PDA

Volledige versie bekijken : iso-connector??



Mechelaar
7 augustus 2005, 12:34
wa is dit just. en waar kan ik zien of het in mijnen auto zit? tzou iet met den autoradio te maken moeten hebben.

tnx

lttuvix
7 augustus 2005, 12:42
http://img.kelkoo.com/shopbot/26801/medium/70/95/35/70953564.jpg zo ziet da eruit is gewoon om autoradio aantesluiten waarbij ge geen andere verbindingen nodig hebt

[B]Rocketeer
7 augustus 2005, 12:46
wa is dit just. en waar kan ik zien of het in mijnen auto zit? tzou iet met den autoradio te maken moeten hebben.

tnx

Yep, uw stroomkbales komen in 1 stekker toe, kabels voor aan de luidsprekers te koppelen komen ook samen in 1 stekker.
En da noemen ze dus een iso-stekker.

Per merk kan het zijn dat deze wat verschillen. Dan heb je een verloopstekker nodig om van het ene merk naar de standaard iso-stekker te gaan.

Voorbeelden genoeg op: http://images.google.be/images?q=iso-stekker&hl=nl&lr=&sa=N&tab=wi

Of die van mij: Mijne (http://home.scarlet.be/~biezie/myRide/bekabeling/13.jpg)

Die bruine en de zwarte zijn dus de iso-stekkers, en is dus ook een verloopstekker (zie die 2 witte stekkers), om van toyota naar standaard te gaan.

Bramboogie
7 augustus 2005, 12:49
ge kunt in bv auto5 zo een fiche kopen en op de kabels monteren indien die er uit gesneden zijn

vorige eigenaar van mijn wagen heeft die blijkbaar losgesneden om een oude radio te monteren ipv een fiche op de oude radio te monteren