PDA

Volledige versie bekijken : Kan NIS 2006 niet installeren



benoit©®
9 februari 2006, 12:23
Gegroet, ik kan NIS2006 niet meer instaleren, ik had het vroeger al geinstalleerd maar had het er weer afgedaan en nu heb ik het gekocht, en als ik de setup wil opstarten dan komt er een zandlopertje bij mijn muis,gaat weer weg and that's it.. Heb dan McAfee geinstalleerd, heb het nu van pc gedaan maar spamkiller wil niet weg :confused: kan iemand me helpen? moet ik Hijackthislog posten?

edit: Hier is de link **klik** (http://members.lycos.nl/echoes/hijackthis.log)

dêsh'
9 februari 2006, 14:45
Ben je zeker dat de vorige installatie van NIS volledig verwijdert is?

benoit©®
9 februari 2006, 17:13
kweetniet, kheb de uninstaller gerunned.. kzal es opstarten in veilige modus

benoit©®
9 februari 2006, 17:15
Ik zie Norton internet security nog staan in men software lijst maar als ik op verwijderen klik dan krijg komt er een zandloper bij mijn muis en gaat na een tijdje weer weg..

Exit
9 februari 2006, 19:25
http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039?Open&src=&docid=2004093015165236&nsf=tsgeninfo.nsf&view=docid&dtype=&prod=&ver=&osv=&osv_lvl=

benoit©®
9 februari 2006, 19:30
Danku exit:) khad het ondertussen al gevonden maar ik zit nu met een ander probleem, als ik mijn activeringscode wil indrukken dan kan ik niet meer naar vakje B gaan, er komt een zandloper en zo blijft het ook(NIS activeringskader bevriest) wat nu? dank voor antwoord

benoit©®
10 februari 2006, 12:38
iemand?

Exit
10 februari 2006, 23:21
mss java (re)installen, want norton gebruikt dat bij z'n wizards/activatie gedoe ...