PDA

Volledige versie bekijken : InteressePeiling Twinx Corsair XL PRO PC3200 2-2-2-5



OPTIMIZER
7 juni 2005, 14:27
het zijn deze met ledjes...ze gaan weg omdat ik mijn heel systeem ga uitbreiden. dit is 2*512mb. Er scheelt niets aan en hebben TCCD chips.

Is er interesse voor? Ruilen met ander oc geheugen wil ik wel doen, desnoods met opleg.

SPEEDMAN
7 juni 2005, 14:30
het zijn deze met ledjes...ze gaan weg omdat ik mijn heel systeem ga uitbreiden. dit is 2*512mb. Er scheelt niets aan en hebben TCCD chips.

Is er interesse voor? Ruilen met ander oc geheugen wil ik wel doen, desnoods met opleg.
ideaal voor mij!
ik heb 2 * 256 zelfde geheugen als da van u maar gewoon LL ipv XL

ik wil ze graag wisselen met u met opleg, ofwel indien geen interesse gewoon kopen van u.

wat denk je?
prijs?

OPTIMIZER
7 juni 2005, 14:39
geen ruil tenzij met 2*512mb. voor 200€ mogen ze weg.

SPEEDMAN
7 juni 2005, 15:31
sry, maar voor 120 € koop ik deze bij tones:

http://www.tones.be/shop_product.php?idx=TWINX1024400

Drez
7 juni 2005, 15:33
@post hierboven
Dat is wel een ander product hè!

---------°---°---------

512MB x 2 (1GB) PC3200 DDR, CL2 (Corsair TWINX1024-3200XLPRO)
specs (http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/twinx1024-3200xlpro.pdf)

OPTIMIZER
7 juni 2005, 15:37
LMAO idd tis e ander product.
In Duitsland zijn ze nog goedkoper ;)

SPEEDMAN
7 juni 2005, 15:38
dat weet ik, maar het verschil in prijs tussen de twee is te groot voor het verschil in snelheid.
kga ze toch combineren met gewone LL dus...
sry voor de eventuele verwarring

OPTIMIZER
7 juni 2005, 15:39
kan wel zijn allemaal :)

Drez
7 juni 2005, 15:41
---DELETED BY DREZ---
Sorry OPTIMIZER;

187(V)URD@
7 juni 2005, 15:45
dus als ik het goed versta ga je 2*512mb TCCD combineren met 2*256MB CH5 of BH5.
Ziet er leuk uit ..

OPTIMIZER
7 juni 2005, 15:45
Als ge mijn verkoop wilt verpesten Drez dan doet ge ma verder...GEEEEEEEEN BUITENLANDSE SHOPS of verstaat ge geen nederlands?

180€ en lager ga ik niet.

eniac
7 juni 2005, 15:49
Valt best mee als Belgische prijs. Ik heb net gewone 3200XL's toegekregen, ook TCCD met Brainpower PCB. Doen (na een eerste snelle test, niet veel tijd want morgen examen) 280MHz met 2.5/3/3/8 timings op 2.8V. Pretty sweet voor zijn prijs dus...

Drez
7 juni 2005, 15:52
sorry, kep het weg gehaald.
Ik kom oorspronkelijk uit holland, dus ja ... nog maals sorry.

OPTIMIZER
7 juni 2005, 15:54
No prbs Drez, Ik begrijp dat allemaal wel!!! Ik woonde ook veel liever in Nederland voor de prijzen. Maak je geen zorgen.

/edit: ik zou ook wel voor andere dingen in Nederland wonen :doc:

SPEEDMAN
7 juni 2005, 15:55
:offtopic:
ik ken dus niks van overclocken, mijn geheugen begint te flippen als ik boven de 200mhz ga. mssch omdat mijn moederbord op turbo sta, i dunno.
ik blijf eraf, en twerkt ook ;)

Drez
7 juni 2005, 16:01
Je PM box zit vol....

/edit (anders komen er wel veel offtopic posts)
OPTIMIZER has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.

