PDA

Volledige versie bekijken : MSI Gf4 TI & Hercules Rad. 9500Pro



eyes147
13 juni 2005, 11:56
kverkoop mn 2 graka's wegens aankoop nieuwe.
Bij een te laag verkoop doe ik allesins 1 dan niet weg(kan ze dan nog gebruiken als backup ;))

De msi (Ti4200-TD8X) is de Geforce 4 TI 4200 128MB DDR AGP 8X(Linkie (http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=378)

De andere is dus de Hercules Prophet view 9500pro. Deze is softmodded geweest(toont dus 9700(?pro?) in windows) maar is nog niet oc'd geweest. Khad ervoor een wc blokje besteld(2j geleden ofzo, toen ik de kaart gekocht had), maar deze is nog steeds niet toegekomen :wtf: :unsure:.
Deze is wel al DX9 compatible :applause: 9500PRO (http://www.ati.com/products/radeon9500/radeon9500pro/index.html)

Van beiden heb ik wel geen doos meer, van die hercules heb ik wel nog
boekje en driver cd.

Kheb ook nog zo nen VGA na DVI die kan geleverd zijn be de 1ste die een kaart koopt ^^.

Begin prijs MSI: 40€
Beginprijs Hercules 50€.

Meeneem MSI: 65€
Meeneem Hercules 80€.

voor meer info ofzo kunde me ook pm'n en msn'n (zie profiel).

//edit//
BTW, ik verkies afhaling, want nog nie zo lang geleden weer een flater van de post meegemaakt :angry: :sad:.
Wevelgem vind ge op een kleine 10KM van kortrijk.

Grtzz
Eyes147.

Krulle
13 juni 2005, 15:14
50 euro voor de hercules afgehaald

eyes147
13 juni 2005, 15:39
genoteerd

nTFs
13 juni 2005, 17:43
Dus de 9500 Pro is nog altijd gemod ?

gravendelver
13 juni 2005, 17:47
Is de softmod niet alleen voor 9500
moest ge 9500pro niet gewoon geflashed worden naar 9700?

Krulle
13 juni 2005, 18:14
Is de softmod niet alleen voor 9500
moest ge 9500pro niet gewoon geflashed worden naar 9700?

dacht ik ook ja.
de softmod dient om pipelines te unlocken. op een 9500pro zijn alle 8 de pipelines reeds unlocked en daar kun je niets meer aan verbeteren.
wel kun je de 9500pro flashen met de bios van een 9700, in feite overklok je dan gewoon de kaart. zonder de bios te flashen kun je dat ook maar dan veranderd de naam niet :s

duseuh... graag wat meer duidelijkheid ivm de kaart.

mss is het een gewone 9500 softmodded naar een 9500pro met de bios van een 9700 :eek: kan dat?



edit: blijkbaar klopt mijn uitleg niet helemaal. het verschil tussen een 9500 en een 9700 is niet de de kloksnelheid maar wel de bandbreedte van het geheugen. 9500 --> 128bit 9700--> 256bit

tomvanhouche
13 juni 2005, 19:35
60 euro 9500pro

eyes147
13 juni 2005, 20:06
Is de softmod niet alleen voor 9500
moest ge 9500pro niet gewoon geflashed worden naar 9700?


idd, sorry my bad. kheb daar idd de bios moeten overzetten.
En idd nTFs, de radeon staat nog altijd gemod.

Krulle
13 juni 2005, 20:10
€65 op de hercules afgehaald

eyes147
13 juni 2005, 21:04
€65 op de hercules afgehaald

genoteerd

Psychodweep
13 juni 2005, 22:20
ik geef 30 voor de geforce... afgehaald (omdat ze in een andere thread ook 30 bieden voor een dergelijke kaart), als je dat te weinig vindt... dan maar niet he :p.

eyes147
13 juni 2005, 23:12
ik noteer alvast je bod psycodweep, maar wacht allesins nog even af en zie dan wel ;)

Ambush
14 juni 2005, 21:45
denk je dat die kaart aan krulle nog verkocht geraakt deze maand :wtf:
denk nie da ge nog iemand ga vinden die zo dom is om daarvoor nog meerte geven ?..

kweet nie ... :$

eyes147
14 juni 2005, 22:51
denk nie da ge nog iemand ga vinden die zo dom is om daarvoor nog meerte geven ?..

kweet nie ... :$
Beeke minder grof kan ook wel zeker?

