PDA

Volledige versie bekijken : norton ghost vraagje



Enigma┬▓
20 mei 2005, 17:36
ik heb een ghost-image op een partitie op mijn harde schijf staan. Kan ik deze uitvoeren op een andere partitie van diezelfde schijf zonder het bestand op dvd te moeten zetten ?

Exit
20 mei 2005, 20:15
in princiepe geen probleem

Enigma┬▓
21 mei 2005, 15:52
ik kan enkel een schijf kiezen en geen partitie, en zo geeft hij de foutmelding dat ik de image niet kan uitvoeren op een schijf waar hij zelf opstaat