet boxed.

Zeg maar hoeveel opleg je verwacht.

thorgal0319
8 april 2006, 21:39
Enige ervaring subzero ? Coldbug ?

24/7 setting : CPU-voltage ? Max. gehaalde HTT met deze CPU ?

crazy777
9 april 2006, 12:46
welke 3500 ist? ne venice? anders wil ik wel ruilen.
Boxed? Nog garantie op hd? nee een venice is het niet . het is een ClawHammer-512 S939 boxed nog met garantie tot 21/4/2006 dus nie lang meer . en hdd is van 22/12/2005 dus daar is ook nog garantie op