PDA

Volledige versie bekijken : [TK] Barebone PC



Menace2Society1
8 april 2005, 05:47
Ik verkoop een volledige PC - installatie.. Bod op de gehele PC geniet voorkeur.. De PC is onberispelijk en héél goed onderhouden.. Vlotte en snelle afhandeling pls

17' CRT
Standard Azerty
Wireless, infrarode muis (logitec)

20G HD, fujitsu, 5400 rpm
nec, 8x/40x dvd-rom
DDR 512 MB
AMS Sempron 2500

Barebone PC Chips met ingebouwde:
-moederbord/ ECS V7-2 (max 1.4 - 1.6 Ghz)
-grafische kaart: VIA/S3G KM400/KN400 (32 MB)
-geluidskaart: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
-kaartlezer (SM-MS-SD-MMC-CF-MD)
-koeling
-ingang voor: firewire, earphone, microphone, USB
-externe voeding

Minimumprijs.. 300 euro, maar stel gerust voor.. Ik behoud me het recht...

http://www.atmancomputer.com/catalog/images/MB-EZW3060_LG.jpg

M_N_M
8 april 2005, 07:41
vanwaar ben je?

ThA JoS
8 april 2005, 09:58
ruilen tegen ne portable dvd-player sony dvm-1?
nieuwprijs rond de 1400€, mor ke moet der vanaf en kheb een pc nodig...
-> eeft da een agppoort?
->vrije pci sloten?

Menace2Society1
2 mei 2005, 00:20
Upke :p

Menace2Society1
7 mei 2005, 18:36
Kzou zeggen... 250 euro (daar ga ik echt niet onder).. Laat iets weten..

BLU3_ANG3L
7 mei 2005, 19:49
als ik mobo verander, kan ik dan over de 1.6 ghz?
en kan ik graka veranderen?

Menace2Society1
7 mei 2005, 20:24
Nog enkele vragen : model wat je opgeeft is volgens link van de fabrikant met een P4 processor. Hoe komt er dan in jouw systeem een AMD Sempron ? Is die van jou met een ander moederbord dan ? Ik stuurde je ook een mailtje, laat me eventueel per mail je telefoonnummer of zo weten, kan ik je es bellen.


Jah, het model op het internet is een P4, is gwn een afbeelding hoor :) Mijn processor is idd een AMD Sempron... Ik heb idd een email ontvangen van jou daarnet.. Je kan me gerust bereiken via menace2society_1@hotmail.com ofwel via het GSM nr: 0484/848.973... Contacteer me gerust

PS, ben van regio Zaventem

Grtz

Menace2Society1
7 mei 2005, 20:26
als ik mobo verander, kan ik dan over de 1.6 ghz?
en kan ik graka veranderen?


Tuurlijk kan je over de 1.6 Ghz als je het mobo veranderd.. De graka is ingebouwd op het moederbord.. Maar tenzij je een goede kennis hebt wat betreft hardware, zou ik dat moederbord niet veranderen..

brutus
7 mei 2005, 20:34
ruilen tegen creative zen XTRA 30GB + opleg?

greetz Brutus

Menace2Society1
7 mei 2005, 20:41
ruilen tegen creative zen XTRA 30GB + opleg?

greetz Brutus


Nice try, NO WAY :rofl: :niceone:

BLU3_ANG3L
7 mei 2005, 21:05
kheb je ook ff toegevoegd

Menace2Society1
7 mei 2005, 23:56
Upke :D

mister_gadget
8 mei 2005, 00:00
heeft dit ding een SPDIF out?

Menace2Society1
8 mei 2005, 01:41
kzal is kijke ik weet het u te zegge

Menace2Society1
8 mei 2005, 20:10
heeft dit ding een SPDIF out?

No SPDIF out..

darkassassin
8 mei 2005, 21:25
msi k8n neo platinum + amd64 3200+ met 100€ opleg? komde ongeveer aan 300€ mits levering

Menace2Society1
8 mei 2005, 21:49
msi k8n neo platinum + amd64 3200+ met 100€ opleg? komde ongeveer aan 300€ mits levering

Nope :naughty:

Menace2Society1
9 mei 2005, 18:46
Upkeeee :applause:

Menace2Society1
12 mei 2005, 02:09
uppppppp

Menace2Society1
14 mei 2005, 02:22
ik kom weinig op dit forum, dus wie interesse heeft voegt me toe op menace2society_1@hotmail.com