PDA

Volledige versie bekijken : Geraak niet meer op wireless met nieuw programma



Skoran
20 januari 2006, 21:25
Ik ben pas van school verandert (van khlim naar phl).
Ik had al een laptop en dus heb ik daar een nieuw programma op laten installeren zodat ik op het phl netwerk kan komen (intel PROset/wireless)
Ik geraakte op phl-netwerk, en hier thuis detecteert hij mijn draadloze router, ik stel alles in, maar hij maakt geen connectie.
Als ik een ipconfig doe krijg ik zn vals ip-adres.
Het ligt niet aan router want voor we dat nieuw programma hadden werkte het wel.
Het standaardproggie om draadloze netwerken te detecteren werkt niet omdat we dat nieuwe hebben.
Enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Wundagore
20 januari 2006, 22:13
als je rechtsklikt op het programma van de intel proset dan kan je kiezen voor microsoft client gebruiken.
dan gebruik je het standaard prog van win xp.
en heb je geprobeerd een profiel te maken voor de connectie van bij u thuis?

Skoran
20 januari 2006, 22:15
als je rechtsklikt op het programma van de intel proset dan kan je kiezen voor microsoft client gebruiken.
dan gebruik je het standaard prog van win xp.
en heb je geprobeerd een profiel te maken voor de connectie van bij u thuis?

Dat bedoel ik met instellen he, eigen profiel maken.
Maar het werkt als ik dat microsoft ding gebruik, merci