PDA

Volledige versie bekijken : [TK] Server- & netwerkmateriaal / diverse / modding



[HBV]-=XortioN=-
13 februari 2006, 19:45
Gegroet,

enkele spullen waren verkocht maar nu zijn er nog paar dingens die ik verkoop..

Server:

type: Hewlett Packard Netserver LC3
CPU : Pentium 3 500Mhz
RAM : 640K System RAM + 457728K Extended RAM
Cache: 512K
Bios: Phoenix bios 4.06.38 PQ
Firmware A.05.10
SCSI bios
OS : Windows NT server 4.0 (Service Pack 6)
=> weet niet of je de OS opnieuw moet instaleren want was van een bedrijf.

PCI sloten zijn gevuld met 4x 10/100 mbit netwerkkaart , 1x management port, 1x enkele SCSI poort, 1x dubbele SCSI poort
=> dus 3 SCSI poorten in totaal...


Foto's: foto1 (http://users.pandora.be/XortioN/verkoop/foto1.jpg) foto2 (http://users.pandora.be/XortioN/verkoop/foto2.jpg)
extra link: HIER klikken (http://h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/lpn11186/lpn11186.pdf)

Netwerkmateriaal:

* JETDIRECT 500x
url : HIER (http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06c/A10-12771-64302-34214-64302-27315-13172-13173.html)
foto's: indien intresse


* cisco 761 router
url: HIER (http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps331/ps372/)
foto's: indien intresse

* HP Procurve 10/100 Hub 12
url: HIER (http://www4.shopping.com/xPC-Hewlett_Packard_HP_ProCurve_10_100_Hub_12_J3294A)
foto's: indien intresse

* 56k internal modem = gratis
foto's: foto (http://users.pandora.be/XortioN/verkoop/foto9.jpg)


Stroombeveiligings materiaal:

* APC Smart-UPS XL 2200VA 230V
=> de batterijen moeten vervangen worden (deze batterijen kosten +/- 150€ in speciaal zaak)

url: HIER (http://www.apcc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SU2200XLINET)
foto's: foto1 (http://users.pandora.be/XortioN/verkoop/foto5.jpg) foto2 (http://users.pandora.be/XortioN/verkoop/foto6.jpg)

modding gerief:

* UV groene molex-kit
foto's: foto (http://users.pandora.be/XortioN/verkoop/foto3.jpg)

Diverse:

* all in one card reader (+ instalatiebestanden op cd)
foto's: foto (http://users.pandora.be/XortioN/verkoop/foto4.jpg)

* game cd cleaner ( zo goed als nieuw, bijna helemaal vol)
foto's: foto (http://users.pandora.be/XortioN/verkoop/foto7.jpg)

* 2x nieuwe, ongebruikte HP C1816A photo cardridges
foto's : foto (http://users.pandora.be/XortioN/verkoop/foto8.jpg)


Info over bieding:
* boden liefst inclusief verzending
* vermelding indien afgehaald
* boden mogen beginnen waar je zelf kiest, veel moet er niet meer op geboden worden. First here, first serve..
* geen geflame, gespam
* kopieer wat je wil en hoeveel je bied

Extra opties:
* ik ben op zoek naar een 80/120/160gb HD
* ruilen mag, zeg er dan gewoon bij wat je zoal te bieden hebt

Afhaling:
* de eventuele afhaling wordt duidelijk via msn besproken, gegevens en gsm nummer worden hierbij gegeven om misverstanden van de baan te houden..
* Afhaling gebeurd in Aalst of Haaltert

Garantie:
* Indien iets niet werkt, mag je binnen de 3 dagen terug komen. Je moet het natuurlijk niet opsettelijk gaan kapot maken!!! Want normaal gezien werkt alles perfect..

Verzending:
* Verzending gebeurd op kosten van koper, of eventueel op mijn kosten.
* Het bedrag of voorschot wordt gestort vooraleer er iets verzonden wordt.

Whitelist :
* Ik sta +10 op whitelist , V-7 K-3

Feel free to ask questions :) Happy bidding

Mvg
XortioN aka Carolus

oja ter info.. elk bod wordt in overweging genomen want alles staat beetje in de weg

Desolation Angel
14 februari 2006, 00:49
Hoe rot zijn de accu's van dien UPS in feite ?

[HBV]-=XortioN=-
14 februari 2006, 13:18
wel... ze zijn volgens mij dood..
Als ik de UPS insteek dan komt erop dat ze plat zijn en dan beginnen ze op te laden.. eens ze opgeladen zijn steek ik er een verbruiker op (mijn pc) en de batterijen blijven nog steeds vol. Als ik op test duwt branden de juiste lampjes dus alles blijkt in orde te zijn. Maar van zodra ik de plon afzet / stekker uittrekt valt hij gewoon ook uit

Kan natuurlijk ook slecht contact zijn, ik zal hem eens openmaken en het bezien. Maarja het is daarmee, de batterijen zijn wss dood dus mag die bak voor laag prijsje weg ... laag = 50€ meeneemprijs ofzo , maar ik zeg het , elk bod wordt overwogen, dus al bied je 20€ denk ik er ook wel over na ;)

als je hem koopt voor pakweg (voorbeeld) 50€ en je plaats batterijen voor 150€ , heb je voor 200€ een zo goed als nieuwe UPS die nieuw 1100€ kost :]

