PDA

Volledige versie bekijken : ram, cooling,voeding, netwerk, ...



BuYcKi
4 augustus 2005, 19:40
Haaiz,

Ik heb hier nog dit liggen en mag weg voor zachte prijsjes :)
Als er intresse is wil ik het altijd eerst nog eens testen voor de zekerheid ;)
Dit is de lijst :

- 350watt voeding *werkt*

- 145watt voeding *werkt*

- Packard Bell case + CD-ROM + Diskette + 1 x USB aan de zijkant *werkt*

- no-name case => krassen in *werkt*

- Compaq NC3120 Netwerkkaart ( PCI )

- Genius GF100 Netwerkkaart ( PCI )

- D-Link DFE-530TX rev-B1 Netwerkkaart ( PCI )

- 3Com EtherLink III Netwerkkaart ( ISA ) *werkt*

- LG 52x CD-ROM Lezer *werkt*

- Liteon 52x CD-ROM Lezer *werkt*

- Philips CD-Schrijver, type = CDD4801/65

- 256MB SD-RAM PC133, double sided *werkt*

- Aopen AK33 moederbord + AMD Athlon T-Bird 1200 *boot niet*

- Koelblok voor socket A, socket 370 + 60mm -> 80mm *werkt*

- Genius Easypainter : aansluiten op pc en je kan dan met pen tekenen etc

- 3 PS2 toetsenborden

- Veel EDO Ram *kan dit niet testen*

- Draadloos toetsenbord + muis, model = RT7N00 *werkt*

- Sound Blaster CT4170 Geluidskaart ( ISA ) *kan dit niet testen*

- No-Name Geluidskaart ( ISA ) *kan dit niet testen*

- 80mm CPU Cooler, socket370, zonder clip om vast te zetten *werkt*

- 60mm CPU Cooler *werkt*

- 80mm Fan zonder molex of 3pin *werkt*

- 3 x Diskette station

- Maxtor 1,6gig; 2,1gig; 20gig; 80gig

- WD 10gig

- Quantum 1,6gig

- Apple 1,6gig

Voila dit was het :)
Dus als er intresse is test ik het eerst nog eens ;)

Buycki

*edit*
lijst aangepast, stuk vergeten te kopieren

big_spillie
4 augustus 2005, 19:45
Draadloos toetsenbord + muis, model = RT7N00
+Maxtor 80gig
ruilen tegen enkele dingen hieruit?
http://games.telenet.be/forum/showthread.php?p=5449646
http://games.telenet.be/forum/showthread.php?p=5664778
http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=343091

greets

BuYcKi
4 augustus 2005, 19:46
Draadloos toetsenbord + muis, model = RT7N00
+Maxtor 80gig
ruilen tegen enkele dingen hieruit?
http://games.telenet.be/forum/showthread.php?p=5449646
http://games.telenet.be/forum/showthread.php?p=5664778
http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=343091

greets

nee, ik ruil niet, heb geld nodig ;)

black eyed peas
4 augustus 2005, 19:47
bij die no name case, zijn daar alle vijskes enzo bij? + kunt ge foto posten?

aan hoeveel had ge ervoor gedacht?

BuYcKi
4 augustus 2005, 19:50
bij die no name case, zijn daar alle vijskes enzo bij? + kunt ge foto posten?

aan hoeveel had ge ervoor gedacht?

geen vijskes bij, maar kan ervoor kijken
geen prob ;)
foto's zullen morgen opstaan :)
en doe een bod ;)

black eyed peas
4 augustus 2005, 19:51
geen vijskes bij, maar kan ervoor kijken
geen prob ;)
foto's zullen morgen opstaan :)
en doe een bod ;)

zal een bod doen als ik de foto's zie, en als er vijskes bij zijn, want mijn spullen er los inleggen zie ik ni zitte ;)

btw, hoe oud is die case? zal wel ne p3 ingaan eh?

grtz

BuYcKi
4 augustus 2005, 21:53
zal een bod doen als ik de foto's zie, en als er vijskes bij zijn, want mijn spullen er los inleggen zie ik ni zitte ;)

btw, hoe oud is die case? zal wel ne p3 ingaan eh?

grtz

pentium 3 kan erin :)
maar de voeding zit naast het moederbord
zal morgen es foto trekken ;)

Snd
5 augustus 2005, 11:28
WD 10gig

5 incl?

