PDA

Volledige versie bekijken : Complete Barebone Middenklasse Abit Digidice



ThEScReW
23 maart 2005, 19:57
Te koop:

Abit digidice, in perfecte staat, in de doos, met alles derbij.

http://www.sfftech.com/showdocs.cfm?aid=455&pid=1668
http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=620&dPage=4

Hierop zit een P4 2.6c 800 Mhz FSb met HT

en 2 * 256 pc3200 THL dual channel memory

1 * 120 GB sata nieuw seagate met 5 jaar garantie

CD RW Philips 52/32/52

Te koop in onderdelen of alles samen. Digidice en CPU gaan enkel samen buiten daar het moeilijk is de cpu te vervangen van deze pc!

Abit : 160
CPU : 85
Mem : 70
HD : 70
CDRW : 20


Greetzz en ik ben nog niet zeker dat ik ze verkoop maar als ik er genoeg voor krijg dan alvast wel

gravendelver
23 maart 2005, 20:20
Doet ge echt cpu niet weg appart? zo moeilijk is het nu ook weer niet die te vervangen eh :)

ThEScReW
23 maart 2005, 20:25
En ja die is moeilijk te vervangen ! dat zit vast met palastieken moeren die je door het mobo moet duwen en ik heb hem al eens vervangen nu die moeren draaiden door dus heb ik nieuwe gekocht ervoor en nu zit ie perfect goed vast maar ik doe hem niet nog eens eraf !
Ma kheb hier wel een 2,6 cellie liggen op 533 bus al moet ik nog testen of ie werkt (2 pootjes afgekraakt :( )

didi
23 maart 2005, 23:41
bod 150 voor abit + cpu

Icebeice
24 maart 2005, 08:38
Is verzending mt bv taxipost mogelijk van abit + cpu ?

M_N_M
24 maart 2005, 08:48
abit + cpu + HD + cdrw => 200€

edit : digidice kost nieuw maar 150€ en jij wil er 160€ van?? Of zijn dat de nieuwprijzen?

piotke
24 maart 2005, 09:07
abit + cpu + HD + cdrw => 200€

edit : digidice kost nieuw maar 150€ en jij wil er 160€ van?? Of zijn dat de nieuwprijzen?

Ik hoop van niet hé... Want ik meende gistene van deze persoon gehoord te hebben dat dat absoluut niet kan.

M_N_M
24 maart 2005, 09:12
:offtopic: ben niet mee?
//edit : lol piotke, ben volledig mee, good 1 :niceone:
//edit2 : op pricewatch (benelux) 149€, niet gekeken of het belgië is want is bijna niet meer verkrijgbaar

ThEScReW
24 maart 2005, 09:12
Nou MNM dan mag jij mij eens tonen waar in belgie je hem
1) nog nieuw kunt kopen
2) voor 150 €

En ja verzending met taxipost is mogelijk op uw kosten dan wel
En minimum voor abit en cpu = 200 €

ThEScReW
24 maart 2005, 09:15
Genoteerd

ThEScReW
24 maart 2005, 09:36
Iemand heeft zijjn bod van 200 verwijdert !

TiTuS
24 maart 2005, 14:46
200€ voor digidice + CPU

Heeft deze digidice een onboard videokaart ?
ik vermoed van niet zeker..

ThEScReW
24 maart 2005, 17:19
Ja tuurlijk wel :)

http://www.tbreak.com/reviews/printpage.php?id=288

Hier staat veel info

ThEScReW
24 maart 2005, 17:30
Originele fans zitten derbij, carrying bag zit erbij, essetial oil ook en remote ook, cd zit er ook bij. Ook zit hij in de originele doos.

De bovenste fan gebruik ik wel niet omat hij veel lawaai maakt. Wat heb ik nu gedaan : de 2 andere fans (cpu en heatsink) controlleer ik beiden op 30 % met speedfan. Vanaf 65 ° draaien ze sneller (en meestal wordt hij nooit zo warm !)
Waar de pci sloten zitten heb ik een 8cm fan gestoken die draait op 7V en deze is dus geruisloos en koelt de case.

Die krijg je der wel nie bij, hij komt dus origineel hé.


Bod genoteerd van 200 € op cpu en Abit

TiTuS
24 maart 2005, 17:31
Wel 200 dan voor barebone + cpu (afgehaald)

Tot wanneer loopt de verkoop ?