OPTIMIZER
7 juni 2005, 16:03
@ Drez: ik weet niet of het op mij is maar mijn box is leeg :)

M_N_M
7 juni 2005, 17:17
geen ruil tenzij met 2*512mb. voor 200€ mogen ze weg.
Hoeveel opleg wil je bij 2x512mb ddr400?

Grtz

OPTIMIZER
7 juni 2005, 17:21
Maar dit is DDR400...sorry MnM

M_N_M
7 juni 2005, 17:23
Maar dit is DDR400...sorry MnM
I know, kon zijn dat je gewoon zo goed ram niet meer wou hé.. Tmijn is simpele twinmos :)
Mjo, kheb ook nog adata DDR500 liggen maar da's 2x256mb, dat wil je niet zeker?

Hoeveel €kes had je nog gewild voor die gig ram?
Max htt @ 2.9V?

Grtz

OPTIMIZER
7 juni 2005, 17:29
pff, dr zijn er die 280 halen, dr zijn er die 250 halen...
Ben geen goede overclocker en ben er 100% zeker van dat anderen er meer uit kunnen halen dan ik.

heb met mijn san diego 3700 (2200) tot 2750 kunnen gaan...maar mobo is niet gemaakt om te overclocken. met DFI kunt ge veel meer halen...met msi niet.

M_N_M
7 juni 2005, 17:34
mjo synchroon? Hoeveel htt is dat..

Minimumprijs? ruil met opleg voor een gig gewoon ram wil je dus niet, snap niet waarom als je toch niet zo'n oc'er bent..

Grtz

OPTIMIZER
7 juni 2005, 17:39
Ik wil mij ander geheugen kopen waar ik niet teveel met timings moet spelen om tot resultaat te komen...;) dat is de reden...al die settings in mijne bios das allemaal te veel voor mij en binnen zes maand veranderd het toch weeral lol.

kijk: 250*11 = 2750 heb ik eergisteren nog gehaald.

M_N_M
7 juni 2005, 17:42
mja 250 is volgens mij zeker niet max voor dat ram, zou een 270 synchroon willen draaien op 2.9V en normaal zou dat met da van u moeten lukken..

over uwen uitleg : beter ram dan dit om zonder te prutsen resultaat te halen gaat ge ni snel vinden zuh.. 2 2 2 5 is één vd laagste timings dus die zullen default zo laag staan, strange excuse dus met andere woorden..

Bod 125€, je ziet maar :)


Grtz

OPTIMIZER
7 juni 2005, 17:45
MnM, wat ik wil doen hierna is mijn zaak maar ik weet dat als ik PC4400 koop dat ik beter af ben om te overclocken en dat het gemakkelijker is want die geheugenmodules zijn ervoor gemaakt.

bod is niet genoteerd...

OPTIMIZER
7 juni 2005, 17:54
das geen strange excuus want ge wist eigenlijk niet wat ik wil zeggen.

kijk als ik met 2-2-2-5 wil overclocken geraak ik niet ver.
als ik wil overclocken met 533MHz op 3-4-4-8 dan zal ik standard al verder geraken...I don't care about timings anymore cause I got amd :)

M_N_M
7 juni 2005, 18:07
Laatste off-topics:
* zet superpi of pifast eens op op 250 3 4 4 8 en dan eens op 2 2 2 5, be amazed :niceone:
* je doet er idd mee wat je wil maar op den duur gaat je ram underclocked draaien. Die zijn er idd "voor gemaakt" om hoger te draaien maar zo kan je evengoe nieuwe zwaardere cpu kopen, die zijn er ook voor gemaakt om hogere clockspeed te draaien :p Als je het dus zo beziet : waarom overclocken ?!

Allé, good luck met de verkoop nog, moest je er niet vanaf raken weet je mij wel te vinden via mail of pm!


Grtz

SPEEDMAN
7 juni 2005, 18:13
kwil bod van 160 € doen, mr staan die bij tones ni aan 194 ? of benk mis

OPTIMIZER
7 juni 2005, 18:16
Thanx MnM!!