BuYcKi
5 augustus 2005, 11:43
WD 10gig

5 incl?

ik zal deze hd eens eerst testen nog :)
moest ze dan werken vind ik bod toch wat laag hoor :s

Snd
5 augustus 2005, 11:45
ik zal deze hd eens eerst testen nog :)
moest ze dan werken vind ik bod toch wat laag hoor :s

voor een gloednieuwe HD betaal je ongeveer een halve euro per gieg, en deze is dan nog tweedehands, dus in feite is dit geen slecht bod hoor

BuYcKi
5 augustus 2005, 11:48
voor een gloednieuwe HD betaal je ongeveer een halve euro per gieg, en deze is dan nog tweedehands, dus in feite is dit geen slecht bod hoor

geef me dan eens prijs waar ge 80gig vind voor 40 €, 120gig voor 60 €, ...
en uw bod is dan nog met verzending :s da weegt nog redelijk ze

Snd
5 augustus 2005, 11:52
http://www.tones.be/shop_producten.php?cat=150

en 6 incl is mijn laatste bod, ge ziet ma wat ge er mee doet :)

BuYcKi
5 augustus 2005, 13:32
meeneemprijs voor alles is 50 €, maar dan kun je alleen afhalen ;)

black eyed peas
5 augustus 2005, 14:20
ben aant wachten op de foto's van die case eh :)
tis dak hier ergens nog een bod heb staan op een case...

BuYcKi
5 augustus 2005, 14:22
ben aant wachten op de foto's van die case eh :)
tis dak hier ergens nog een bod heb staan op een case...

jaja, staan hier niet ;) staan bij vader daarmee, normaal tegen vnv zeker

BuYcKi
5 augustus 2005, 21:25
foto's gaan er maar morgen zijn, is iets met digitale camera :s

Rijder17ra
7 augustus 2005, 00:49
- LG 52x CD-ROM Lezer *werkt*
- Liteon 52x CD-ROM Lezer *werkt*
- 3 x Diskette station
- Maxtor 20gig + 80gig
- WD 10gig

45 INCL (dus opsturen hé...) :p

$woop
7 augustus 2005, 01:05
D-Link DFE-530TX rev-B1 Netwerkkaart ( PCI ) :als deze 10/100 mbit is
LG 52x CD-ROM Lezer *werkt*
256MB SD-RAM PC133, double sided
3 x Diskette station
Maxtor 20gb; 80gb :di 80gb is di 8mb cache? 7200rpm?
WD 10gb

60€ incl. verzending

BuYcKi
7 augustus 2005, 13:28
45 INCL (dus opsturen hé...) :p

die 20 en 80 gig van maxtor booten niet :s
die 10gig van wd hebbek nog nie getest

BuYcKi
7 augustus 2005, 13:29
D-Link DFE-530TX rev-B1 Netwerkkaart ( PCI ) :als deze 10/100 mbit is
LG 52x CD-ROM Lezer *werkt*
256MB SD-RAM PC133, double sided
3 x Diskette station
Maxtor 20gb; 80gb :di 80gb is di 8mb cache? 7200rpm?
WD 10gb

60€ incl. verzending

netwerkkaartje is 10/100
maxtor 20 en 80gig booten niet
en wd 10gig nog niet getest :s

BuYcKi
7 augustus 2005, 13:31
@black eyed peas : ik krijg digitale camera echt niet ingang :s
en heb gekeken naar die andere case, koop die maar, de mijne kan er niet aantippen ;)

eecky
7 augustus 2005, 13:42
maxtor 20 en 80gig booten niet
:s

wat bedoel je met booten niet? worden ze niet erkent in windows, foutmelding?

Godspeed
7 augustus 2005, 14:37
Apple 1,6gig

heb je hier wat meer info over een en richtprijs?

BuYcKi
7 augustus 2005, 14:39
wat bedoel je met booten niet? worden ze niet erkent in windows, foutmelding?

die 80gig vind hij niet en start niet echt, iets raars :s
en die 20gig begint niet te draaien

BuYcKi
7 augustus 2005, 14:40
Apple 1,6gig

heb je hier wat meer info over een en richtprijs?

wat wilt ge weten ;)
en richtprijs doe bod :)

Godspeed
7 augustus 2005, 22:14
wat wilt ge weten ;)
en richtprijs doe bod :)

Welke apple is het juist imac emac iets ouders.
Welke OS en hoeveel ram enzo...

Een richtprijs is steeds handiger om conflict situaties of ergernis te voorkomen.

Godspeed

BuYcKi
7 augustus 2005, 22:37
Welke apple is het juist imac emac iets ouders.
Welke OS en hoeveel ram enzo...

Een richtprijs is steeds handiger om conflict situaties of ergernis te voorkomen.

Godspeed

het is een harde schijf :s
is het enige dat erop staat :s

brechtvm
7 augustus 2005, 22:40
Maxtor 20gig; 80gig

> ben geinteresseerd in één van de twee, als ze 7200rpm en ata 133 zijn...

hoeveel vraagt ge ?

