PDA

Volledige versie bekijken : Moederbord + Intel 1,1GHz + 512Mb SD-RAM PC133



XTRATEC
27 maart 2005, 19:28
Hallo,

Een vriend van me heeft een upgrade gedaan en wenst volgende onderdelen te verkopen:

- Moederbord GFX Pro (met VGA ob)
- CPU Intel Celeron 1,1GHz/128Kb/FSB100
- 512Mb SD-RAM PC133 CL3 Apacer

Beginprijs voor de 3: €50

Bieden per opbod van €5.
Af te halen in Wetteren (tussen Gent en Aalst).
--> post kan, maar op kosten en risico van de koper

Rijder17ra
27 maart 2005, 23:31
;)
Hallo,

Een vriend van me heeft een upgrade gedaan en wenst volgende onderdelen te verkopen:

- Moederbord GFX Pro (met VGA ob)
- CPU Intel Celeron 1,1GHz/128Kb/FSB100
- 512Mb SD-RAM PC133 CL3 Apacer

Beginprijs voor de 3: €50

Bieden per opbod van €5.
Af te halen in Wetteren (tussen Gent en Aalst).
--> post kan, maar op kosten en risico van de koper

Om te starten: 40 INCL voor alles

bikkerss
27 maart 2005, 23:47
koeler inbegrepen ?

XTRATEC
27 maart 2005, 23:55
yep inbegrepen

XYRIS
28 maart 2005, 00:15
55 Inclu Alles

piotke
28 maart 2005, 11:18
60 € alles inclu

ThEScReW
28 maart 2005, 12:19
65 inclu en verstuurd dus

XTRATEC
28 maart 2005, 17:30
65 inclu en verstuurd dus

noted!

XYRIS
28 maart 2005, 18:10
55 Inclu Alles


Zelfde bod maar met 256MB geheugen

XTRATEC
28 maart 2005, 22:32
tis 1 latje van 512, dus da wordt moeilijk...

XYRIS
28 maart 2005, 23:36
ow ... euhm

op naar FASE 3 :p

30€ inclu ZONDER GEHEUGEN


edit reason : beeteke enthousiast

XTRATEC
29 maart 2005, 12:29
als iemand interesse heeft in het geheugen alleen...

Moes
29 maart 2005, 13:26
ik heb mss int geheugen alleen
kan het zijn dat da geheugen ook in laptops gebruikt wordt?

TaOs
29 maart 2005, 15:38
omg

neen ...

Moes
29 maart 2005, 15:46
probleem is dak bij cpu-z als geheugentype van mijn laptop krijg:

ddr-sdram??

normaal zit daar toch sodimm in?

TaOs
29 maart 2005, 15:54
ja sodimm ddr, die latjes zijn niet even breed als gewone ddr en zijn nog enkele verschillen . gewone ddr ga je daar niet inkrijgen

Moes
29 maart 2005, 16:06
dacht ik ook al :)
wist gewoon nie da da zelfde was als dien sodimm
toch bedankt voor de tip :)

en sorry voor :offtopic:

Lebberke
29 maart 2005, 16:40
Momenteel heb ik (volgens CPU-Z) 2x DDR-SDram 256mb pc2700 (166mhz)

Komt dat zowat overeen? met andere woorden gaat uwe ram derbij werken?

XTRATEC
29 maart 2005, 18:11
nee, de uwe is ddr, mijne sdr

Lebberke
29 maart 2005, 19:43
ah ok

XTRATEC
30 maart 2005, 19:16
65 inclu en verstuurd dus

deze gaat vanavond dicht, hooste bod in quote :)

XTRATEC
30 maart 2005, 20:38
die van hem ook.
wel zien dat ge nog een rambank vrijhebt he.

ddr ram is sd-ram maar dan wel Double Data Rate, dus niet dezelfde als de SD-RAM dimms

XTRATEC
30 maart 2005, 23:45
deze gaat vanavond dicht, hooste bod in quote :)

gaat naar thescrew :)

pm sent!

mag dicht liefste mod's :bow:

tha_rippa1be
31 maart 2005, 00:13
ddr ram is sd-ram maar dan wel Double Data Rate, dus niet dezelfde als de SD-RAM dimms
och ja , lomp van me was blijkbaar een beetje verward :)
srry :(

-> zo se post weg .

XYRIS
31 maart 2005, 11:51
Upupup, we gaan voor de 72 Inclu

ThEScReW
31 maart 2005, 12:34
gaat naar thescrew :)

pm sent!

mag dicht liefste mod's :bow:

:tongue:

XYRIS
31 maart 2005, 14:05
yes, voor zover ik elke dag tot zo laat op de pc zit......

moet hier altijd dag en nacht aan u pc plakken voor een deal te hbben :eek:

ThEScReW
4 april 2005, 17:03
Sorry, verkoop terug geopend, ik heb voor die prijs iets veel beters gevonden dan een celeron 1.1 :applause:

ThEScReW
4 april 2005, 17:08
yes, voor zover ik elke dag tot zo laat op de pc zit......

moet hier altijd dag en nacht aan u pc plakken voor een deal te hbben :eek:
Your turn now !

XTRATEC
4 april 2005, 21:13
terug open dus...

Plato
5 april 2005, 17:47
ik zie die ram wel zitten. 25 eur goe?

XTRATEC
5 april 2005, 18:31
ik zie die ram wel zitten. 25 eur goe?

das echt te weinig, tis apacer...

XYRIS
5 april 2005, 19:39
Quote:
Originally Posted by ThEScReW
65 inclu en verstuurd dus



deze gaat vanavond dicht, hooste bod in quote


Voor alle duidelijkheid neem ik ThEScReW zijn bod over...

XTRATEC
5 april 2005, 20:19
oki...

Vykus
5 april 2005, 20:30
hoi ik ben geintereseerd in die cpu dat is toch socket 370?

XTRATEC
5 april 2005, 20:54
zal verkocht zijn aan Xyris wss

XYRIS
5 april 2005, 22:09
Idd, is SOLD

Geld word morgen overgeschreven...

XTRATEC
5 april 2005, 22:25
mag (alweer) dicht liefste mods

BaNaaN2k4
11 april 2005, 21:39
ram nog te koop? :sad:

XYRIS
11 april 2005, 21:51
Lol die stuff ligt al hier :rofl:

allez vandaag ee briefje gehad dak een pakje moet afhalen....

BaNaaN2k4
11 april 2005, 21:53
doh :( kan ik da ram nie afkopen :D

XYRIS
11 april 2005, 22:22
Nope.... anders draaid men celli ni goe :-)

heb wel 3 * 64 mb

BaNaaN2k4
12 april 2005, 07:08
ik heb 2*64 en 2*32, wilde ruilen met opleg? :D

XYRIS
12 april 2005, 15:53
Omg heb zo al 3 * 64 liggen!