PDA

Volledige versie bekijken : programma s opslagen met Ner0?



krikke31
20 maart 2006, 14:08
Hey door een problemen met win2k heb ik wat virusscanners etc... gedownload voor bij opstart van win2k al te kunne installeren, ik wil dit via nero doen maar als ik data toevoegen neem en kopieer staat er uiteindelijk niets op de cd of moet dit op een andere manier greetz.

Rage
20 maart 2006, 14:12
ge moet die ook 'burnen' he :p

niet gewoon daarin slepen...

krikke31
20 maart 2006, 14:27
Hey ik nee; dataschijf en dan branden dan check ik de cd en die staan er ni in hmm :)

den huynen
20 maart 2006, 16:44
nero al herinstalleert?

maxdevis
20 maart 2006, 18:14
en iets anders branden gaat wel?
of ook niet?
legale nero?

Exit
20 maart 2006, 19:41
hebt ge de cd gesloten? niet nero - bestand - nieuw - multisessie cd .... neem geen multisessie of sluit die sessie eerst eens!!

krikke31
20 maart 2006, 20:48
Tis in orde thanks voor de replys :)