PDA

Volledige versie bekijken : qwerty naar azerty bij ME



viewer
29 december 2005, 23:07
om tot nu toe onduidelijke redenen staat mijn toetstenbord ingesteld op qwerty ipv azerty.

Ik heb al op dit forum gezocht, maar alleen antwoorden gevonden voor windows xp

voor alle duidelijkheid: bij landinstellingen is er bij ME geen tabblad talen.
kan iemand mij helpen

hm, ik kan het vraagteken niet vinden :doh:

boogje
29 december 2005, 23:12
check uw taakbalk, recht onder. , doe dan taalbalk weergeven, ga naar instellingen (of opties,weet hetnimeer) en check ergens bij toevoegen dan , dan krijg je lijst met talen en landen en je kiest Frans (Belgie). dan klik je vanboven int kaderke voor Frans(belgie) die nu aan de lijst is toegevoegd. ge gaat terug, en ge kiest terug Frans belgie

sorry voor onduidelijke post maar kmoet eens gaan slapen ;)

als je het nog ni snapt--> morgen.

edit : bon, ff screenshot guidje gemaakt :
1.)
http://img528.imageshack.us/my.php?image=bbbbbb0bg.png
2.)
http://img529.imageshack.us/my.php?image=bb9wa.png
3.)
http://img528.imageshack.us/my.php?image=bbb5dx.png
4.)
http://img528.imageshack.us/my.php?image=bbbb1tt.png
5.)
http://img528.imageshack.us/my.php?image=bbbbb8pe.png


hoo pdat het ook zoiets is bij ME ;)

viewer
29 december 2005, 23:13
dankuzeer!
gefixt!:niceone:

boogje
29 december 2005, 23:20
dankuzeer!
gefixt!:niceone:

Tja, ik moest toch nog een goede daad doen voordat 2005 gedaan was..:unsure:

viewer
29 december 2005, 23:28
ik heb vandaag al een school kinderen uit een brandend appartement gered.

en dan thuiskomen en qwerty hebben ipv azerty, ge zou het er toch wel van krijge.