PDA

Volledige versie bekijken : kan niets meer downloaden van de telenet game server



rozano
2 februari 2006, 12:25
hoi ,

Ik kan plots blijkbaar niets meer downen van de lokale game server hier ,dus geen demo's , drivers of tooltjes

krijg steeds de melding :

Het aantal simultane connecties voor de bestanden werd overschreden, probeert u het later opnieuw.

The maximum amount of simultaneous connections has been reached, please try again later.

dit is nu al enkele dagen zo en ik weet niet waaraan dit ineens kan liggen.

iemand een idee waaraan dit zou kunnen liggen ?

C-Raz
2 februari 2006, 12:43
das norton
bij mij toch
gewoon ff uitschakelen en dan downe,
ofwel goed instellen
wat mij nog alt niet gelukt is :doc:

cram
2 februari 2006, 12:45
Kan ook nikls meer downloaden, en ik heb geene norton heb Avast
vorige week nooit problemen gehad.

zie ook http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=393084

User_BELGIUM
2 februari 2006, 12:46
ik zit met hetzelfde probleem

ik heb nochtans geen Norton..

rozano
2 februari 2006, 12:50
Norton :rofl:

nee ik ben ook een Avast gebruiker dus daar ligt het ni aan.

manushan
2 februari 2006, 12:58
Hier hetzelfde....

Preske
2 februari 2006, 13:28
dit zal beter passen op de frontpage-gedeelte (hoop ik) :p

Preske
2 februari 2006, 13:58
gewoon wachten, of een andere link zoeken.
als ge de filename weet is het kinderspel.

rozano
2 februari 2006, 14:53
Hebben jullie als crew ook inzage wat de status is van de server(s) maw communiceren jullie ook direct met telenet ?

ik kan mij niet voorstellen dat er al 4 dagen (dag en nacht) gedownload wordt zodat die server constant overbevolkt is. :s

je kan inderdaad de files ook elders gaan zoeken maar de downloadsnelheid scheelt dikwijls enorm en ook kwaliteit van filmpjes bvb zijn niet steeds dezelfde.
en ik kom liever hier mijn laatste nieuwtjes lezen en halen :p
mvg

Rozano

[deleted]
2 februari 2006, 17:14
[deleted]

cram
2 februari 2006, 17:43
Nu werkt het weer :applause:
Mie happy.:niceone:

rozano
2 februari 2006, 18:43
inderdaad het werkt weer. :)

Havoc
2 februari 2006, 18:59
Zal een intern foutje geweest zijn. Anyway, als het opgelost is, mag deze toe hé :)