PDA

Volledige versie bekijken : [TR/TK] Corsair 2X512Mb TwinExpert XLL v1.2



BlackOUT
4 augustus 2005, 12:02
ik zou deze Ram willen ruilen voor een andere goed Rammeke. Mits eventuele opleg.
Deze chip's zijn (PCB's). Samsung TCCD's dus Draait 24/7 op 220mhz @ stock vdimm.

Led display met alle gegevens op zoals temp, VDimm, Mhz. Software zit erbij, dan ken je ook andere teksten laten verschijnen op het display.

Aankoop datum 15.06.05 dus nog niet zo oud en volledg onder garantie.
Factuurke krijg je erbij. Orginele verpakking!

Reden van ruil, verkoop ik verander graag van onderdelen.

Verkoop komt er enkel als het bod me aanstaat nieuwprijs is 270€ (http://www.itware.be)


Ik behoud mij het recht de verkoop te stoppen om gelijk welk reden dan ook. Goederen blijven eigendom van de verkoper tot alles volbracht is.
Ik behoud mij het recht buiten het forum te verkopen.

Alle Off Topic's worden gereport

Edit* Chips...

Ow_jeih
4 augustus 2005, 12:31
ik zou deze Ram willen ruilen voor een andere goed Rammeke. Mits eventuele opleg.
Deze chip's zijn PCB's.

Alle Off Topic's worden gereport
euh, PCB == Printed Circuit Board (dus nix met chips te maken)
uw RAM heeft Samsung TCCD chips zover ik weet :)

welke timings doen die op dit moment op 220FSB?

BlackOUT
4 augustus 2005, 12:59
euh, PCB == Printed Circuit Board (dus nix met chips te maken)
uw RAM heeft Samsung TCCD chips zover ik weet :)

welke timings doen die op dit moment op 220FSB?


hum juist ja idd TCCD's

2.2.2.5 op 1T

Astro
4 augustus 2005, 13:09
kunde is testen of ze 300mhz doen?

BlackOUT
4 augustus 2005, 13:16
We zullen eens gaan kijken zie

BlackOUT
4 augustus 2005, 13:51
tga nie, mss ligt het wel aan men mobo ze
Ik kan hem nie vast zetten op menne FSB dus die verspringt nogal rap dan.
De instellingen zijn er zeker voor dit ram DDR600 3.5.5.8 zou die draaien wel op 2T
Instellingen stelt MOBO/Ram zelf in.

Ow_jeih
4 augustus 2005, 15:16
ge kunt da ook manueel doen zenne
en op 300FSB zou ik 3.0-4-4-8 zetten

en uw multiplier zo laag mogelijk zetten dan

TheClown
4 augustus 2005, 15:47
aan hoeveel hadde ongeveer gedacht?

BlackOUT
4 augustus 2005, 17:00
Doe een bod.

Min 220

BlackOUT
5 augustus 2005, 10:23
Upke.

R.Valentino
5 augustus 2005, 14:43
voor te openen 190€

BlackOUT
5 augustus 2005, 14:48
te weinig maar genoteerd

BlackOUT
6 augustus 2005, 16:03
upke.

Roeldm
6 augustus 2005, 21:23
200€ en ik ben van lokeren, ik kan in het station van sint-niklaas wel komen halen

met factuur en originele verpakking uiteraard :)

*edit: eigenlijk liefst morgen al afgehaald indien mogelijk

en ik kan ook ruilen met mijn huidige ram moeste interesse hebben Corsair xms PC3700 2*256MB(+opleg uiteraard)*

BlackOUT
6 augustus 2005, 23:05
Bod is te laag en geen interesse in "maar" 512 mb

Nog geen 2maand oud. En niet te vergeten 10jaar garantie.

Roeldm
6 augustus 2005, 23:54
ok, np

dan haak ik af en bestel ik mij andere ram

grtz

BlackOUT
8 augustus 2005, 02:07
Up-ke

stream187
8 augustus 2005, 20:27
Eventueel geïnteresseerd in 2 x 512MB Twinmoss PC3200 ram + opleg?

Heb ook nog 4x 256mb RIMM800, Geforce 6800LE, P4 2.2Ghz 533FSB

BlackOUT
8 augustus 2005, 20:38
voor te ruilen met die twinmoss,aan hoeveel opleg had je dan gedacht?
Welke timings, hoe oud, factuur, chips?

4x 256mb RIMM800, Geforce 6800LE, P4 2.2Ghz 533FSB hier heb ik geen interesse naar

stream187
8 augustus 2005, 21:59
voor memory info:
http://users.telenet.be/stream187/memory.jpg

Is minder dan een week oud. Factuur bij forcom. Nog niet proberen overclocken..

Op uw link naar itware.be staat er inderdaad geheugen van 270Euro, maar dit is voor 1 latje van 1024MB. 2x 512MB staat 228 euro.. of zie ik iets over het hoofd?

BlackOUT
8 augustus 2005, 22:54
voor memory info:
http://users.telenet.be/stream187/memory.jpg

Is minder dan een week oud. Factuur bij forcom. Nog niet proberen overclocken..

Op uw link naar itware.be staat er inderdaad geheugen van 270Euro, maar dit is voor 1 latje van 1024MB. 2x 512MB staat 228 euro.. of zie ik iets over het hoofd?

Idd ge ziet iets over het hoofd, TwinExpert... versta je

stream187
8 augustus 2005, 23:12
Mijn ram + 120 euro

BlackOUT
8 augustus 2005, 23:15
Lol + 150€ zeker

stream187
9 augustus 2005, 10:10
Is mij teveel..

BlackOUT
9 augustus 2005, 10:17
Voor 140 mag hij ook nog buiten maar dan is het rechtstreekse afhandeling hier te sint niklaas