Cron
14 juni 2005, 23:07
inderdaad ge wilt toch geen sanctie hé ;)

Ambush
14 juni 2005, 23:23
nee nee

ik ging net braaf worden ..

xentar
15 juni 2005, 11:45
Ik heb dezelfde kaart: Hercules 9500pro geflashed met warp11 bios.
Na de flash wordt de kaart gewoon herkend als 9700pro, verder is er NIETS veranderd.

Die flash moest je doen om de kaart te overklokken.
Met de originele bios kon je die kaart vroeger niet overklokken als je rage3d gebruikte om de clocks in te stellen. Daarvoor moest je die flash dus doen... En werden de clocks ook onthouden.

Trouwens die kaart is zeker nog 65 euro waard.
Met waterkoeling draait die bij mij 370/320 stabiel (277/270 standaard) en speel nog alle nieuwe games met aanvaardbaar detail (uiteraard gene AA/AF op hl2)

Kurobu
15 juni 2005, 11:54
65 euro op die gforce msi ... vandaag nog afgehaald ..
laat snel ieks weten is zeker nog voor vandaag nodig ....
mp me maar ..

eyes147
15 juni 2005, 12:53
Geforce 4 Afgehandeld met Kurobu.

enkel nog de Hercules.

MVG

Krulle
16 juni 2005, 13:10
wanneer denk je af te sluiten?

als die voor mij is dan zou ik er graag nog dit weekend om kunnen komen.

eyes147
17 juni 2005, 00:14
Ik had graag maandag rond 22u afgesloten..

Ofwel dat meeneemprijs wordt geboden zoals bij Kurobu.

Grtz
Eyes147

tomvanhouche
17 juni 2005, 12:21
70 euro exclu 9500pro

Krulle
17 juni 2005, 13:12
70 euro exclu 9500pro

verdomme! laat maar zitten kvind het aan die prijs niet meer interessant.

eyes147
17 juni 2005, 21:14
70 euro exclu 9500pro

Bod genoteerd.

nTFs
18 juni 2005, 14:32
9500 pro al verkocht ?

eyes147
18 juni 2005, 17:51
nog niet verkocht, bieden kan nog tot maandagavond 21u of tot dat de meeneemprijs is bereikt. moest niemand meer bieden mag is ze natuurlijk verkocht aan Tom Vanhouche met zijn bod van 70 ecxl.

tomvanhouche
19 juni 2005, 11:25
zal mijn bod moeten laten gaan van 70excl. , heb ne 9800pro gekocht en zit wat krap bij kas.
heb Krulle gecontacteerd, hij gaat zijn bod dan terugzetten op 65excl.
Moest em het toch ni kopen dan zal ik het wel kopen, ale is ni eerlijk anders he

eyes147
19 juni 2005, 11:30
Ok, bedankt voor het verwittigen alvast ;)
Dus momenteel hoogste bod @ 65€ voor krulle.

Krulle
19 juni 2005, 11:33
ja dat klopt

ik bied terug €65 afgehaald voor de radeon

eyes147
21 juni 2005, 13:27
Krulle wins...
we spreken verder af via msn?

Grtzzz :)

Krulle
25 juni 2005, 13:10
Heb gisteren dat kaartje gaan halen maar ik heb problemen ermee...

Kheb hier een thread gestart erover: http://games.telenet.be/forum/showthread.php?p=5609944#post5609944

Als iemand mij kan helpen?

Voor alle duidelijkheid: kheb geen problemen met eyes147, enkel met zijn radeon ;)
hij heeft me trouwens verzekerd dat als ik er niet uitraak ik de kaart mag terugbrengen :niceone:

Krulle
26 juni 2005, 12:16
ff melden dat alles nu werkt. het was blijkbaar een combinatie van een driverconflict met een te lichte voeding.

het is btw een zeer goed overklokkaartje! wreed content van

merci eyes147
en mss tot een volgende keer

mvg
krulle