PDA

Volledige versie bekijken : Dual Xeon Workstation @3Ghz met 6800ultra



Roeldm
31 januari 2006, 21:11
ik verkoop misschien bij een goede prijs het volgende (heb iets anders op het oog)

Iwill DH800 mobo
2x Xeon nocona(2MB cache dus) aan 3Ghz
MSI 6800ultra AGP met silencer
fortron 550W voeding (geschikt voor het mobo)
en dit alles in een Coolermaster stacker met window

op graka en case is er geen garantie meer, op de rest wel

gezien de nieuwprijs van meer dan 1500€ is €1000 toch echt wel een minimum.

cpu's en mobo eventueel appart te koop, indien dit appart buiten gaat, dan gaat de rest ook appart buiten, anders niet.

reden waarom ik het zou wegdoen; beetje overkill voor hier thuis

af te halen in lokeren en kan ook uitgebreid getest worden...

Groeten,
Roel

Roeldm
31 januari 2006, 23:08
setup (http://users.telenet.be/roeldm/xeon/AP_001.jpg)
passieve koeler die er bij de cpu's bijkomt (http://users.telenet.be/roeldm/xeon/passieve%20koeler.jpg)

indien prijs te hoog, doe een bod en ik zie wel wat ik er mee doe

de fitnessbonk
31 januari 2006, 23:15
En graka? Kan die apart? Hoeveel zou je er dan voor willen?

Roeldm
31 januari 2006, 23:20
graka kan enkel appart als mobo en cpu's weggaan

als het mobo en de cpu's nie weg geraken hou ik gewoon alles

LaZze
31 januari 2006, 23:41
Geen geheugen ofzo erbij?

greetz

Roeldm
31 januari 2006, 23:43
kan er wel 2*512MB corsair bijdoen als iemand dat graag heeft :)

mobo ondersteunt zowel ECC als non ECC ram

crazy777
1 februari 2006, 00:17
meschien een dome vraag maar zijn deze dual Xeon nocona 2MB cache 3Ghz
64-bit Compatible ? en je moederbord ? of zijn die cpus 32 bit ?

Ow_jeih
1 februari 2006, 00:43
meschien een dome vraag maar zijn deze dual Xeon nocona 2MB cache 3Ghz
64-bit Compatible ? en je moederbord ? of zijn die cpus 32 bit ?
sorry maar leer eens Google gebruiken ofzo
http://www.intel.com/pressroom/archive/releases/20040628comp.htm

crazy777
1 februari 2006, 00:49
sorry maar leer eens Google gebruiken ofzo
http://www.intel.com/pressroom/archive/releases/20040628comp.htm Bedankt voor den uitleg en jaa ik heb al op google gezocht. Maar vragen staat toch vrij als ik het niet vin mag ik dat hier toch vragen of ook al verboden :oink: :oink:

Roeldm
1 februari 2006, 07:12
cpu's hebben elk 2MB cache aan boord en ik draai hier voor de moment windows xp x64, zowel mobo als cpu's ondersteunen volledig 64-bit.

Nijntje
1 februari 2006, 12:44
Interesse in 3500+ met MSI bordje (was zo een topversie, ken type niet vanbuiten) met 1 Gb ram ofwel met 2 x 256 Mb Corsair TwinX matched?
Met opleg.

Aan hoeveel opleg had u gedacht?

Vertoon enkel interesse in CPU's + mobo en eventueel geheugen erbij.

Roeldm
1 februari 2006, 16:45
yep, heb u pm gest

tekirova
1 februari 2006, 17:22
En ik heb interesse in de stacker en de videokaart. Zo zit je enkel nog met de voeding, die je makkelijk apart verkocht krijgt.

Roeldm
1 februari 2006, 17:26
over apparte verkoop beslis ik pas later, eerst mobo + cpu's verkopen

vnv krijg ik een voorstel van nijntje en dan zien we wel wat ervan terecht komt

Anemony
1 februari 2006, 18:17
eerst mobo + cpu's verkopen
hey,

ik heb ook interesse in mobo + cpu's,

maar dat wordt niet zo vaak verkocht op het forum,
daarom weet ik niet wat een goed bod is

kan je een richtprijs geven voor mobo + cpu's, aub ?

THX !

