PDA

Volledige versie bekijken : Moet Weg: scherm, kasten, oude mobo's



menlor
4 augustus 2005, 10:00
Dit staat allemaal vreselijk in de weg.

1)
PC 486
AMD K6/266AFR
AT-Voeding
81mb ram
USB pci card
Sound card
Voodoo 2 (i think)
10/100 mbit
Maxi Case
http://menlor.com/verkoop/486-1.jpg
http://menlor.com/verkoop/486-2.jpg

2)
Olivetti 15”
http://menlor.com/verkoop/15.jpg

Cases
http://menlor.com/verkoop/cases.jpg

3)
Case 1
http://menlor.com/verkoop/case1.jpg

4)
Case 2
http://menlor.com/verkoop/case2.jpg

5)
Kleine Laptop rugzak 14" ( 15" geraakt er net niet in )
Mag weg voor de symbolische 2€

6)
Motherboard Soyo SY-5EHM Socket 7
AMD K6/400 @ 400Mhz
http://menlor.com/verkoop/Soyo.jpg

7)
AMD CPU 400mhz
ASUS P5A
Thermaltake cooler
http://menlor.com/verkoop/Asus.jpg


Kwoon te strombeek ( dicht bij brussel )
Afhaling gewenst, of levering of afspreken ergens want zijn grote goederen om op te sturen.

MenloR

menlor
4 augustus 2005, 20:22
eerste up

Nielletje
4 augustus 2005, 21:57
Die eerste case; welk mobo zit daarin, en welke cpu? of is dat ernie bij...

menlor
5 augustus 2005, 09:59
230W
tis een SiS 530 en een amd K6 maar kweet niet welke snelheid alst moet zoek ik da ff uit. da moet iets van een 700 -1000 mhz zijn als ik mij goed herinner
128 en 64mb PC100

maar da moet ge ni kopen, da mag.

BaNaaN2k4
5 augustus 2005, 10:06
6 & 7 ( met het ram enzo dus )
1 & 3 ( met alles erbij )
+ 5

15incl

Nielletje
5 augustus 2005, 10:22
bod op:
2-3-4-6-7


€ 25 afgehaald

menlor
5 augustus 2005, 14:01
@ Nielletje: deal genoteerd, vanavond 20h geen betere boden dan ist van u.

@ BaNaaN2k4: vindt het iets te weinig, en dat ram zit er niet meer bij op het soyo mobo. En ik heb liever alle kasten + scherm weg, want das weer meer plaats. Maar de 1 en laptop zak mogen nog weg, bied ervoor.

TheCrow7
5 augustus 2005, 15:21
230W
tis een SiS 530 en een amd K6 maar kweet niet welke snelheid alst moet zoek ik da ff uit. da moet iets van een 700 -1000 mhz zijn als ik mij goed herinner


:wtf:

Het topmodel van de K6 reeks (K6-III) ging maar max tot 500MHz. De eerste Athlons (K7) kwamen vanaf 500MHz op de markt.

menlor
8 augustus 2005, 09:57
laptop zak niet meer te koop.

dus eigenlijk alleen nog nr1

Massman
8 augustus 2005, 12:11
:wtf:

Het topmodel van de K6 reeks (K6-III) ging maar max tot 500MHz. De eerste Athlons (K7) kwamen vanaf 500MHz op de markt.

niet waar, de k6-2 reeks ging tot 550 MHz., de k6-3 starte maar vanaf +-500 MHz.