PDA

Volledige versie bekijken : IP veranderen



g0dz
9 december 2005, 11:13
Ik had een vraagje, hoe kan je je IP veranderen als je met 3 PCs op een router zit? Ik zou graag 't IP dat men te zien krijgt op fora - gameservers - ventrilo etc. willen veranderen.

M.v.g.

Moloch
9 december 2005, 11:48
proxy?

g0dz
9 december 2005, 11:55
Idk :>. Ben een complete n00b op dit gebied. Zou vriendelijk zijn als iemand me een stap voor stap uitleg kon geven.

Moloch
9 december 2005, 12:03
als ge bij telenet zit kunt ge de proxy ervan gebruiken (dan laat em den proxy-ip zien ipv uwe gewone)

proxy.pandora.be
poort: 8080

kunt ge veranderen in den browser (kweet nie welke browser ge hebt?)

g0dz
9 december 2005, 12:34
FireFox :>. Maar wordt mijn IP dan ook verandert bij ventrilo ed.?

Moloch
9 december 2005, 14:39
der zijn wss wel programmas die alles via ne proxy kunnen laten verlopen, kweet alleen nie dewelke, maar ne ip-changer zelf gaat ge nergens vinden

g0dz
9 december 2005, 14:45
Maar dus tenzij men echt gaat zoeken achter mijn IP krijgen ze die proxy te zien als ze mijn IP checken?

Exit
9 december 2005, 19:06
zet modem deze nacht eens af (idem router) start beide morgen opnieuw en test of ge ander ip hebt.

CtrlAshDel
10 december 2005, 22:22
proxyswitcher, das goe programmake, omzeil je ook rapidshare mee en zo, moe wel geluk ebbe met uw proxy

g0dz
11 december 2005, 03:44
Hzo "geluk hebben met uw proxy"? :>

CtrlAshDel
11 december 2005, 11:05
ge moet er liefst 1 hebbe met een kleine response tijd,want (in mijn geval dan toch) anders zou je wel es trager kunnen downloaden dan normaal, btw proxy blijven ni eeuwig bestaan ook, soms werken ze soms werken ze niet, en de laatste tijd zijn er niet zoveel te vinden, vooral anonieme vind ik zelfs niet meer

Moloch
11 december 2005, 12:04
genoeg proxys?
http://www.publicproxyservers.com/page1.html

en als ge diene van telenet gebruikt (als ge bij telenet zit) hebt dezelfde snelheden als zonder

g0dz
11 december 2005, 12:47
Bedankt voor de hulp ^^.

CtrlAshDel
11 december 2005, 13:48
genoeg proxys?
http://www.publicproxyservers.com/page1.html

en als ge diene van telenet gebruikt (als ge bij telenet zit) hebt dezelfde snelheden als zonder
daar werkt er maar een 10% van