PDA

Volledige versie bekijken : [tkr]externe harde schijf



stieno1989
3 augustus 2005, 13:42
i kzou dus mijn externe harde schijf van het merk medion ultra ata/100 van 160gb geheugen de nieuwprijs is 169euro.is in perfecte staat met alle kabeltjes.kzou em het liefst ruilen tegen een interne harde schijf omdat de deze een beetje in mijne weg light en heb hier maar een harde schijf in mijn computer zitten van 20gb dus das heel weinig als je wilt ruilen of miss een schoon bod wil plaatsen zet hier maar.
als je verdere vraagjes heb zet ze hier maar en aub GEEN OFTOPICS want kzijn ze bui.
mvg

stijn

edit: exclusieve boden aub, kan oo knog wa ram of een grafische kaart gebruiken ;)

PolletPoulet
3 augustus 2005, 13:50
openingsbod €80incl :)

stieno1989
3 augustus 2005, 13:54
al iets ma kad een harde schijf gewild.maja me da geld dak em verkoop zeker. alvast bedankt.;)

Psychodweep
3 augustus 2005, 14:04
Ik heb nog een 160 gb interne hd....

stieno1989
3 augustus 2005, 14:47
heb je daar de specs van?

CyPhErIoN
3 augustus 2005, 14:52
Ik heb ook zo'n medion externe scijf.
Ge haalt die vier schroevekes eruit en ge maakt het 4pin power cableke los
en de data cable.

Als ge uwe case opendoet kunt ge wel nog een harde schijf bijsteken neem ik aan.
steek die schijf erin en uw probleem is opgelost.

Ik heb da zelf ook gedaan en worked like a charm :)
Het voordeel is dat ik nu mijn harde schijf overal kan meenemen en inpluggen.

greetz

cyphy

Psychodweep
3 augustus 2005, 14:54
heb je daar de specs van?

Maxtor 160 gb 8 mb cache 72000 RPM diamondmaxplus 9

stieno1989
3 augustus 2005, 15:02
ja das een idee ma kad toch een interne harde schijf van miss 40gb me een latje ram of een grafische kaart gehad ma kga nog efkes openhouden en ik zal u op de hoogte houden psychodweep.

Psychodweep
3 augustus 2005, 15:04
Ok... Heb je nog originele doos, cd's en kasticket van dat ding ?
Fotos ? Geen krassen ?
Anders geef ik je een schijf van 120 gb + 256 mb ram latje ?

stieno1989
3 augustus 2005, 15:13
o kdoos ebek nie ke het kastiket +nog een jaar garantie is nekeer late valle 2maanden gelede va n3m en lag gans uiteen ma keb nen nieuwe gekrege ze;) zitten geen krassen op kzou et zeker doen als et die hgarde schijf +512ram was ma kijk ik laat u meer weten en kzal nekeer fotos zoeke.

Psychodweep
3 augustus 2005, 15:16
en kzal nekeer fotos zoeke.

K heb echte fotos nodig... geen gezocht opt internet he.
De doos zit er niet bij ? Heb je dan nog die garantiekaart ?

stieno1989
3 augustus 2005, 15:25
ja ke de garantie kaart nog kga nekeer vlug zoeken op et net.

stieno1989
3 augustus 2005, 15:40
kwil ook ruile ntegen alles dat met de pc te maken heeft dus als je iets hebt post het hier maar maar geen belachelijke pruletjes é.

PolletPoulet
3 augustus 2005, 16:08
geld mijn bod nog of is er iemand die al voorang gekregen heeft?

stieno1989
3 augustus 2005, 16:18
u bod geld nog zene ma is wel een beetje weinig omdat de nieuwprijs 169euro is ma i sal een begin é;)

Psychodweep
3 augustus 2005, 16:37
u bod geld nog zene ma is wel een beetje weinig omdat de nieuwprijs 169euro is ma i sal een begin é;)

Je bedoelt dat de nieuwprijs 169 euro was.... 4 maanden geleden kostte een dergelijke 250 gb schijf in de aldi 149 euro. Een maand of 2 geleden hadden ze een 300 gb voor 160 euro in de Lidl.

Anders tegen een GF4 ti 4200 64 mb + 256 mb ram ruilen ?

stieno1989
3 augustus 2005, 16:40
nee jong da verzwakt mijne computer.
en deze hardeschijf is maar een 2maanden oud é.

stieno1989
3 augustus 2005, 19:39
upke kga em nog een paar dage openhouden;)

Nightcraw
3 augustus 2005, 20:16
leert eens typen, het is beu ipv bui. Ik denk dat het hier nog altijd een forum is en geen chat zoals MSN ofzo

stieno1989
3 augustus 2005, 20:24
leer zelf ook schrijven é leert => leer dus zaag nie é iedereen kan schrijffouten maken.

Nightcraw
3 augustus 2005, 20:26
Gij maakt er wel veel zie maar eens naar uw topic '[tkr]asus tv kaart (deel2)' waar ge duidelijk nog nooit gehoord hebt van leestekens.. Er is wel een verschil tussen leert ipv leer en beu ipv bui, maar was even uw leeftijd vergeten, sorry.

stieno1989
3 augustus 2005, 20:27
voila ik zit in mijne msn tijd zeker :p

Nightcraw
3 augustus 2005, 20:29
Zou kunnen, tijd om terug on-topic te gaan ;-) Ik zou toch ook eerder die schijf inbouwen in mijn systeem want tegenwoordig smijten ze die externe schijven ver naar uw hoofd bij manier van spreken. Je kan dan nog eventueel die case appart verkopen?

stieno1989
3 augustus 2005, 20:43
Ja kzou da miss doen. Ma wa gaat dan krijge voor de case é.

CyPhErIoN
4 augustus 2005, 10:17
Die case op zichzelf is niet zoveel waard hoor.
Het enige dat het doet is je schijf stroom geven
en leesbaar maken via USB 2.0

Ik heb nu ook een externe schijf zie.
Gewoon lange power split en data cable.
Es zien hoe goed dat draait met drie HD's \(^-^)/

PARAJunky
4 augustus 2005, 10:49
Ik heb ook zo'n medion externe scijf.
Ge haalt die vier schroevekes eruit en ge maakt het 4pin power cableke los
en de data cable.

Als ge uwe case opendoet kunt ge wel nog een harde schijf bijsteken neem ik aan.
steek die schijf erin en uw probleem is opgelost.

Ik heb da zelf ook gedaan en worked like a charm :)
Het voordeel is dat ik nu mijn harde schijf overal kan meenemen en inpluggen.

greetz

cyphy

:offtopic:
Wat voor schijf steekt daar nu btw in? Specs dus...

CyPhErIoN
4 augustus 2005, 12:43
160 GB Ultra ATA 100 Interface 7200 U/Min (vroeger extern)
en ne maxtor van 200GB

Da zalt ongeveer zijn

stieno1989
4 augustus 2005, 14:39
kwee zo nie kga eerst zien welke boden ik zo krijg.

CyPhErIoN
4 augustus 2005, 14:41
good luck m8 d(-_-)b

stieno1989
4 augustus 2005, 17:57
upké1

stieno1989
5 augustus 2005, 00:54
heeft er iemand hier miss een grafische kaart voor over ??? ben daar ook op naar zoek.

stieno1989
6 augustus 2005, 15:06
upke2

Brolpaq
6 augustus 2005, 17:18
upke 3 zeker.


upke kga em nog een paar dage openhouden