PDA

Volledige versie bekijken : halo



bic
11 mei 2005, 20:47
Hallo ik heb een windows XP met een GeForce 2 als grafische kaart. Nu zou ik Halo voor op pc willen kopen maar ik weet niet of mijn computer dat zal kunnen draaien. Bij de systeemeisen van het spel staat nl. dat je 32 mb grafische kaart nodig hebt. Is er iemand die mij kan helpen pls :confused:

T€RM!N4T0R
11 mei 2005, 20:49
Specs???
Eerder hardware-forum imo...

Wundagore
11 mei 2005, 20:57
ga naar start => programma's => bureau accesoires => systeemwerkset => systeem info

hierna zal je een kader krijgen waarin veel en waarschijnlijk voor u onbekende info verschijnen
waar je op moet letten als je op systeemoverzicht hebt geklikt:

Processor x86 Family 6 Model 4 Stepping 4 AuthenticAMD ~1333 Mhz
Totaal fysiek geheugen 512,00 MB

uit deze zin kan je opmaken dat de processor draait op 1333 Mhz ofwel 1.3 Ghz

bij het geheugen kan je zien hoeveel Mb RAM in je systeem steekt

hierna klik je op onderdelen, vouw dit open en klik dan op beeldscherm
zoek naar deze zinnen:

Beschrijving NVIDIA GeForce2 MX 100/200
RAM-geheugen 64,00 MB (67.108.864 bytes)

hier zie je je grafische kaart en de hoeveelheid geheugen.

als je dit allemaal hebt gevonden dan heb je de belangrijkste onderdelen gevonden om te bepalen of je halo kan draaien
als je juist boven de minimum vereisten komt dan moet je waarschijnlijk de resolutie van het spel enz gaan verlagen om het speelbaar te houden

veel plezier

bic
11 mei 2005, 21:10
Hartelijk dank heb veel bijgeleerd ivm met mijn pc ben je dankbaar :p :bow: :bow:

Mee
11 mei 2005, 21:45
dit (http://www.microsoft.com/windowsxp/using/games/gameadvisor/default.mspx) kan je misschien ook helpen.

bic
12 mei 2005, 18:12
waw ja wel handig hé :applause: