PDA

Volledige versie bekijken : vapochill



vanrumst
16 april 2005, 12:48
omdat koper niet meer reageert, opnieuw aangeboden :sleep:
(vroegere thread: http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=307936&page=1&pp=20


heb onlangs vapochill gekocht, ging mij dan een pentium 4 terug aanschaffen, maar tis er niet van gekomen, dus mag die vapo buiten
case is in perfecte staat, volledig in orde

Het gaat hier om VapoChill PE S478
review: http://www.vr-zone.com/reviews/Cooling/VapoChillPE/page4.htm

OPGELET: de gas van de vapo is leeg, dus die gaat ge moeten hervullen
vapo wordt geleverd met alle aansluitstukskes enzo

afhalen in lokeren
opsturen gaat ook, na betaling en kosten voor koper
prijs: minimum 150 euro
meeneemprijs: 200 euro
vragen: shoot them

wie biedt koopt ook, tis al 3de keer dat ik deze tekoop zet, vraag eerst het geld aan de mama, en kom dan af met bod
moet afgehaald worden in lokeren, ik breng die NIET
opsturen wil ik ook wel doen, gaat nie goekoop zijn want da ding weegt
__________________

KoeKaTsJoE
16 april 2005, 12:53
Hoe vul je die eigelijk? Kost da veel?

vanrumst
16 april 2005, 12:54
in andere thread uitgelegd, check it ;)

nazaar
16 april 2005, 13:13
weet gij in lokeren zo'n winkel zijn die dat doet ?

vanrumst
16 april 2005, 16:16
ja, service center botterman in de luikstraat wil & kan dit doen

gravendelver
16 april 2005, 16:32
ja, service center botterman in de luikstraat wil & kan dit doen

hoeveel gaat da kosten? :)

vanrumst
16 april 2005, 16:38
da wetek nie

Jort-
16 april 2005, 16:39
150€ bied ik;)

edit: graag wa info en pics irl aub

vanrumst
16 april 2005, 16:42
genoteerd

Jort-
16 april 2005, 17:00
ik bied dus 150€ en ik haal af.(aan het station:p)

ik kan deze unit hervullen en tunen etc.
ik ben een betrouwbare klant, mensen die mij kennen zullen dit wel ondersteunen.

ik denk dat niemand 200€ gaat bieden omdat
-geen gas ( laten brazeren en vullen kan nog is 100 kosten als ge da moet laten doen)
-oude unit(past niet op LGA of A64)

edit:
ik behoud mijn bod tot ik foto's gezien heb van de staat van de unit.

pics:
-evap
-radiator
-case


gas is idd leeg, defect dacht ik niet, was leeggelaten,

hoe kunt ge da leegmaken als er geen schraeder opzit :wtf:

Astro
16 april 2005, 19:48
da "vergaat" als je diene een tijd niet gebruikt

Gamer
16 april 2005, 20:18
lol, dacht het niet.
er moet een lek zijn, of een ventiel opzitten, anders gaat dat gas er niet uit.
mijn Prometeia is ondertussen een jaartje of 3 oud, werkt ongeveer 1 week in het jaar, en die werkt nog steeds zoals nieuw.

blowsion
16 april 2005, 20:47
idd zit lek op
heb hier 2 gelijkaardige systemen staan en ik kan u zeggen dat dit gas niet kan kan vervliegen tenzij er een lek op zit

blowsion
16 april 2005, 20:49
lek zoeken , en opnieuw braseren prikkraantje opzetten of ventiel op brasseren en hervullen daarna zal ie het wel terug doen

Jort-
17 april 2005, 00:53
kzal wel gewoon een ventiel erop brazeren.

maar als er een lek op de unit zit willek er toch is een klapke me doen.
ik kan de lek wel repareren wss, als het niet in de flexibele darm zit.
anders zijn er wel kosten aan, en ik was van plan om een andere compressor erin te steken dus :)

Jort-
17 april 2005, 00:56
da "vergaat" als je diene een tijd niet gebruikt


hihi mop van het jaar :D

Kiara
17 april 2005, 01:03
als het niet in de flexibele darm zit.


Meestal zit het probleem daar juist dus...

