PDA

Volledige versie bekijken : [Photoshop] Too much layers (5)



128MB
12 februari 2006, 17:40
Soms als ik een bestand in photoshop wil opslaan in DDS dan komt er een error van "Too much Layers (5)"

Ik moet dan "Alpha layers" uitvinken en dan kan ik pas opslaan.

Wrm is dit?

Exit
12 februari 2006, 20:01
wrs dat het dds formaat dat niet ondersteund zekers

128MB
12 februari 2006, 20:14
soms maak ik dds'n van 40 layers en heb ik geen problemen