PDA

Volledige versie bekijken : spel instaleren



stimpy13
27 februari 2006, 16:44
kweet nie of dat die op de juiste plaats staat , zoniet gelieve te moven naar de juiste plaats.

Kwou ier just de sims instaleren maar er kwam een fout op
link (http://users.telenet.be/neophytetje/the%20sims%20fout.JPG)

Iemand die weet wak moen doen om da geinstaleerd te krijgen ?

Exit
27 februari 2006, 19:43
al eens search gebruikt?
kopieer uit c:\windows\repair de files autoexec.nt en config.nt naar c:\windows\system32

stimpy13
27 februari 2006, 19:58
ik kan het instaleren , maar als ik het wil spele nu geeft hij een fout := debugger , softIce .....

vroeger had ik al die probs nie :s

stimpy13
28 februari 2006, 08:42
niemand die raad weet ?
Tis nogal dringent :p
Debugger , WinIce or SoftIce staat in de fout
En thx Exit voor het eerste prob al optelossen :)

Vladimirvlad
28 februari 2006, 10:24
Misschien hetzelfde doen voor die andere files ???