PDA

Volledige versie bekijken : OCZ (2 * 512 EL GOLD VX overklokgeheugen)



Geof1984
13 februari 2006, 16:53
Ik heb hier 2 overklokbeestjes liggen (OCZ 2 * 512 Dual Channel GOLD Edition VX pc-3200)(handpicked winbond chip).
Timings: 2-3-3-8
Ze zijn ONGEBRUIKT.
Mijn socket 940 moederbord ondersteunt namelijk geen NON registered geheugen :s.
Link met wat deze latjes aankunnen:
http://www.techzine.nl/extreviews/3957

VX memory is vrij moeilijk te vinden
Vraagprijs:160 euro
Originele prijs:202 euro
Factuur uiteraard aanwezig

brechtvm
13 februari 2006, 17:31
OCZ EL DDR PC3200 Gold Edition VX Winbond UTT CH-5

> zitten dus gewone ch-5 chips op...

RocKer
14 februari 2006, 15:28
Geof1984,hoe oud zijn de latjes:) ,en eerlijk gezegd 160€ ga je hier ni krijgen hoor,een paar dagen geleden is hier ook 2x512mb pc3200VX verkocht voor 125€,dus ja ge ziet,maar het staat je vrij om 160€ te vragen hè:).

Bod onder voorbehoud 100€.

En Brechtvm,als hij die gekocht heeft in het begin dat die VX reeks uit kwam dan zit daar UTT BH5 op,de latere reeksen zou kunnen dat er ch5 op zit,maar ik betwijfel da.

Maar volgens mij is het bh5,als hij dezelfde latjes heeft,zoals op de link is weergegeven,dan is het bh5,kijk maar op de lat zelf 2-2-2-8,ik heb namelijk juist de zelfde maar dan 1x512mb max tot hier toe gehaald is 273htt @ 3.6v,maar ik heb nog ni echt geprobeerd ook:p ,als ik de mach2 binnen heb ga ik nog is een poging doen;).

blackfeather
14 februari 2006, 15:43
Volgens deze site (http://www.techpowerup.com/memdb/) is het wel degelijk UTT CH-5 hoor

Gothrek
14 februari 2006, 15:45
waarom kom ekik op nen debielen site?

thorgal0319
14 februari 2006, 16:00
FF subscriben hier want mijn beide kits VX zijn allebei RIP op 2 maanden tijd.

:offtopic: Ik denk niet dat er iemand onder jullie weet welke chips er werkelijk opzitten :ironic: Het is winbond UTT maar of dit BH-5 is of CH-5 weten zelfs vele experts niet omdat ze meestal niet gelabeld zijn ("zie ik daar nu een inkeping op de chips of niet" :crazy: )
Wat wel een feit is, is dat de latten oorspronkelijk met 2-3-3-8 stickers kwamen, en nu 2-2-2-8. Mijn beide kitjes waren van het eerste soort en deden 260Mhz 2-2-2-6 op 3.35V prime stable. Daardoor denk ik eigenlijk niet dat het BH-5 was want alle "nieuwe" BH5 die ik getest heb (twinmos twister en speedpremium 1A4T, OCZ gold PC3200) hadden meer volts nodig voor dezelfde prestaties. Maar eerlijk gezegd heb ik er dus eveneens geen idee van ;)

blackfeather
14 februari 2006, 16:10
waarom kom ekik op nen debielen site?


ik zou het niet weten maar het is opgelost nu

Kwertie
14 februari 2006, 17:48
@ brechtvm, kun je je uit deze thread (en vele andere threads) onthouden als je er toch niks mee te maken hebt en toch totaal geen interesse hebt...?

thx voor de medewerking...

brechtvm
14 februari 2006, 18:52
@ brechtvm, kun je je uit deze thread (en vele andere threads) onthouden als je er toch niks mee te maken hebt en toch totaal geen interesse hebt...?

thx voor de medewerking...
was goed bedoeld, ik wou gewoon verduidelijken welke chips het zijn die er op zitten (volgens mijn bronnen althans)
maarja..zoals u wilt..no ram-info anymore

jvc
14 februari 2006, 19:34
Chips zijn Winbond UTT chips die 2-3-3-8 doen op 2,6V en 2-2-2-8 op 3,2V

Geof1984
15 februari 2006, 12:05
We verlagen de prijs naar 130€.
En sorry maar of het nu BH5 of CH5 is da weetek ni zelle, tis genen brol in elk geval -_-.

thorgal0319
15 februari 2006, 12:15
Mag ik vragen : vanwaar komt de factuur ?

Bod 130 euro incl. verzending, op voorwaarde van een Belgische factuur ;)

(Vanwaar ben je ? Kan ze ev. komen halen indien niet te ver)

Edit : juist vernomen dat je van St-Niklaas bent :)

Bod hierbij bevestigd, maar wel met verzending dan (in St-Niklaas moet ik jammer genoeg nooit zijn)