PDA

Volledige versie bekijken : hulp gevraagd voor instellen van Thomson speedtouch510



mystery Xena
6 december 2005, 16:36
heb een scarlet premium abonnement,die router ondersteunt alleen Belgacom abonnee's met die bijgeleverde cd-rom,nu heb ik ergens gehoord dat je die cd-rom niet noodzakelijk nodig hebt,maar hem kunt instellen via i.p-adres:10.0.0.138
maar wat moet je aanpassen of veranderen in de configuratie????
ergens ne link????geene speedtouch.be want daar heb ik al gezien

Exit
6 december 2005, 18:57
uw pw en login ...

mystery Xena
6 december 2005, 19:02
zit geen handleiding in,alleen nen CD-rom

Exit
6 december 2005, 19:28
maar wat moet je aanpassen of veranderen in de configuratie????

nog eens ... uw pw en login moet ge aanpassen ...