PDA

Volledige versie bekijken : te ruil: AMD Athlon64 3000+



weske
13 juni 2005, 18:42
AMD Athlon64 3000+ boxed in originele staat + rekening voor garantie.
Doet volgens de vorige eigenaar probleemloos 2400+MHz op boxed cooling.

Wil hem ruilen tegen een of meerdere van volgende dingen: (Eventuele opleg enzo valt te bespreken adhv jouw voorstel.)
AMD vanaf 1800+ rating (liefst een OC'erke)
bijhorend mobo met DEFTIGE Gbit LAN (nVidia nForcexxGB of Via KT8xx serie) mounting holes is een pluspunt, indien niet aanwezig moet ik er een cooler bijhebben
Bijhorend ram geheugen, snelheid maakt weinig uit. Minimum 2*256MB (1 lat van 512 is ook goed)


Reden: had deze cpu aangekocht om mijn nieuw serverke mee samen te stellen, maar vind het nu wat overkill en zou liever wat geld spenderen aan een 2de scherm.

SR50
13 juni 2005, 19:56
socket en core?

weske
13 juni 2005, 21:52
939 en Winchester
srry vergeten vermelden :)

SR50
15 juni 2005, 14:44
2500+ barton, met mobo asus nforce2 a7n8x-x series, kheb een bod van 100€ hierop, dus als jij dit goed genoeg vind, wil ik ruile tegen jouw cpu

weske
15 juni 2005, 17:23
kheb net een s939 mobo en ram besteld, omdat ik weinig interesse vond voor een ruilvoorstel...

btw, je mobo heeft geen Gbit dus ging ik toch passen :)

celeron clocker
15 juni 2005, 19:19
kheb net een s939 mobo en ram besteld, omdat ik weinig interesse vond voor een ruilvoorstel...

btw, je mobo heeft geen Gbit dus ging ik toch passen :)
Ik denk dat dat het beste is dat je kon doen , ik zou die duron als server gebruiken moest ik jou zijn....en die 3000+ als main. :)

weske
15 juni 2005, 19:36
Ik denk dat dat het beste is dat je kon doen , ik zou die duron als server gebruiken moest ik jou zijn....en die 3000+ als main. :)
ik denk het niet, Duron is zwaar overgeclockt en presteert een stukje beter dan die amd64. En inversteren in duurder oc grief voor mijn main pc met een amd64 kost te veel geld. :)

CmdrGod
15 juni 2005, 22:09
ik denk het niet, Duron is zwaar overgeclockt en presteert een stukje beter dan die amd64. En inversteren in duurder oc grief voor mijn main pc met een amd64 kost te veel geld. :)

:rofl:

tmagus
16 juni 2005, 00:10
ik denk het niet, Duron is zwaar overgeclockt en presteert een stukje beter dan die amd64. En inversteren in duurder oc grief voor mijn main pc met een amd64 kost te veel geld. :)

ser dan nen duron beter presteert dan nen amd64 kan ik moeilijk geloven ze....

:rofl: :rofl: :rofl:

weske
16 juni 2005, 08:32
ser dan nen duron beter presteert dan nen amd64 kan ik moeilijk geloven ze....

:rofl: :rofl: :rofl:
sja dan ben je nu lekker jezelf aan het uitlachen vanwege je onkennis...

Hij is gemod naar een XP, L2 cache ge-enabled en overgeclockt naar 11*200 = 2200MHz, overeenkomste performance rating van 3300+. Hij presteert dus wel degelijk beter dan een AMD64 3000+. En ik wil je daar gerust de nodige benchmarks voor geven eens mijn nieuw materiaal hier arriveert.


@mods: zet hier maar een slotje op voordat het weer uit de hand loopt :sop:

piotke
16 juni 2005, 08:35
sja dan ben je nu lekker jezelf aan het uitlachen vanwege je onkennis...

Hij is gemod naar een XP, L2 cache ge-enabled en overgeclockt naar 11*200 = 2200MHz, overeenkomste performance rating van 3300+. Hij presteert dus wel degelijk beter dan een AMD64 3000+. En ik wil je daar gerust de nodige benchmarks voor geven eens mijn nieuw materiaal hier arriveert.


@mods: zet hier maar een slotje op voordat het weer uit de hand loopt :sop:

test hem gerust.

A64 heeft meer cache, onboard geheugen controller. Hierdoor mag hij dan nog 400 mhz trager draaien, dat haalt hem op zijn sokken in....Als jij die duron in alle applications sneller krijgt dat die A64, dan mag jij bij AMD gaan werken. Want dat zijn die miljarden reseach en devellopment waardeloos geweest.