Roeldm
1 februari 2006, 18:32
richtprijs mobo+cpu's => €600 (niewprijs ligt op net geen €1100)

het staat natuurlijk altijd vrij een bod te doen en dan zie ik wel wat ik ermee doe

blackfeather
1 februari 2006, 18:50
hey,

ik heb ook interesse in mobo + cpu's,

maar dat wordt niet zo vaak verkocht op het forum,
daarom weet ik niet wat een goed bod is

kan je een richtprijs geven voor mobo + cpu's, aub ?

THX !

En als je snel bent en me vertrouwd wil ik die zelfs voor een kleine vergoeding brengen bij je thuis zondag ;)

als TS dan eens aan mij denkt voor die 6800 ultra ;)

Roeldm
1 februari 2006, 18:59
kennen jullie elkaar ofzo? :p

staat btw ook op lotverkopen en tones

blackfeather
1 februari 2006, 19:04
Neen maar jij woont in lokeren waar ik zo ongeveer elke dag kom (ben van zele) en ik moet zondag in edegem zijn dus dan kan ik da net zo goed meenemen

Roeldm
1 februari 2006, 21:00
en hup... omhoog

Roeldm
1 februari 2006, 21:30
kga der hier eens een aantrekkelijke min en meeneemprijs op plakken voor mobo+cpu's ==> 575€

mobo past btw probleemloos in een ATX case...

Ow_jeih
1 februari 2006, 21:37
die Xeon workstation borden zijn idd van ATX formaat, zoals elk ander bord dus :)

de fitnessbonk
1 februari 2006, 22:43
Weet je al of je je graka apart wegdoet?

Roeldm
1 februari 2006, 22:45
zoals eerder gezegd, mobo en cpu's eerst weg. daarna beslis ik over de rest. in die graka zijn er trouwens al meerdere mensen geinteresseerd

tenzij iemand alles samen koopt uiteraard :)

scud
2 februari 2006, 00:05
ik heb wel intresse in mobo + cpu's wat is uw meeneemprijs daarvoor?

mvg

blackfeather
2 februari 2006, 00:08
ik heb wel intresse in mobo + cpu's wat is uw meeneemprijs daarvoor?

mvg


kga der hier eens een aantrekkelijke min en meeneemprijs op plakken voor mobo+cpu's ==> 575€

mobo past btw probleemloos in een ATX case...

;) :applause:

Roeldm
2 februari 2006, 00:19
yep, zoals hierboven vermeld 575 meeneem voor mobo + cpu's

ruil tegen A64(+mobo eventueel)+opleg is ook een optie

scud
2 februari 2006, 00:25
spijtige van heel de zak is da er op jouw dual cpu mobo nie veel sata connectors zitten :/ slechts 2 ?

Roeldm
2 februari 2006, 00:30
idd, dat is waar

het is dan ook een servermoederbord, meeste mensen steken daar nog apparte raid controllers in enzo

edit :een basic uitbreidingskaartje kost maar 35€ bij forcom

en voor de snelle beslissers wil ik nog tot 550 gaan maar zeker en vast niet lager...

scud
2 februari 2006, 00:32
mja ik heb er zo'n twee zitten... zou me dan liever mobo aanschaffen met 8sata's onboard en dan nog es mijn 2 raidkaarten...

blackfeather
2 februari 2006, 00:34
Als ik me niet vergis zijn het 4 connectoren en 2 controllers, maar don't shoot me alst nie juist is maar ik dacht op de foto's op de site en bij de specs ook 4 connectoren te zien staan hebben...

Roeldm
2 februari 2006, 00:40
nope, het zijn er standaard idd maar 2

een uitbreidingskaartje van nog 2 extra wat op 4 in totaal komt kan ik er mss voor een zacht prijsje nog bijdoen...

blackfeather
2 februari 2006, 00:46
ja ik heb me gemist tzijn er idd maar 2, verkeerd gezien gewoon srry, my bad :$

agent #2
2 februari 2006, 14:34
Heb je wat meer info over die stacker? Richtprijs, foto, garantie, krasjes, alles compleet?

Roeldm
2 februari 2006, 14:38
ik beslis pas over apparte verkoop van de rest als het moederbord + de cpu's wegzijn, tenzij iemand alles in 1x koopt. Ik heb dit al een paar keer vermeld...

Roeldm
2 februari 2006, 18:37
en hup... omhoog

als er hier vanavond niets weg is smijt ik het op ebay

nieuwe min prijs voor mobo+cpu's ==> €530, lager kan ik echt niet gaan!

Roeldm
2 februari 2006, 21:52
laatste keer omhoog smijten....