ThEScReW
24 maart 2005, 17:41
wel 200 dan voor barebone + cpu (afgehaald)

Zoals ik al zei : genoteerd

ThEScReW
28 maart 2005, 13:23
Ik heb een bod van 360 voor het totale op tones. ik denk af te sluiten binnen 24uur

ThEScReW
4 april 2005, 11:23
Kheb nog niet afgesloten dus nog maar eens een upkick

ThEScReW
2 juni 2005, 13:54
Abit + CPU prijs verlaagd naar 220 € !

M_N_M
2 juni 2005, 13:56
wat is er nu eigenlijk allemaal nog over?
(+richtprijs aub)

Grtz

ThEScReW
2 juni 2005, 14:36
Enkel barebone en cpu, tiste zeggen : ik gebruik het complete systeem nog maar heb een andere barebone gekocht amd 64 bit en daarom doe ik het systeem dus weg. Het werkt hier perfect :)

ThEScReW
6 juni 2005, 21:07
Alléé nog een uppeke , laagste prijs = 200 € :-)

FalcoX
6 juni 2005, 23:19
maakt hij veel lawaai?

ThEScReW
6 juni 2005, 23:37
maakt hij veel lawaai?

Hangt er ferm van af :

Als de fans allemaal op volle toeren draaien : ja

Nu ik gebruik speedfan, ik heb de casefan uitgeschakeld en heb een 8cm fan in de plaats op 7V laten draaien ipv die 4 of 6cm casefan.

De heatpipe fan staat stil indien hij niet zwaar belast word en de cpu fan staat op 55%.

Het enige wat je dan hoort is de hd die meer lawaai maakt dan de psu fan. Dus dit is stil. De temps zijn 45 °C unstressed op 3.3 ghz ipv 2.6. Denk wel dat dat goed is.

Stel nu dat ik hem meer dan 5 minuten 100% belast, dan gaat speedfan de cpu fan opdrijven tot 100% en de heatpipe fan tot 40%. Natuurlijk dat je dit wel hoort.

Als je hem echt dagdagelijks zwaar wil belasten en een zware graka erin stoppen om te gamen, ddan zou ik zeggen : hij maakt lawaai.

Is het enkel zoals ik : als HTPC, als office pc en als surfpc, dan is hij fluisterstil. Dusja, aan u.

Ik heb zonet iemand gesproken waaraan hij anders verkocht is voor 215 inclusief verzending naar amsterdam ofzo dusja. Ik hoor het wel.

brutus
10 juni 2005, 19:58
alst nog aanwezig is 160 voor barebone alleen, als de cpu ter af gaat want kheb hier nog ne cpu liggen

greetz brutus

ThEScReW
10 juni 2005, 20:29
alst nog aanwezig is 160 voor barebone alleen, als de cpu ter af gaat want kheb hier nog ne cpu liggen

greetz brutus
Dat zal moeilijk gaan want de heatsinkt bevestiging van die abit is niet zo best en ik heb hem er perfect opgekregen maar als dat een tweede keer zou lukken weet ik niet want het zijn plastik moertjes ...

De cpu is een 2.6 Ghz 800 Mhz fsb P4 met HT.
Je mag de barebone met cpu hebben voor 230 en als je echt wil neem ik mijn cpu eraf en dan hebben we voor 160 een deal maar ik kan jou dan niet verzekeren dat je jou cpu zonder problemen erop zal kunnen monteren.
Laat me maar iets weten.
Van waar ben je trouwens ?

brutus
10 juni 2005, 20:37
ik ben van sint truiden, maja ik heb hier nog een P4 3GHZ liggen, en ik zou die er graag opzetten, maar dat zou dan mss niet gaan dat zou wel jammer zijn

greetz Brutus

ThEScReW
10 juni 2005, 21:28
Ik zal het eens bekijken. als het moederbordje eruit kan, dan kan je het wel perfect monteren met ijzeren moeren onderaan. Het zit namelijk zo

Nu zitten in de gaatjes geen bracket maar in de gaatjesvan de bracket zitten zo'n moeren die conish zijn. Als je dus een bout erin draait rektdie conische moer uit en spant ze op in de gaatjes.
hoogstwaarschijnlijk kan je ze nog eens hergebruiken hoor maar je moet ze kunnen tegenhouden met een fijne bektang want anders draaien ze mee en dus kunnen ze niet opspannen. Zelfs de eerste keer was het al zo toen ik mijn cpu erin stopte die er nu inzit.

Ik hoor het wel.Groeten en btw alles zit erbij van accesoires

brutus
10 juni 2005, 21:33
ok je laat mij maar iets weten

greetz Brutus