PDA

Volledige versie bekijken : [TK] Mobo, Tb + Muis, Laptop



BuYcKi
28 december 2005, 13:29
Hallo,

Heb hier thuis nog eens wa kuis gehouden en dit staat nu te koop :

- ECS L7VMM2, rev1.1 moederbord
Drivers (http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=321&DetailName=Driver&DetailDESC=L7VMM2(1.1)&MenuID=35&LanID=9), Bios Updates (http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=321&DetailName=BIOS&DetailDesc=L7VMM2(1.1)&MenuID=35&LanID=9), Manual (http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=321&DetailName=Manual&DetailDesc=L7VMM2(1.1)&MenuID=35&LanID=9), Foto (http://img526.imageshack.us/my.php?image=ecs6sr.jpg)

=> Start perfect op, maar het wil niet booten,
je moet op F1 duwen maar dit kan ik niet, wrs jumpers dat verkeerd staan ofzo :s

Minimumprijs = 5 €

- PS/2 Muis en Toetsenbord
Foto Muis (http://img526.imageshack.us/my.php?image=muis2ll.jpg), Foto Toetsenbord (http://img526.imageshack.us/my.php?image=tb4ak.jpg)

=> perfect in orde :)

Minimumprijs = 5 €

- Compaq Armada 7750MT
Foto Laptop (http://img526.imageshack.us/my.php?image=laptop3te.jpg)

=> weet niet echt meer specs ervan,
hij heeft geen beeld meer en dan langs de kant gelegd,
is allesins een Pentium 1 en HD rond de 2 GB,
komt met draagtas in goede staat + power cable

Minimumprijs = 15 € ?

- Micro ATX Case, Packard Bell
Voorkant (http://img526.imageshack.us/my.php?image=img000015xb.jpg), Zijkant (http://img526.imageshack.us/my.php?image=img000029ya.jpg), Achterkant (http://img526.imageshack.us/my.php?image=img000036mu.jpg)

=> komt met voeding + window + stealth CD-Rom

Minimumprijs = 10 €

Dit was het zowat,
Kan mss nog wat stuff bijkomen :)
Kben rap content van boden dus .... :p

Mvg,
Kevin

BuYcKi
28 december 2005, 23:21
first up ...

BuYcKi
29 december 2005, 19:42
echt niemand iets hebben van dit ? :(
( second up ... )

Darkmen
29 december 2005, 19:45
5€ voor die mobo ... maar kan je hem bijhouden tot na nieuwjaar?

BuYcKi
29 december 2005, 19:49
5€ voor die mobo ... maar kan je hem bijhouden tot na nieuwjaar?

ja ze, da gaat ier niet plots lopen :D :p

kan wel ook zijn dat er iets is met PS2 poorten hé !
wil dit gewoon even zeggen, niet vel tijd en goesting om er naar te kijken ...

Tussenstand :
- ECS L7VMM2, rev1.1 moederbord

=> bod 5 €, Darkmen

Darkmen
29 december 2005, 19:54
bij die kast, is daar nen plexie in de zijkant of is dat gewoon weg/leeg?

BuYcKi
29 december 2005, 20:01
bij die kast, is daar nen plexie in de zijkant of is dat gewoon weg/leeg?

dat is met plexi hé :)
mss niet zo goed te zien op foto,
maar zit er wel degelijk ;)

Darkmen
29 december 2005, 20:06
en een beke een stille voeding?
Hoe zit het met die stealth cdrom ... snelheid/merk/staat/...

BuYcKi
29 december 2005, 20:16
en een beke een stille voeding?
Hoe zit het met die stealth cdrom ... snelheid/merk/staat/...

ja, stille voeding, je hoort ze bijna niet ( 250watt ),

CD-Rom : LG, 52x, hij leest nog cd's :unsure: :p

XYRIS
29 december 2005, 20:19
Handleiding van mobo downloaden eh,
pagina 9 staat dat je de fsb op 100/133 kan zetten.
Allebei proberen...

Darkmen
29 december 2005, 20:26
ok, zet dan mobo + kast opzij voor mij ;) ... na nieuwjaar kom ik het dan wel ophalen en betalen ;)

BuYcKi
29 december 2005, 20:27
Handleiding van mobo downloaden eh,
pagina 9 staat dat je de fsb op 100/133 kan zetten.
Allebei proberen...

mja heb een 2500+ barton
en die is 166, dus kgaat nie proberen,
moest het dan aan mobo liggen hé :s

BuYcKi
29 december 2005, 20:28
ok, zet dan mobo + kast opzij voor mij ;) ... na nieuwjaar kom ik het dan wel ophalen en betalen ;)

dus ge bied dan 10 € op case ?
zoja,

Tussenstand :
- ECS L7VMM2, rev1.1 moederbord
- Micro ATX Case, Packard Bell

=> bod 15 €, Darkmen

Darkmen
30 december 2005, 09:49
mja heb een 2500+ barton
en die is 166, dus kgaat nie proberen,
moest het dan aan mobo liggen hé :s
dat kan geen kwaad ... cpu zal gewoon op 133 of 100 draaien ... is wel mogelijkheid om te checken wat er presies aan de hand is ;)

BuYcKi
30 december 2005, 13:16
dat kan geen kwaad ... cpu zal gewoon op 133 of 100 draaien ... is wel mogelijkheid om te checken wat er presies aan de hand is ;)

mobo start op maar moet op f1 drukken ...
geen goesting om naar te kijken hebbek toch gezegd :s
kan zijn dat het niet veel is maar ook ...

XYRIS
30 december 2005, 13:17
buycki , sorry dat ik da zeg maar das precies verdacht...

druk dan gewoon op F1... wat is uw probleem?
dan zie je direct of het gaat. Of hebde soms geen keybaord :D

BuYcKi
30 december 2005, 14:00
buycki , sorry dat ik da zeg maar das precies verdacht...

druk dan gewoon op F1... wat is uw probleem?
dan zie je direct of het gaat. Of hebde soms geen keybaord :D

mojong toch alset nie gaat gadet nie é !!!
wa vo zever isda ier ?



kan wel ook zijn dat er iets is met PS2 poorten hé !

=> post #5, gisteren, 18u 49

Gert1
30 december 2005, 17:13
bod van 7,5€ op het mobo...maar je moet het dan wel kunne komen brengen...heb namelijk geen vervoer

BuYcKi
30 december 2005, 18:06
bod van 7,5€ op het mobo...maar je moet het dan wel kunne komen brengen...heb namelijk geen vervoer

waar ligt wilrijk ?
provincie ofzo ?

BuYcKi
1 januari 2006, 13:53
@Gert1, heb dan liever dat Darkmen achter alletwee komt tegelijk :)

@Darkmen, wanneer zout ge daar kunnen achter komen dan ?

Gert1
1 januari 2006, 14:42
Wilrijk is een randgemeente van Antwerpen

BuYcKi
1 januari 2006, 21:16
Wilrijk is een randgemeente van Antwerpen

daar kom ik ver nooit ze ...
sveel te ver, dus als Darkmen nog intresse heeft,
mag hij er omkomen wnr hij tijd heeft ;)

BuYcKi
3 januari 2006, 00:17
@Darkmen, hoe gaan we dat nu regelen ?

Darkmen : Last Activity: Today 20:59 :ironic:

Darkmen
3 januari 2006, 13:17
pm send ;)

BuYcKi
9 januari 2006, 21:10
rest buiten forum verkocht,
mag slotje op ;)

Kwertie
9 januari 2006, 21:12
closed on req