Bod genoteerd Speedman

SPEEDMAN
7 juni 2005, 18:19
Thanx MnM!!

Bod genoteerd Speedman
kheb geen bod gedaan he, ik vraag mij af welke het juist zijn, want er staan XL's bij tones voor 194€. dan zou ik 160€ teveel vinden.
laat maar weten wat je ervan denkt!

OPTIMIZER
7 juni 2005, 18:25
http://www.bytesatwork.be/shop/product.php?productid=20410&cat=495&page=1

dit zijn ze en ok van bod, geen prbs

OPTIMIZER
8 juni 2005, 09:07
niemand interesse?

Drez
8 juni 2005, 09:13
Ik heb wel interesse, maar ik wil ook niet veel hoger gaan dan 125 Euro.
En gezien je er meer voor wilt vangen.....

OPTIMIZER
8 juni 2005, 09:19
150€ en niet lager, kan ik echt niet maken.

Astro
8 juni 2005, 09:29
ni geïnteresseerd in ruil tegen 2x 512 MB GeIL Value + opleg?

M_N_M
8 juni 2005, 09:35
150€ en niet lager, kan ik echt niet maken.
ben misschien bereid dat te geven MAAR:
kan je echt eens niet proberen om die op 270 2 2 2 5 te zetten ofzo? Zou mijn interesse al fors doen stijgen..

Je zet je multi gewoon op 7 ofzo, 270x7 is 1890mhz dus een 3000+ A64 moet dat zowiezo kunnen, booot em niet dan kan uw ram het niet aan..

Je moederbord moet dat ook perfect aankunnen denk ik, zet wel je HT op x3 ipv x5


Grtz

duploxxx
8 juni 2005, 09:37
150€ en niet lager, kan ik echt niet maken.

bod 150eur excl verz. ik had alleen graag nog de gegevens die op de sticker staat met rev op etc. kan ik nagaan welke tccd hetzijn

groeten
duploxxx

OPTIMIZER
8 juni 2005, 09:37
Dit gaat mij zeker lukken...maak je maar geen zorgen :) deze avond doe ik het (ben op het werk nu) als hem al 250*11 dan gaat hem zeker 280*9 doen etc...

eniac
8 juni 2005, 09:39
ben misschien bereid dat te geven MAAR:
kan je echt eens niet proberen om die op 270 2 2 2 5 te zetten ofzo? Zou mijn interesse al fors doen stijgen..

Uhh, TCCD op 270 2/2/2/5? Vergeet dat gerust maar hoor... Enkel BH-5 kan dat, met een serieus voltage.

TCCD overclockt uitstekend, maar dan wel met iets hogere timings. Pakweg 2.5/3/3/8.

OPTIMIZER
8 juni 2005, 09:40
Thanx Eniac, dus 270*9 gaat niet? behalve als timings wat losser doe...ik ga het es proberen :)

Astro
8 juni 2005, 09:41
Dit gaat mij zeker lukken...maak je maar geen zorgen :) deze avond doe ik het (ben op het werk nu) als hem al 250*11 dan gaat hem zeker 280*9 doen etc...
en mijn bod?

2x512 GeIL + 80 euro?

M_N_M
8 juni 2005, 09:45
zou idd uitzonderlijk zijn voor TCCD maar hij kan het maar eens proberen he :)

OPTIMIZER
8 juni 2005, 09:46
Welke Geil is dit Astro?

Astro
8 juni 2005, 09:50
512 DDR GeIL Value PC3200 met blue HSP cas 2.5-3-3-6

doen 240 op 2,5-4-4-8 op mijn AI7 op 3.1v

zo 2 latten dus + 80 euro, wat denk je (incl garantie)

OPTIMIZER
8 juni 2005, 09:52
DONE verkocht aan ASTRO pm me

Astro
8 juni 2005, 10:07
DEAL done morgen 19u à louvain

OPTIMIZER
8 juni 2005, 10:10
IDD, see you then