McBr@in
14 februari 2006, 13:30
-=XortioN=-']wel... ze zijn volgens mij dood..
Als ik de UPS insteek dan komt erop dat ze plat zijn en dan beginnen ze op te laden.. eens ze opgeladen zijn steek ik er een verbruiker op (mijn pc) en de batterijen blijven nog steeds vol. Als ik op test duwt branden de juiste lampjes dus alles blijkt in orde te zijn. Maar van zodra ik de plon afzet / stekker uittrekt valt hij gewoon ook uit

Kan natuurlijk ook slecht contact zijn, ik zal hem eens openmaken en het bezien. Maarja het is daarmee, de batterijen zijn wss dood dus mag die bak voor laag prijsje weg ... laag = 50€ meeneemprijs ofzo , maar ik zeg het , elk bod wordt overwogen, dus al bied je 20€ denk ik er ook wel over na ;)

als je hem koopt voor pakweg (voorbeeld) 50€ en je plaats batterijen voor 150€ , heb je voor 200€ een zo goed als nieuwe UPS die nieuw 1100€ kost :]

MAAR als het probleem dan niet bij de batterijen lag maar ergens anders, dan ben je 200€ kwijt :p

[HBV]-=XortioN=-
14 februari 2006, 13:39
het probleem ligt volgens mij vrij duidelijk aan de batterijen , die moeten namelijk om de 3 jaar vervangen worden ;)
en als ik ze oplaad zijn ze vol, zet ik bak uit en weer aan zijn ze weer leeg ..

[HBV]-=XortioN=-
14 februari 2006, 17:09
oja en wie paar neon inverters moet hebben ik heb hier zeker 7 dual liggen ongebruikte

[HBV]-=XortioN=-
14 februari 2006, 19:48
schni schna schtampie
schtampie op de kont

komaan mensen, ge moogt nu eens belachelijke boden uitbrengen :p

bLaZeR
14 februari 2006, 20:56
server dual 500mhz of enkel?

Desolation Angel
14 februari 2006, 21:22
15EUR ex verzending voor de UPS, de batterijen moogde houden (aka : ne LEGE ups dus :p)

[HBV]-=XortioN=-
14 februari 2006, 22:17
@ desolation angel ... genoteerd , ik laat je zo snel mogelijk iets weten
@ blazer .. enkel

RocKer
15 februari 2006, 13:01
HP Procurve 10/100 Hub 12

Das met 12poorten hè,en geen poorten kapot?

Heb geen gedacht wat da kost,dus mijn bod is 10€:) onder voorbehoud,kan pas vrijdag beslissen,is dat een probleem?

Is er mogelijk dat je kan brengen,ofwel opsturen,allebij is goed:).

[HBV]-=XortioN=-
15 februari 2006, 13:30
zijn idd 12 poorten
10€ onder voorbehoud genoteerd..
brengen vrees ik voor, beveren isdat ver? :p

RocKer
15 februari 2006, 15:09
Eigelijk woon ik in Vrasene,das tussen St-Niklaas en Beveren,maar opsturen is ook goed hoor.

Bij deze dus bod 10€:).

[HBV]-=XortioN=-
15 februari 2006, 17:16
komt ge toevallig naar FoM?

Desolation Angel
15 februari 2006, 17:31
Ik kom naar FoM alleszins, as ge dien UPS naar daar wilt meepakken mag da uiteraard altijd. Moest ge ook bekabeling hebben om der dingen op aan te sluiten, daar wil ik me plezier ne meerpijs voor neerleggen :)

[HBV]-=XortioN=-
15 februari 2006, 17:40
naar FoM meenemen zal wss handiger zijn dan met de post :D
ik heb de stroomkabel en 1 kabel om van die bak naar pc te gaan (kost 2.5€ stuk nieuw)

RocKer
15 februari 2006, 19:11
Ik ga niet naar FoM,zal dus opsturen worden,gewoon goed inpakken in bubbelrap;).

Heb je soms nog netwerk kabel?

[HBV]-=XortioN=-
15 februari 2006, 19:58
netwerkkabel heb ik niet echt neen

voeg me anders al eens toe op msn: Da_XortioN @ hotmail.com

RocKer
15 februari 2006, 20:00
Ok,da geeft ni hoor,maar kon zijn da je dat nog had.

Sorry geen MSN hier.

[HBV]-=XortioN=-
16 februari 2006, 18:24
stamp

[HBV]-=XortioN=-
16 februari 2006, 23:24
molexjes en neon voedingskes zijn btw al de deur uit..

Desolation Angel
16 februari 2006, 23:47
Effe melden da de UPS door mij wordt afgehaald op FoM :)

the_fox
17 februari 2006, 00:07
en als da ni lukt wil ik er voor FoM wel voor u omrijden desolation ;)

[HBV]-=XortioN=-
17 februari 2006, 00:13
lol? :p

RocKer
24 februari 2006, 00:24
En hoe zit het.

[HBV]-=XortioN=-
24 februari 2006, 00:26
ja tis best dat we het regelen ...
mail me of pm me ...

sry voor de weinige response , maar heb het zeer druk gehad en tis bijna uit met vriendin na jaar en 7 maand , dus druk druk .. dat is mss zelf de reden dat het heel misschien niet kan doorgaan, aangezien die hub daar ligt :s

maar pm me allesinds