PDA

Volledige versie bekijken : Internet explorer => zwart scherm



integra
16 maart 2006, 18:37
Ik heb een probleem met internet explorer. (ook met mozilla firefox trouwens)
Als ik naar een bepaalde website ga ( deze bvb http://www.tornado-data.com/ er zijn er nog ...) , krijg ik een zwart scherm en blijft mijn computer hangen gedurende enkele seconden, waarna hij reboot. Aan wat kan dit liggen?

Exit
16 maart 2006, 19:30
zet autoreboot ens af

integra
16 maart 2006, 20:07
zet autoreboot ens af
En waar kan ik dat doen? in mijn BIOS?

tha_rippa1be
16 maart 2006, 20:36
automatisch opstarten uitschakelen:
- eigenschappen van deze computer
- tabblad geavanceerd
- opstart en herstelinstellingen (instellingen)
- bij systeemfouten: de computer automatisch opnieuw opstarten uitvinken

integra
17 maart 2006, 16:24
Daarmee is natuurlijk mijn probleem nog niet verholpen ...

integra
17 maart 2006, 21:15
Ik heb dringend hulp nodig ...

Moloch
17 maart 2006, 21:35
post dan eens de foutmelding die ge krijgt bij het blauw scherm (als ge da krijgt, of blijft het zwart, dus na auto-reboot af te zetten?) en we kunnen u dan eventueel verderhelpen

wij hebben namenlijk geen glazen bol waar we kunnen zien welke fout het is :p

integra
18 maart 2006, 08:16
't is ondertussen aan't verergeren. Eerst kreeg ik alleen een zwart scherm bij het bezoeken van sommige websites. (en dan blijft alles gewoon hangen)
maar nu krijg ik tussendoor ook blauwe schermen ...

De fout wordt veroorzaakt door een apparaatstuurprogramma

Hartelijk dank dat u dit foutenrapport naar Microsoft hebt verzonden.

Samenvatting foutenrapport

Type fout : Windows-stopfout (er wordt een bericht weergegeven op een blauw scherm met informatie over de foutcode)
Is er een oplossing beschikbaar? : Nee (zie Volgende stappen)
Wat betekent deze fout? : Er heeft zich een fout voorgedaan in Windows die niet kan worden opgelost. U dient opnieuw op te starten
Oorzaak : Onbekend apparaatstuurprogramma
Computersymptomen : Er wordt een bericht weergegeven op een blauw scherm met informatie over de foutcode (bijvoorbeeld: 0x0000001E, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED)
Wat kunt u nog meer doen? : Belangrijk: Blijf doorgaan met het verzenden van foutenrapporten zodat analytici bij Microsoft deze kunnen bestuderen en kunnen proberen de problemen zo snel mogelijk op te lossen


Dit is wat het windows foutenrapport zegt.

integra
18 maart 2006, 11:37
Het is volgens de info op het blauwe scherm een fout in nv4_disp
Dat heeft te maken met mijn 3d drivers. (81.98)

integra
18 maart 2006, 11:52
Ik heb het probleem opgelost gekregen. Er zat ergens een bug in m'n drivers die constant fouten veroorzaakte.