PDA

Volledige versie bekijken : MS Front Page spell checking



azerty_2005
8 januari 2006, 01:35
yeet,

Ik heb dus een vraag ivm FronPage 2003.
Van mij is het de engelse versie net als mijn windowsXP...
Maar hoe kan ik mij "spell checking" aanleggen voor engelse taal.

Telkens ik het probeer aan te leggen zegt hij "FrontPage can not find spelling for dutch (Belgium)" nochtans alles in het engels is :confused: .


Iemand een antwoord ?

Dank bij voorbaad,
greetz, HYPERZ.

azerty_2005
8 januari 2006, 12:18
niemand ?? :'(((

TiZon
8 januari 2006, 13:14
je kan die importeren als je van dezelfde versie een office hebt in het Nl (bv word xp NL, kan je die spelling gebruiken voor je fronpage xp ENG)

azerty_2005
8 januari 2006, 13:29
Ah , bedank voor de tip.:applause: :niceone:

servi
8 januari 2006, 18:13
moderator noot:
Beste,

je titel is erg vaag of nietszeggend. Een duidelijke titel helpt de mensen niet alleen om sneller te weten wat jouw probleem is, maar maakt het forum ook overzichtelijker. Jouw titel bevat echter geen goede omschrijving van je probleem en daarom werd je titel aangepast.Gelieve er in het vervolg op te letten.