PDA

Volledige versie bekijken : S-video laptop



birdhouse85
4 mei 2005, 18:54
hallo,

ik heb een laptop (compaq presario 2100)

en heb via een s-video kabel (laptop) naar kinch (tv) verbinding gemaakt.

nu, het werkt, maar ik zie alleen mijn bureaublad op mijn tv, niets anders

ik kan mijn tv niet als primair zetten.....
alles in normaal goed ingesteld ( tv op pal, enz..)


iemand raad? ik zou graag een kloon zien van mijn laptop scherm op mijn tv, maar dat lukt niet...

mvg

birdhouse85
4 mei 2005, 19:20
het is een ati kaart, en ik kan alleen maar een "uitgebreide" bureau blad zien op mijn tv ( dus als ik mijn muis naar links beweeg, zie ik dan de muis op mijn tv)

weet er iemand hoe ik een kloon kan maken ( op tv en laptopscherm zelfde beeld)

zodat ik dvd's enz kan bekijken?

mvg

Mee
4 mei 2005, 19:41
Bij geavanceerd het tabblad "weergaves" pakken. Als ge dat tabblad niet ziet, nieuwe(re) ati-drivers installeren.

birdhouse85
4 mei 2005, 19:48
ik zie het wel, maar daar kan ik alleen kiezen tussen laptopscherm en tv scherm switches tussen die 2 primair of secundair, dus geen kloon...

Mee
4 mei 2005, 19:51
Probeer dan eens het programma "ultramon"

birdhouse85
4 mei 2005, 23:20
met de nieuwe omage drivers kan ik tv nog altijd geen kloon van laptop scherm laten maken, alles bureaublad uitbreiden...

iemand een idee? plzz

metaphore
5 mei 2005, 10:28
met die ultra mon lukt het wel bij mij...
ik had hetzelfde probleem

nu komt alles ook op tv behalve filmkes enzo... aan wa ligt da?

The Patriot
5 mei 2005, 10:54
Is het echt vereist da op uwe tv hetzefde sta als uw bureaublad, ik sleep gewoon mijne windows media player naar mijn tv-scherm ... meer niet ...

Gamen op mijn televisiescherm hebbek nog nie geprobeerd ^^

metaphore
5 mei 2005, 12:14
ja kheb het ook ontdekt da het makkelijker is om met gewoon een secondary beeldscherm te werken...

khad mijn pc verbonden met tv via zo een composiet-kabeltje van 1 meter
en als ik "volledig scherm" wou hebben gaf da al lagbeelden op tv
kheb in principe 5meter te overbruggen...

kunde gewoon beter kwaliteit kabeltjes kopen?
of kan ik dan beter met mijn s-video werken en dan met met een scart ding?

iemand daar raad voor ofzo? kzou liefst vrij vloeiend beeld hebben :p

Exit
5 mei 2005, 23:54
met die ultra mon lukt het wel bij mij...
ik had hetzelfde probleem

nu komt alles ook op tv behalve filmkes enzo... aan wa ligt da?

overlay instellen (voor 2de scherm)

birdhouse85
6 mei 2005, 03:15
ik vind persoonlijk, dat ati echt totaal, niet te doen Z**GT in video-out...

komaan, ik had vroeger een nvidea kaartje, ik wilde film kijken op tv, vlam die kabel in videokaart, vlam kabel in tv, tv als primair instellen, bam en da marcheerde perfect.

nu, zoek ik al 2 dagen om met mijn laptop deftig tv-out te hebben, en na 2 dagen zoeken lukt het ( ongeveer) met die ultramon, via serieuze ommewegen, en nie via gewone ati drivers, want dat lukt niet.( maar nog geen films)

nu, ik zeg, ik zal met mijn gewone pc hetzelfde proberen met mijn ati radeon 9800pro... vergeet het é, hij vindt mijn tv niet, alles is goed ingeplugt, maar vinden doet hij niet, ik krijg het hier op mijn zenuwen !

als ati en nvidea nu eens samenwerken voor de beste videokaart ooit te maken, dan koop ik die direct....

metaphore
6 mei 2005, 12:27
lol :p

bij mij werkt het nu eigelijk vrij perfect...
kmoest gewoon nog wa uitzoeken hoe het ineenzat
en nu gaat het ook makkelijk zonder die ultramon zenne...

alleen nu nog ne langere kabel kopen en dan kan ik den tv wa verder van de pc zetten :D