*edit*
graag info over
1)ouderdom
2)staat van de harde schijf (gebruik speedfan om dit % enzo uit te lézen)
3)garantie

Godspeed
7 augustus 2005, 22:47
het is een harde schijf :s
is het enige dat erop staat :s
Okay uw beschrijving verwarde me.
Geen interesse.

BuYcKi
7 augustus 2005, 23:20
Maxtor 20gig; 80gig

> ben geinteresseerd in één van de twee, als ze 7200rpm en ata 133 zijn...

hoeveel vraagt ge ?

*edit*
graag info over
1)ouderdom
2)staat van de harde schijf (gebruik speedfan om dit % enzo uit te lézen)
3)garantie

leest eens, kga het geen onderd keer zeggen ze :s
krijg ze niet ingang

brechtvm
7 augustus 2005, 23:47
leest eens, kga het geen onderd keer zeggen ze :s
krijg ze niet ingang
Pm mij mocht het wel lukken :)
dan kunnen we mss een deal sluiten :)
alvast bedankt
mvg,
brecht

BuYcKi
8 augustus 2005, 14:15
@Rijder17ra : nog intresse ?

@$woop : nog intresse ?

@brechtvm : krijg ze echt niet ingang, geen intresse zo ?

black eyed peas
8 augustus 2005, 15:19
@black eyed peas : ik krijg digitale camera echt niet ingang :s
en heb gekeken naar die andere case, koop die maar, de mijne kan er niet aantippen ;)

jamah tis dak gewoon een goekope case nodig heb, tis toch maar nen brol pc dak erin steek...

Dus ik pak omt even welke case, zo goedkoop mogelijk :)

dus kunt ge echt geen foto pakken? met een geleende camera ofzo...

grtz

BuYcKi
8 augustus 2005, 15:32
jamah tis dak gewoon een goekope case nodig heb, tis toch maar nen brol pc dak erin steek...

Dus ik pak omt even welke case, zo goedkoop mogelijk :)

dus kunt ge echt geen foto pakken? met een geleende camera ofzo...

grtz

ik kan ze tonen via webcam :s
ad me anders keer op msn : buyckie001@hot...

brechtvm
8 augustus 2005, 15:50
@brechtvm : krijg ze echt niet ingang, geen intresse zo ?

hoor je ze draaien ?
lijkt me raar dat ze geen kick geeft
ouderdom ?
staat ?

ik koop nix dat niet werkt..dusja..

greetz

dognose
8 augustus 2005, 15:54
hoeveel voor de t-bird?

en is em kapot fzo?

BuYcKi
8 augustus 2005, 15:59
hoeveel voor de t-bird?

en is em kapot fzo?

boot niet op moederbord :s
geen beeld
liefts met mobo tesamen, neemt 10 € ofzo voor alletwee

BuYcKi
8 augustus 2005, 16:00
hoor je ze draaien ?
lijkt me raar dat ze geen kick geeft
ouderdom ?
staat ?

ik koop nix dat niet werkt..dusja..

greetz

die 80gig orek draaien, die van 20gig niet :s
altijd goed behandeld geweest, van ene op andere dag probs mee :s

brechtvm
8 augustus 2005, 16:07
die 80gig orek draaien, die van 20gig niet :s
altijd goed behandeld geweest, van ene op andere dag probs mee :s
tis n maxtor é ...
dusja...
kan gebeuren
(N/O @ maxtor, kheb er zo 3 draaie)


principe blijft : bewijs mij dat ze werkt..
en dan pas deal

dognose
8 augustus 2005, 16:13
boot niet op moederbord :s
geen beeld
liefts met mobo tesamen, neemt 10 € ofzo voor alletwee

jama ben je zeker dat em werkt (de cpu dan eh)

want ik heb hierzelf ook zo'n mobo voor staan
en zoals ik lees is toch 1 v/d twee kapot hoor

BuYcKi
8 augustus 2005, 16:17
jama ben je zeker dat em werkt (de cpu dan eh)

want ik heb hierzelf ook zo'n mobo voor staan
en zoals ik lees is toch 1 v/d twee kapot hoor

hoe kannek dat zeker zijn ?
heb ier geen ander mobo om te testen hoor :s

dognose
8 augustus 2005, 16:57
hoe kannek dat zeker zijn ?
heb ier geen ander mobo om te testen hoor :s

in de verondestelling da ik een werkende thunderbird koop

7.5€ inclu

zonder mobo want da heb ik al
tenzij er meer dan 2 usb sloten op zijn

BuYcKi
9 augustus 2005, 00:35
komaan mensen, al die geinteresseerden en laten dan nix meer weten :s

up1 ..........