Jort-
17 april 2005, 01:20
moet ik u gelijk in geven:)

mja ik ken wel wa adreskes (zit int 6de koeltechnieken)

vanrumst
17 april 2005, 05:03
zal morgen wat foto's posten van de case etc

Jort-
17 april 2005, 19:25
k tnx

pm me de foto's aub

vanrumst
18 april 2005, 18:56
k tnx

pm me de foto's aub
nie veel tijd gehad, dus nu pas foto's:

www.lanoye.com/vapochill
is nu aan het uploaden;, staan er binnen 2 min op

Jort-
18 april 2005, 20:05
k tnx

bod van 150€ blijft staan.

maar hoe komt nu dat da gas eruit is?

vanrumst
18 april 2005, 21:52
ok, noted
hoe het komt heb ik eerlijk gezegd geen idee, ik dacht eerst dat het vervlogen was, maar dit blijkt niet te gaan, dus daar kan ik niet echt sluitend op antwoorden

bieden tot morgenavond 20h, wie dan hoogste bod heeft kan deze komen oppikken

vanrumst
19 april 2005, 22:12
tis 20h gepasseerd, atilover contact me on msn voor verder af te handelen

Jort-
19 april 2005, 22:38
yep bla bla bla, om aan de 5 karakters te geraken

Jort-
24 april 2005, 01:24
http://users.telenet.be/jortcollijn/vapochill/temp_vapo.JPG

http://users.telenet.be/jortcollijn/vapochill/vapo_evap_frosted.JPG

hehe blijkbaar zit er wel gas op ^^

celeron clocker
24 april 2005, 01:29
Omg voor 150€ ne vapo , tss.... :p

Jort-
24 april 2005, 01:54
hehe idd :eek:

Gamer
24 april 2005, 09:04
kan altijd, maar laat het eens iets koelen.
indien te weinig, zal je wel de temp zien dalen :p

vanrumst
24 april 2005, 10:30
zou idd wel mooie deal zijn dan :-)
ik ben allesinds blij dat ik der vanaf ben, stond hier goe in de weg

ctgilles
24 april 2005, 11:59
Dat is mijne ex-Vapo :)
Die is lek, eens die OP iets staat zulde de temps wel naar +40 en meer zien schieten. Er zit een gat in de buis naar den evap, maar daar ben ik geen 100% zeker van... Zeker omdat dat zo al een héél dik jaar zo is.
Als mijn voorspellingen kloppen zou die Vapo een pakje duurder kunnen uitvallen :)

Kiara
24 april 2005, 12:39
Als hij al een jaar een lek heeft dan zou ie nu niet tot -27° gaan, mijn gedacht. ;)

Jort-
24 april 2005, 12:40
Dat is mijne ex-Vapo :)
Als mijn voorspellingen kloppen zou die Vapo een pakje duurder kunnen uitvallen :)

welke kosten?
ik kan dit zelf repareren en koelmiddel laten bijvullen kost me geen cent :cool:
als ik gewoon vraag op men stage bedrijf of ze 100 gram R507 kunnen missen zullen ze geen nee zeggen.
ik zal hem eens op load testen, en als temps dan zo hard stijgen zal ik gewoon koelmiddel aflaten en een schraederventiel erop brazeren en stikstof op zetten :D

ctgilles
27 april 2005, 12:45
welke kosten?
ik kan dit zelf repareren en koelmiddel laten bijvullen kost me geen cent :cool:
als ik gewoon vraag op men stage bedrijf of ze 100 gram R507 kunnen missen zullen ze geen nee zeggen.
ik zal hem eens op load testen, en als temps dan zo hard stijgen zal ik gewoon koelmiddel aflaten en een schraederventiel erop brazeren en stikstof op zetten :D
uw evap buis is hoogstwaarschijnlijk om zeep

Jort-
25 mei 2005, 22:43
ik heb hem eens getest op men x800 en temps waren niet echt om over te stoefen.

ik zal hem toch volgende week vullen met 507:)

zorbapol
24 juni 2005, 00:56
:offtopic:
ik heb hem eens getest op men x800 en temps waren niet echt om over te stoefen.

ik zal hem toch volgende week vullen met 507:)

:offtopic:

atilover mag ik het vervolg te weten komen is het u gelukt den vapo terug aan de praat te krijgen ?

:offtopic: