PDA

Volledige versie bekijken : Programmatie kanalen (tvkaart)



DenBolle
8 december 2005, 13:00
Hoi,

Ik heb gisteren een Pinnacle 50e gekocht en had het programma automatisch de kanalen laten zoeken. Nu viel het beeld vrij hard (tegen als ik dit op mijn computerscherm afspeelden) Als ik ga kijken bij die posten op de gewone tv dan liggen die frequenties anders als bij het programma. Nu wil ik deze aanpassen en dat gaat blijkbaar niet. Hoe kan je dit oplossen of kan je zelf handmatig zoeken naar de kanalen ?

Greetz

Exit
8 december 2005, 19:50
welke frequentie/cijfers krijgt ge op tv en welke op pc .. geef vb ... ik heb hier lijsten liggen van alle mogelijkheden

DenBolle
9 december 2005, 10:57
heb een keer voort gezocht en die mediacenter zegt :"gevonden apparaten pinnacle 100e" maar ik heb een pinnacle 50e. Als ik dan een post zoek dan krijg ik:" Kan kanaal niet afstellen wegens foutieve inwendige player".

greetz

Exit
9 december 2005, 19:33
update driver van de tvkaart en kies handmatig en selecteer zelf de juiste player/driver