PDA

Volledige versie bekijken : slot brommer



Mr. SLASH
23 juli 2005, 15:36
oke , overtlaatst nen stuik gepakt met mijne zip en volgende dag willek sleutel in slot steken waarna em in et slot afbreekt , OM HET SCHIJT VAN TE KRIJGEN !!!

ik heb heel da spel open gesmeten om te zien of ik er da slot niet uitkrijg , niet dus , nu wa kost da zo ongeveer een nieuw slot plaatsen , kheb gehoord dat da vrij duur uitvalt , en ook da omhulsel is geschaafd , nu da wetek nie zeker of ik da wel laten veranderen want das schijnt ook veel te duur voor wat et is . die krassen kan ik mss zelf wel weg werken en em zelf herspuiten ofzo :)

morbus`
23 juli 2005, 15:38
Een stuurslot?
Is het erin gelast?

brainwashed
23 juli 2005, 22:48
als in u stuurslot is dan moet ge de vijzen van u stuurslot door boren want bij de meest brommers zijn da special vijzen die afbreken als je ze vast zet

Mr Syphon
23 juli 2005, 22:49
revetten that is :p

Mr. SLASH
24 juli 2005, 20:46
mja , tis een stuurslot , kheb et er al zelf proberen uithalen maar tlukt nie .

van zulke dingen krijgek et schijt want das gewoon weggesmeten geld

grinshu
28 juli 2005, 13:40
oke nog een vraagje Mr. SLASH hier :D

mijnen elektrische start werkt niet meer , mijn batterij is nochtans volledig opgeladen
ze hadden mij gezegd dat dit komt doordat diene startmotor vastzit , normaal werkt dat met een magneet die iets aantrekt en zo diene startmotor laat draaien , en dat dit vastzit
nu kan ik dit repareren of is dit gewoon te vervangen .

amdr
28 juli 2005, 13:51
3 accounts fzo? Mr. SLASH aka EL NUTTE + grinshu? :x

grinshu
28 juli 2005, 14:33
nope , elnutte was oude account , grinshu is mijn broer :D

Mr. SLASH
29 juli 2005, 15:53
niemand :unsure: :unsure: :unsure:

Stijneman
29 juli 2005, 16:09
wa moet ge doen als u stuurslot nooit heeft gewerkt ?
skyteam monkey... vriend van mij heeft skyteam pbr en bij hem werket oek ni ....
sleutel past erin, maar ge kunt ni draaien...

gringo2p
29 juli 2005, 21:18
wa moet ge doen als u stuurslot nooit heeft gewerkt ?
skyteam monkey... vriend van mij heeft skyteam pbr en bij hem werket oek ni ....
sleutel past erin, maar ge kunt ni draaien...

same here , ik heb ook een skyteam pbr en mijn stuurslot werkt ook niet , de sleutel nochtans wel

linux
29 juli 2005, 21:32
daaraan zie je wat een kwalitatief hoogstaande producten skyteam aflevert ^^

gringo2p
29 juli 2005, 22:26
daaraan zie je wat een kwalitatief hoogstaande producten skyteam aflevert ^^

de mijne was wel occasie toen ik hem kocht :p
tkan mss daar aan liggen