PDA

Volledige versie bekijken : Antec voeding + Kingston RAM



Witte
28 maart 2006, 13:11
Ik heb hier momenteel het volgende te koop liggen:

Antec TrueBlue 480W voeding
Maximum Power: 480 W
ATX 20 pins
+5V @ < 38 A
+3.3V @ < 30 A
+12V @ < 22 A

Foto: http://images-eu.amazon.com/images/P/B0000AT9WX.03.LZZZZZZZ.jpg
En een review: http://metku.net/?sect=view&n=0&path=reviews/antec_480/index_eng

Hele degelijke en stabiele voeding die vanwege z'n led fans mss ook wel interessant is voor modders. Deze is achteraan voorzien van een molexaansluiting. Externe zaken voeden met 12V,5V is dus geen probleem. Momenteel nog in gebruik met een overclockte AMD opteron en 6800GT, 2 dvd drivers, 2hd's nog enkele ventilators en de pomp van men waterkoeling. Ik heb sinds enkele weken een 600W model op de kop kunnen tikken en hiermee wordt deze TrueBlue dus overbodig.

Meeneemprijs 50€

Kingston Hyper X KHX3000 DDR geheugen
DDR1, 2x256Mb PC 3000 CL 2

2 latjes, inclusief doosjes (http://home.scarlet.be/~gebrvd00/ram%20kingston/1.JPG)
Levenslange garantie aanwezig (http://home.scarlet.be/~gebrvd00/ram%20kingston/2.JPG)
Het opschrift van de labels (http://home.scarlet.be/~gebrvd00/ram%20kingston/3.JPG)
Zijaanzicht (http://home.scarlet.be/~gebrvd00/ram%20kingston/4.JPG)

Zoals je kan zien in het zijaanzicht gaat het over Winbond chips, maar zelf heb ik de koelplaatjes nog niet verwijderd om te kijken wat voor chips het precies zijn. Ik heb deze latjes ook getest in mijn pc, hier de resultaten.
RAM ingesteld op 2-2-2-5 en 3,18V bij alle testen.

DDR 400 -> Superpi 4M stabiel (http://home.scarlet.be/~gebrvd00/ram%20kingston/200.jpg)
DDR 480 -> Superpi 1M stabiel (http://home.scarlet.be/~gebrvd00/ram%20kingston/oc1m.jpg)
DDR 480 -> Superpi 4M stabiel (http://home.scarlet.be/~gebrvd00/ram%20kingston/oc4m.jpg)

Kingston RAM getest op hoger voltage vandaag. Bios ingesteld op 3,4V
DDR 500 -> Superpi 4M stabiel (http://home.scarlet.be/wittekakker/ram%20kingston/34v4m.jpg)
DDR 500 -> Memtest v1.6 test5 stabiel (http://home.scarlet.be/wittekakker/ram%20kingston/34vmemtest.JPG)

Moeten normaal nog wel hoger kunnen als dit. Reden van verkoop is dat ik hier 1Gb BH-5 in gebruik heb, en deze 2*256Mb latjes al een tijdje ongebruikt in de lade blijven liggen. Ze zijn gewoonweg overbodig, net zoals de voeding :)

Meeneemprijs: 50€

Bieden excl. verzending aub

Witte
29 maart 2006, 13:10
Niemand?

Witte
31 maart 2006, 02:34
sndfljsndmfsndfsjdmf sjlfsndklfjsdmfsndfskdfùsdf=sfsùp,ffsd

Witte
3 april 2006, 20:00
Up n°3

Troman
3 april 2006, 20:09
waarom geen 3.6V testen?
of hoger?geven ze reeds error bij meer dan 3.4v?

Witte
3 april 2006, 20:22
Eerst had ik gewoon DDR 480 getest, op aanvraag heb ik de DDR 500 getest, moet ik nu weer aan het benchen om dan toch weer te concluderen dat niemand ook maar iets bied? Heb er mijn tijd ingestoken, de latjes werken, en iedereen kan zien dat het winbond chips zijn. Het maximum eruit persen moeten jullie dan maar doen, ikzelf ga men tijd hier niet in steken.

Witte
5 april 2006, 21:39
staat ook op tones

Witte
6 april 2006, 20:44
Meeneemprijs voor voeding geboden op tones.

Enkel het RAM nog. Zal wss volgende week gebundeld worden met men moederbord en cpu.

Squadra
6 april 2006, 21:30
Geinteresseerd in een ruil met mn OCZ Ps 420W, met opleg van jouw kant? voor de antec

Witte
6 april 2006, 23:16
1. Wat had je gedacht van opleg van jouw kant!
2. Lees de post boven jouw post heel even en sla niets over, er staat iets heel belangrijk in.

Squadra
6 april 2006, 23:37
Ah ok. sry :$

Squadra
8 april 2006, 23:45
Maar hé, die OCZ staat nieuw 100€, de jouwe 75€.

Witte
9 april 2006, 13:31
Geen idee jongen. Wat ik wel weet is dat mijn Antec meer kan voeden dan jouw OCZ. Als het een modstream is ben je al helemaal klaar. Op prijzen afgaande heb je gelijk, maar vertel me eens wie zo zot zou zijn om bij te leggen voor een slechtere voeding ;).
Deze Antec is kwaliteit.

Squadra
9 april 2006, 15:15
Slechter kweet zo nie ;) . De wattage is hoger, ok. Maar de ampères tellen hé. Maar die heb ik nog nie vergeleken.

Witte
9 april 2006, 15:30
Als je er echt over wilt discusiëren mag je op het hardware forum een topic aanmaken ;)