PDA

Volledige versie bekijken : [TK] CPU Amd 2200+ & Mobo Abit KD7



{YA}Gr3c0
29 december 2005, 00:44
Lo

CPU

-AMD 2200+ (1.8 Ghz)

Moederbord

Abit KD 7

Alles is 4 jaar oud dus geen garantie meer meer.
Alles WERKT zeker nog voor de volle 100 %. Moest het door 1 of ander reden toch niet werken geld terug. Wil geen last en problemen veroorzaken.

Incl. CPU Fan = Thermaltake Vulcano 9 (regelbaar) , boekje, cdrom met drivers, USB 2 Bracket + de aansluiting (weet naam niet) voor langsachter in je kast voor de aansluitingen van het moederbord. Jah nogal raar geformuleerd :s

Fotos kan je hier vinden:

http://home.euphonynet.be/gr3c0/grakamobo.rar

ps: de grafische kaart dat je zal zien is al verkocht.

Bieden kan vanaf : 15 €
Meeneemprijs: 30 €

Alles kan worden opgezonden & liefst alles samen. Dus ik verkoop niks apparts.

Prijzen zijn excl. verzendingskosten

Mvg

robbeke
29 december 2005, 00:51
30€ voor cpu en moederbord?
als dat meeneemprijs is , zoals ik dat hier versta, is het verkocht.
35€ met post bij

Dannykills
29 december 2005, 00:52
grrrrr :)

moest robbeke afhaken bod 30excl

grtz

{YA}Gr3c0
29 december 2005, 01:00
Ik denk niet dat robbeke zal afhaken anders is het voor jouw.

Dus 35 € incl. verz.

Heb het juist es gewogen en het weegt 1.8 kg dus reken 2 kg als alles goe verpakt is maar dat zal ff niet gemakkelijk worden
want de doos waar het moederbord erin ligt kan dus niet dicht wegens die cpublok en Fan.

Daar zal ik nog ff es moeten over brainstormen maar nu niet want het is al laat :p Doe ik morgen wel.

Mvg

robbeke
29 december 2005, 02:25
moogt gegevens doorsturen...
zal het storten zodra ik gegevens krijg.

mao!
29 december 2005, 03:47
tja mocht het nog niet helemaal zijn afgesloten
40 eurokens incl

robbeke
29 december 2005, 11:27
ja meeneemprijs is er ... dus normaal is da afgesloten he .

{YA}Gr3c0
29 december 2005, 12:21
Ok, het is afgesloten.

Ik zal direct PM zenden

{YA}Gr3c0
29 december 2005, 14:10
@robbeke

Heb mail gezonden.

Kan geen PM's zenden.

robbeke
29 december 2005, 15:13
pm box is leeg gemaakt, kan je de gegevens daar even sturen?